Denník N

Vyberte si ideálny šperk na leto vďaka týmto tipom

Príchod leta mení nielen spôsob ako sa obliekame, ale tiež výber šperky, ktoré sa stanú neodmysliteľnou súčasťou vášho outfitu. Krátke sukne, tričká a celkovo ľahšie oblečenie nahráva výraznejším či pestrofarebným šperkom. Ak chcete večer zažiariť na promenáde, alebo si len tak urobiť radosť novým šperkom a nechcete sa nechať viesť iba svojou intuíciou, prečítajte si naše tipy na tohtoročnú letnú sezónu.

Všetko nasvedčuje tomu, že blížiace sa leto si budeme môcť konečne naplno užiť bez rôznych obmedzení. Už teraz sa turistická sezóna naplno rozbieha, pracovné tempo sa zvoľňuje a zároveň prichádza pre mnohých tá najobľúbenejšia časť roka. Ostáva preto poriadne prevetrať šatník, preskúmať šperkovnicu a podľa možnosti svoju výbavu aj doplniť nejakým letným kúskom. Poradíme, aké šperky na leto začínajú byť práve v kurze.

Perlové šperky

perlove sperky

Letná móda nahráva rôznym farbám. Ak si neviete vybrať jednu konkrétnu, stavte na perlové šperky, ktoré vás uchvátia svojimi jemnými odleskami. Sú ideálne k letnému nič nerobeniu a veľmi dobre vám budú pasovať aj k elegantnejšiemu outfitu. Perlové šperky môžu mať rôzne podoby, my vám ale odporúčame skombinovať perlový náramok spolu s náhrdelníkom.

Dajte prednosť výrazným prsteňom

Ako sme už spomenuli vyššie, pestré farby a leto k sebe jednoducho patria a teda ani výrazné prstene nemusíte nechávať v šperkovnici. Veľký farebný kameň, odvážne vzory, toto všetko dodá vášmu letnému outfitu tú správnu iskru. Staviť ale môžete aj na pečatné prstene, ktoré sú stále obľúbenejšie aj medzi dámami. Sú výrazne, tvarovo jednoduché a dokonca ich ľahko skombinujete aj s inými prsteňmi, ako sú napríklad obrúčky, ktoré sa dolu prakticky ani nedávajú.

vyrazne prstene

Inšpirujte sa farbou roka 2022

Bezradne si pozeráte online ponuky šperkov, prípadne ste zablúdili do klenotníctva a napriek širokej ponuke si neviete vybrať? V tom prípade sa skúste inšpirovať farbou tohto roka, ktorou je podľa spoločnosti Pantone, modro-fialový odtieň s názvom Very Peri. Spája v sebe ľahkosť, sviežosť a popri tom podporuje emočnú stabilitu a navodzuje pozitívne pocity.


Zdroj obrázkov: elements.envato.com 

Teraz najčítanejšie