Denník N

Relativizovať sa nedá donekonečna

Nemilí Ľuboš Blaha, Eduard Chmelár, Štefan Harabin, Milan Mazurek, Milan Uhrík, Andrej Danko, Róbert Fico, Marian Kotleba a ďalší, relativizovať sa nedá donekonečna, nemôžete odmietať zodpovednosť za to čo ste dlhé roky vypúšťali z úst, dláždili ste dlhé roky cestu Putinovej agresii a teraz sa tvárite, že odmietate vojnu. Už dávno ste Putinovou piatou kolónou. Od Vás prvý krát prichádzali obvinenia ako vlastnizradca, propaganda, totalita, dnes to už môžeme nazývať pravým menom, ste pokrytci! To čo ste spáchali na slovenskom národe, to ako ste ho rozoštvali, to ako ste nainfikovali časť spoločnosti je neodpustiteľné. Áno, produktom toho sú slepí fanatickí prívrženci, ktorí vás podporujú, veď o to celú dobu išlo. Bohužiaľ, nemožno vás označiť ani už len za populistov, ste extrémisti.

Po tých dlhých rokoch čo opakujete klamstvá aby sa stali pravdou a rozsievate nesvár je na čase prijať zodpovednosť za svoje slová a činy. Považujete sa za konzervatívne sily, ale zodpovednosť, to vám nič nehovorí, nemáte ani dostatočnú sebareflexiu, aby ste niečo také to dokázali.

Každý deň sa budú od Vás odvracať normálni ľudia a nakoniec Vás ostanú iba skalní fanatici, ktorých ste si vyrobili.

Ak má na vás história spomínať, mala by na vás spomínať ako tých čo dláždili cestu vojnovému agresorovi, vypustili za svoju životnosť toľko rôznej kritiky, ale báli sa vyjadriť, doslova boli posratí keď došlo na lámanie chleba, keď začala vojna u našich susedov, ktorá sa dotýka celého sveta.

V kritickej chvíli sa pozná povaha človeka, podľa toho vy ste iba alibisti a zbabelci. Každé vaše ďalšie vyjadrenie je vždy iba narastajúce chrapúnstvo z úst niekoho kto nevie ani dostáť a uniesť následky klamstiev a nevalidných názorov, ktoré dlho rozširoval do sveta.

Iní ľudia by sa za to hanbili, ale to vy bohužiaľ nedokážete.

Mimochodom, keď stále kritizujete Západ, keď vám bolo Rusko a Putin také dobré, prečo ste tam neodišli žiť? Tam určite uvítajú vaše záľuby šíriť propagandu než aby vás v tom obmedzovali.

Jáj, možno ste dúfali a stále dúfate, že zo Slovenska bude druhé Rusko alebo k nemu aspoň raz pripojené. Stačí sa totiž pozrieť na Ukrajinu a hneď musí byť každému jasné ako naozaj vyzerá bratská pomoc.

neapelujem už na vaše svedomie, keby ste ho mali, neboli by ste tam kde ste

hanba vám!

P.S. Ty Blaha, príde ti normálne sa uškŕňať a smiať keď hovoríš o vojne? Máš z toho srandu? Si cool, keď o tom hovoříš? Veď o Tebe by si ešte aj Putin myslel, že si duševne chorý, lebo ani Rusi sa tomu nesmejú, ani ten tvoj Fico, iba ty.

(blog bol odoslaný všetkým menovaným okrem Eduarda Chmelára a Roberta Fica, tí sa už dávno rozhodli, že nepríjimajú žiadnu kritiku z vonka a zamedzili kontakt na seba)

Teraz najčítanejšie