Denník N

Milí nezaočkovaní, zase ste to prehnali !!!

Záchranári sa prišli poďakovať pred národnú radu za radikálne zvýšenie platov. Údajne o neuveriteľných 34,-€ v hrubom. Takto si naša vláda cení ich prínos pre spoločnosť v ťažkých časoch. Údajne boli za to organizátori predvedení na políciu za poburovanie a polícia rozdávala pokuty za plagáty.

Milí nezaočkovaní, ak sa po takomto zaobchádzaní so záchranármi zo strany našich silových zložiek a vlády,  títo ľudia rozutekajú do zahraničia, bude to jedine Vaša vina !!!

Čo na tom, že vidíte zdravotné riziká a  nedôverujte oficiálne šírenej propagande, veď panel expertov zložený z ekonómov vaše obavy týkajúce sa medicínskych otázok určite rozptýlil. Očkovanie je ekonomicky výhodnejšie, takže netreba preceňovať zdravotné riziká.

Ktovie prečo je medzi občanmi taká nedôvera voči vláde očkovaniu a prečo sa tak ľahko šíria „konšpiračné teórie“ !

Otvorene vyzývam všetkých, čo  verejne podporujú vakcináciu  a médiá !

Vážení členovia vlády Slovenskej republiky, poslanci parlamentu, ktorí ste za očkovanie, pani prezidentka a Vaši poradcovia, zamestnanci prezidentského paláca, šéfredaktori médií, ktorí podporujú očkovanie, redaktori a všetci čo vystupujete v reklamách za očkovanie, predložte verejnosti dôkazy o tom, či ste očkovaní, akou vakcínou ste očkovaní, kedy a koľkými dávkami. A zverejnite tieto údaje aj o svojich rodinných príslušníkoch, kto má deti, nech to  zverejní aj o deťoch !!!

Ak chcete od občanov, aby urobili to isté, na čo ich nabádate, je férové, aby ste ukázali, že vakcíne dôverujete a idete príkladom. Nech občania vidia, koľkí z Vás majú tri dávky vakcíny v tele.

Ak majú občania strpieť zásah do svojho súkromia a informovať o údajoch ohľadne svojho zdravia a liečby, a nechať očkovať aj vlastné deti, nemal by byť pre tých, ktorí to propagujú problém urobiť to isté. Naopak mali to sami iniciatívne urobiť a už dávno.

Ak občanom niečo  odporúčate, je len prirodzené, že sami idete príkladom. To bude najlepšia reklama pre očkovanie, najlepší marketingový ťah.

Ak však odporúčate niečo, voči čomu máte sami výhrady, nemôže byť v tomto  jeden z koreňov  problému s nízkou zaočkovanosťou ?

Môže to vyvolať pocit, že vodu kážete a víno pijete. Kto očkovaný nie je a očkovanie propaguje mal by verejnosti vysvetliť, z akých dôvodov to robí.

P.S. Môže byť ministrom vnútra človek, ktorý má takéto čierno-biele videnie sveta ? Zákrok  proti slušnému protestu záchranárov  nariadil z dôvodu, že „opatrenia platia pre všetkých a teda aj pre záchranárov.“ Ako s tým súvisí pokuta za plagáty ?  Lenže keď záchranári zo Slovenska odídu, minister vnútra bude ten posledný, ktorý občanov Slovenska zachráni. Čo si potom počneme ? Čo si počnú policajti, ktorí budú potrebovať, aby k nim záchranári prišli, keď ich teraz pokutujú ???

V normálnej krajine by minister za takéto neadekvátne, necitlivé a  zbytočné opatrenie odstúpil. Ale my v takej krajine nežijeme.

Zachráň sa, kto môžeš !

Teraz najčítanejšie

Viktória Hellenbart

Smelo môžem napísať, že sa celý život venujem právu, hoci som pôvodne chcela robiť všetko okrem práva, a najviac zo všetkého som túžila byť veterinárom, ale veci sa vyvinuli inak. Od júla 2001 mám samostatnú advokátsku prax v Lučenci a som teda celý život "vidieckym advokátom". Láska k prírodným vedám ma od začiatku viedla k porovnávaniu a hľadaniu prírodných zákonov v práve. Napriek, a verím, že len "zatiaľ"prevažujúcim skúsenostiam, som si istá, že morálne zákony v spoločnosti sú rovnako nemenné a neporušiteľné ako zákony prírodné. Gravitačný zákon nie je neporušiteľný v tom, že nemožno jednoducho vyskočiť z 12. poschodia, ale následky jeho porušenia sa dostavia a tie sa už ignorujú ťažšie. A rovnako fungujú zákony morálne, možno ich porušiť, ale následky sa dostavia a v tomto prípade ich pocítime všetci..