Denník N

Profesionálne čistenie fasád vám môže pomôcť predať nehnuteľnosť jednoduchšie, rýchlejšie a za vyššiu cenu

Profesionálne čistenie fasád vám môže pomôcť predať nehnuteľnosť jednoduchšie, rýchlejšie a za vyššiu cenu

V poslednej dobe využíva profesionálne čistenie fasád čoraz viac realitných kancelárií, ale aj jednotlivcov, ktorí predávajú svoju nehnuteľnosť. Hoci ceny nehnuteľností stále rastú a dopyt je vyšší než ponuka, odborníci na reality predpokladajú, že už čoskoro dôjde k stabilizácii realitného trhu, a to najmä z dôvodu rýchlo rastúcich úrokových sadzieb pri hypotekárnych úveroch či vysokej inflácie. To znamená, že ceny už nebudú stúpať raketovou rýchlosťou, ako to bolo doteraz, a tiež sa výrazne zníži počet záujemcov o kúpu nehnuteľnosti, čím sa predĺži doba predaja. Čo s tým všetkým má však spoločné naša služba?

Homestaging je už samozrejmosťou, posuňte level a vyskúšajte profesionálne čistenie fasád

Profesionálne čistenie fasád môže poskytnúť obrovskú konkurenčnú výhodu pri predaji nehnuteľnosti. Dnes už sú totiž samozrejmosťou služby ako profesionálne fotografie či homestaging, a tak predajcovia hľadajú spôsob, ako sa odlíšiť, aby nehnuteľnosť predali rýchlejšie a drahšie. Ak plánujete aj vy predaj svojho domu, investícia do čistenia fasády sa vám môže niekoľkonásobne vrátiť.

Prečo záleží na čistej fasáde?

Pri inzerátoch rozhodujú fotografie

Proces predaja začína zväčša uverejnením inzerátov na realitných portáloch. Čo však prinúti potenciálneho záujemcu, aby si pozrel medzi desiatkami či stovkami iných inzerátov práve ten váš? Samozrejme, môže to byť lákavý nadpis alebo popis, ale najdôležitejšie sú vždy fotografie. Tie musia zaujať už na prvý pohľad. No ak je špinavá fasáda to prvé, čo udrie záujemcovi do očí, pravdepodobne si inzerát ani neotvorí alebo ho to odradí od toho, aby vás kontaktoval a dohodol si obhliadku. A tak by malo byť vašim cieľom mať už na fotografiách dokonale čistý a upravený exteriér, s čím vám pomôže profesionálne čistenie fasád domov.

čistenie fasád cistenie fasad

Prvý dojem pri osobnej obhliadke

Hovoríte si, že veď fotografie sa dajú predsa upraviť? Áno, to je síce pravda, ale čo ak už potenciálni záujemcovia prídu k vám na obhliadku? Tu už znečistenú fasádu nijak nezamaskujete a práve ona vytvorí ten povestný prvý dojem. V horšom prípade to záujemcov odradí a čas predaja sa predĺži alebo to bude pre nich dôvodom na zjednávanie ceny. Naopak, ak ako prvé uvidia čistú a udržiavanú fasádu, bude to pre nich znakom toho, že sa o dom staráte a predávate ho vo výbornom stave. A tak vám profesionálne čistenie fasád môže pomôcť predať dom rýchlejšie a za vyššiu cenu.

Teraz najčítanejšie

Valmax

Profesionálne čistenie fasád. Šetríme Váš čas aj peniaze.

Tento blog je platený.