Denník N

Viem si fasádu vyčistiť aj svojpomocne? Aký je rozdiel medzi tým, keď si fasádu vyčistím sám a keď mi ju vyčistí profesionálna firma?

Viem si fasádu vyčistiť aj svojpomocne?

Zvažujete, že by ste si možno zvládli fasádu vyčistiť aj sami? Samozrejme, nie je to nemožné, veď na trhu sa už nachádza množstvo čistiacich prostriedkov určených práve pre tento účel, no ešte predtým, než sa do toho pustíte, mali by ste zvážiť niekoľko vecí. Dnes sa pozrieme na tie najdôležitejšie z nich a vysvetlíme vám, aký je rozdiel medzi svojpomocným čistením fasády a čistením fasády profesionálnou firmou.

Čo s odpadovou vodou po čistení fasády?

Pri čistení fasády vznikne množstvo odpadovej vody. Viete, čo s ňou urobíte? Určite by vás totiž nepotešilo, keby ste fasádu síce mali čistú, no všade v okolí domu aj vo vašej záhrade by bolo množstvo znečistenej vody. Ak si na pomoc zavoláte firmu, tento problém by mala vyriešiť za vás. Konkrétne my, keď prídeme k zákazníkovi, ako prvý krok nainštalujeme pozdĺž celého domu záchytnú vaňu, ktorej úlohou je zachytávať odpadovú vodu. Po vyčistení fasády z nej túto vodu odsajeme a zlikvidujeme v súlade s platnými ustanoveniami.

Prípravok na čistenie fasád musí byť účinný a zároveň veľmi šetrný

Ktorý prípravok na čistenie fasád je vhodný práve pre vašu fasádu? Je dôležité, aby bol prípravok účinný a vyčistil fasádu do hĺbky, avšak rovnako k nej musí byť aj šetrný. V opačnom prípade by hrozilo, že fasádu poškodí. Náš špeciálne vyvinutý prípravok Valmax® PLUS fasádu dezinfikuje, čistí do hĺbky, efektívne rozpúšťa plesne a riasy, no zároveň je k fasáde veľmi šetrný.

čistenie fasád - PRED čistenie fasád - PO

Správny spôsob oplachovania ochráni vašu fasádu pred poškodením

Ak čistíte fasádu vysokotlakovým čističom (wapkou), mali by ste vedieť, z akej diaľky a s akou silou je čistenie bezpečné – opäť preto, aby ste fasádu nepoškodili. Náš čistič fasád má špeciálnu trysku so širokým rozptylom, ktorá zabezpečuje, že sa všetky nečistoty z fasády dôkladne opláchnufasáda zostane nepoškodená. Tiež naši pracovníci majú dlhoročné skúsenosti, vďaka ktorým presne vedia, akým spôsobom majú vašu fasádu čistiť.

A čo ďalej?

Nuž a v neposlednom rade je dobré premyslieť si, akým spôsobom zabezpečíte, aby fasáda nebola o niekoľko týždňov rovnako znečistená a aby ste nemuseli celý proces znova a znova opakovať. Ak totiž fasáda nie je vyčistená naozaj do hĺbky, môžu sa v nej stále nachádzať zárodky plesní a rias, ktoré časom opäť prerastú na povrch. My však po vyčistení fasády aplikujeme špeciálny ochranný prostriedok Valmax® proofing, ktorý zabezpečí ochranu vašej fasády pred znečistením aj na nasledujúcich päť rokov.

Chcete ušetriť svoj čas, energiu a v konečnom dôsledku aj peniaze?
Kontaktujte nás, radi vám prídeme fasádu profesionálne vyčistiť.

Teraz najčítanejšie

Valmax

Profesionálne čistenie fasád. Šetríme Váš čas aj peniaze.

Tento blog je platený.