Denník N

Mikro cyklo karavan

Je príjemne vyraziť z mesta na bicykli a užívať si pár dni voľna na dvoch kolesách. Takáto cesta dokáže dobiť duševné baterky, prinesie vám úžasne zážitky a spomienky na ktoré len tak ľahko nezabudnete. Samozrejme počas cesty musíte niekde prespať. Doteraz ste si mohli zvoliť ubytovanie v stane alebo v ubytovacom zariadení. Z Dánska, krajiny bicyklov, prišiel na trh zaujímavý produkt, ktorý rozširuje možnosti cestovania na bicykli. Je ním mikro karavan pre bicykle

Tento praktický mikro domček na kolesách, dokáže poskytnúť nocľah dvom ľudom. Je zložený z pevnej konštrukcie s izoláciou, ktorá uchráni cestovateľov pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Postele sa dajú rýchlo premeniť na jedálenský box, do ktorého sa zmestia 4 osoby. Takto si môžete napríklad vychutnať drink, obed či večeru s priateľmi počas daždivého počasia. V obytnom prívese je možné uložiť si bezpečne veci, zatiaľ čo sa vydáte spoznávať zaujímavosti nového mesta či miesta, do ktorého ste dorazili. Váha tohto unikátu je 45 kg. Rozmery pri ťahaní sú 99 x 130 cm, a pri rozložení 99 x 260 cm s vnútornou výškou 130 cm. Cena začína od 3500 €. Za príplatok je možné namontovať solárny zdroj energie so štyrmi usb výstupmi a LED osvetlením, mini kuchynku alebo vybrať si farbu karavanu.

evening,_the_wolf_setting_

Kedy sa dostane tento skvost na slovenský trh a či vôbec bude atraktívny pre našincov ukáže čas. Každopádne sa jedná o pozoruhodnosť, ktorá zaujme nejedného cyklistu.

 

Teraz najčítanejšie