Denník N

Monča na Hrad !

o čom sa asi bavia za zatvorenými dverami, niekde na Súmračnej?

V prvom rade potrebujeme obsadiť prezidentský palác. Najnebezpečnejší súper bude  Čaputová, ak do toho pôjde. Náš mediálny odbor pracuje na plné obrátky, ale či ju odfajčíme ako Kisku, ukáže až čas. Mali by sme už teraz začať promovať našich ľudí, aby v správnej chvíli mohli vstúpiť na scénu. Ak do volieb pôjde predsa len Čaputová, proti nej musíme postaviť tiež ženu. Spuchnutí a zarastení kromaňonci už nevyhrajú voľby ani v Maďarsku.

Kampaň bude ako vždy postavená na sociálnych témach A okrem zvyšovania dôchodkov, tou nosnou môže byť  napr. pomoc neúplným rodinám. Teda pracujúcim matkám maloletých detí, ako aj téma platov v prefeminizovaných zamestnaniach, ako sú zdravotníctvo a školstvo. Ženy na to zaberú. O témy pre mužskú čast elektorátu sa postará Blaha. S dôrazom na obrovskú infláciu, neistotu a Matovičov blázinec. Kandidátka musí byť všeobecne známa, sebavedomá v mediálnom priestore.

Mala by to zobrať Monča. Roky na to má, deti tiež, vie hovoriť, neslabikuje a poznajú ju všetci. Občas zahrá aj rebelku, to by mohlo pomôcť. Naši ju voliť budú, však je naša. Tí čo chcú nejakú zmenu môžu tiež, veď prichádza z Bruselu. Matovič tam má len Záborskú, tú dáme dolu ľavou zadnou. Cigánikovej má celý internet plné zuby, nemá šancu ani keby chcela a Remiška nemá nikoho. Zostáva len Denisa, ale Pelé by nezniesol, aby mal niekto viac páčikov na fejsbúku ako on.

Chcem zdôrazniť, že naša kampaň bude plynule pokračovať aj po prezidentských voľbách. Náš človek v paláci bude otvárať a akcelerovať naše témy. My budeme tí konštruktívni, ktorí vedia čo robiť a aj ako to robiť. Zvýrazníme kontrast medzi nami profíkmi a zlepencom feťákov, vekslákov a trnafských hochštaplerov. Teraz ich už nezachráni ani Pročko.

Keď nám to vyjde aj v parlamentných voľbách a my voľby vyhrávať vieme, tak spoločne s našimi kamarátmi a verte  že  aj  s  Norom, Marošom aj Duškom-bruškom, to znovu roztočíme vo veľkom štýle!

Teraz najčítanejšie