Denník N

Prečo je dôležitá čistá fasáda komerčných budov?

Čo má spoločné čistenie fasád s vašim biznisom? Ako môže čistá fasáda prilákať viac zákazníkov a zvýšiť tržby? Pozrime sa niekoľko príkladov z praxe.

Stravovacie zariadenia – prvý dojem je kľúčových

Predstavte si, že ste na dovolenke či služobnej ceste v cudzom meste. Prechádzate sa po uliciach a hľadáte miesto, kde by ste si mohli dať dobrý obed alebo večeru. Vidíte množstvo reštaurácií, niektoré z nich nepôsobia veľmi prívetivo, pri iných je už na prvý pohľad vidieť, že majiteľovi na nich záleží a dbá o ich vzhľad. Ktorú z reštaurácií si vyberiete vy? Pravdepodobne by si väčšina z vás vybrala reštauráciu, ktorá už zvonka pôsobí čisto a príjemne. Veď ak majiteľ nedbá o exteriér svojej budovy, ako sa potom môžete spoľahnúť na čistý interiér, kvalitné jedlo či ochotný personál? Áno, na prvom dojme záleží a ten prvý dojem tvorí z veľkej časti práve fasáda. Ak je fasáda vášho podniku znečistená, vyskúšajte profesionálne čistenie fasád a sami uvidíte rozdiel v tom, koľko nových návštevníkov vyskúša vašu reštauráciu, bar, bistro či iné stravovacie zariadenie.

Čistá fasáda dokáže ovplyvniť aj počet rezervácií v ubytovacích zariadeniach

Veľmi podobne to funguje aj pri ubytovacích zariadeniach. Ak hľadáte miesto, kde sa ubytujete počas svojej dovolenky, určite jednou z prvých vecí, ktoré si pozriete, budú fotografie daného miesta. A čo ak už na fotografiách bude vidieť znečistenú fasádu a nie práve lákavý exteriér budovy? Budete chcieť na takomto mieste stráviť niekoľko dní svojho voľna? Pravdepodobne budete v hľadaní pokračovať ďalej. Ak teda ste to vy, kto vlastní tento typ biznisu, čistá fasáda, viditeľná aj na fotografiách, vám môže priniesť viac rezervácií a viac zákazníkov. Vyskúšajte profesionálne čistenie fasád pre svoj hotel, penzión či iné ubytovacie zariadenie.

čistenie fasád - PRED čistenie fasád - PO

Čistenie fasád je vhodné aj pre kancelárske a administratívne budovy

A čo kancelárske budovy? Záleží na ich vzhľade? Samozrejme, že áno. Fasáda je to prvé, čo uvidí váš potenciálny klient, obchodný partner či zamestnanec, keď k vám pôjde na stretnutie. A vy určite chcete zanechať dobrý prvý dojem. Preto je profesionálne čistenie fasád vhodné aj pre kancelárske a administratívne budovy, ale aj pre banky, poisťovne a ďalšie inštitúcie.

Máte záujem o čistenie fasád pre komerčné budovy?
Neváhajte nás kontaktovať.

Teraz najčítanejšie

Valmax

Profesionálne čistenie fasád. Šetríme Váš čas aj peniaze.

Tento blog je platený.