Denník N

Plánujete umývanie fasády? Pripravili sme pre vás checklist, ktorý sa vám určite zíde (II. časť)

Plánujete umývanie fasády? Máme pre vás praktický checklist, na čo všetko je potrebné myslieť, ak chcete, aby vaša fasáda vyzerala opäť ako nová. V prvej časti článku sme sa zamerali na to, ako postupovať ešte pred čistením fasády a teraz sa pozrieme už na samotný proces.

Rýchly prehľad úloh, na ktoré by ste mali myslieť PRED umývaním fasády:

  • Kontrola fasády
  • Rešerš firiem
  • Bezplatná ukážka
  • Cenová ponuka
  • Rezervácia termínu

Máte všetko z prvého checklistu hotové a nadišiel deň „D“, kedy sa čistenie fasády uskutoční? Na toto by ste nemali zabudnúť:

o    Dbajte na to, aby bola záchytná vaňa nainštalovaná po celom obvode domu

Po príchode firmy, ktorá vám umývanie fasády zabezpečuje, sa uistite, že po celom obvode domu nainštalovali záchytnú vaňu, do ktorej bude stekať všetka odpadová voda. Nechcete predsa, aby skončila na vašom dvore či vo vašej záhradke.

o    Skontrolujte, či ste s výsledkami čistenia spokojný

Ak ste skontrolovali záchytnú vaňu, nechajte firmu pracovať. Bežný postup je ten, že najprv nanesú prostriedok na čistenie fasád, ten nechajú nejaký čas pôsobiť a následne ho opláchnu teplou vodou. V tomto momente prichádza čas, aby ste skontrolovali, či ste s výsledkom čistenia spokojný. Skontrolujte predovšetkým miesta, ktoré boli najviac znečistené alebo ťažko dostupné.

umývanie fasády umyvanie fasady

o   Uistite sa, že firma zlikviduje odpadovú vodu a nanesie ochranný prostriedok

Ste spokojný s tým, ako umývanie fasády dopadlo? Teraz by malo prísť na rad dôkladné odsatie odpadovej vody v záchytnej vani a nanesenie ochranného prostriedku, ktorý zabezpečí, že vaša fasáda zostane čistá aj v najbližších rokoch.

o   Napíšte recenziu a pomôžte ďalším ľuďom

Po dokončení všetkých prác nezabudnite napísať danej firme recenziu, či už na mail alebo na ich sociálne siete, aby ste pomohli aj ďalším majiteľom rodinných domov rozhodnúť sa správne. Potom si už len zaznačte dátum čistenia fasády do kalendára, užite si svoju „novú“ fasádu a približne o 5 rokov celý proces zopakujte znova 😊.

Teraz najčítanejšie

Valmax

Profesionálne čistenie fasád. Šetríme Váš čas aj peniaze.

Tento blog je platený.