Denník N

Zistite, aké výhody prináša pre firmy low code ERP systém

vyvoj dev

Ak chcete so svojou firmou neustále napredovať, skôr či neskôr sa nevyhnete nasadeniu ERP systému, ktorý vám uľahčí a sprehľadní množstvo procesov. Vďaka ERP systému zvládnete ľahšie manažovať zdroje, sledovať predchádzajúci aj aktuálny vývoj a rovnako vďaka nemu objavíte nejednu optimalizačnú príležitosť. V čom je ale háčik? Ako už určite tušíte, je to cena a implementácia. Čoraz väčšiu popularitu si preto získavajú tzv. low code ERP systémy. 

Zvládnuť digitálnu transformáciu je pre mnohé firmy nielen otázkou peňazí, ale aj praktickej využiteľnosti a ďalšieho vývoja. Robustné ERP sú stále pre mnohých podnikateľov finančne nedostupné, mnohé firmy napokon nemajú ani vlastné IT oddelenie, ktoré by sa im staralo o dodatočné konfigurácie a ak aj IT oddelenie majú, spravidla býva plne zaneprázdnené celkom inými požiadavkami.

Kvalitný ERP systém môžete mať aj bez náročného kódovania

Prísť s vlastným ERP riešením, ktoré bude presne podľa vašich požiadaviek vám môže spôsobiť doslova dieru v rozpočte. Nechať si naprogramovať vlastnú aplikáciu úplne od začiatku je pritom nielen finančne a časovo náročné, ale treba tiež brať do úvahy, že ide o proces s neistým výsledkom. ERP system si navyše vyžaduje aj pravidelné aktualizácie a ďalšiu podporu, ktorá bude opäť predstavovať určitú finančnú záťaž.

programovanie a vyvoj

Low code ERP systém si pri individualizácii a nasadení bude vyžadovať len minimálne znalosti programovania, a tak sú jeho funkcionality dostupné širokému okruhu ľudí. Z tohto pohľadu ide o veľmi efektívne riešenie – nemusíte zadávať toľko úloh programátorom, celý vývoj je výrazne rýchlejšie a rovnako rýchla je aj implementácia. Pomyselnou čerešničkou na torte je potom aj úspora na nákladoch za vývoj a zároveň fakt, že ERP systém presne podľa vašich predstáv a potrieb.

S označením low code sa pochopiteľne môžete stretnúť aj pri iných aplikáciách, napríklad aj v prípade, ak sa rozhodnete pre jednoduchý CRM system. Kľúčovou výhodou zostáva, že v prípade low code platformy nemusíte vyvíjať softvér od fázy „prázdneho“ papiera, ale použijete už základ existujúceho riešenia, ktoré prispôsobíte svojim potrebám.

kodovanie

Foto: elements.envato.com

Teraz najčítanejšie

flowii logo

Flowii

Čo je FLOWii?

Podnikáte, manažujete alebo máte vlastnú firmu? FLOWii je bezpečná cloudová aplikácia, ktorá pomáha stovkám firiem na Slovensku, v Maďarsku i v Českej republike riadiť firmu efektívnejšie. Ak patríte medzi firmy, ktoré chcú rásť a neustále sa zlepšovať, vyskúšajte niektoré z našich riešení pre úspešný biznis. CRM a ERP systém už nie sú iba výsadou veľkých firiem. Digitalizácia je priam nevyhnutnosťou a v malých stredných firmách.

Riaďte svoju firmu odkiaľkoľvek a bezpečne

Aké potreby má vaša firma? FLOWii ponúka viacero na seba nadväzujúcich a bezpečných riešení. Môžete ich využívať osobitne alebo v kombinácii. Popritom sa každodenne staráme o to, aby boli vaše dáta v bezpečí. Využite jednoduchý dochádzkový systém, CRM, online projektový manažment, online fakturáciu, riadenie zákaziek a projektov, evidenciu príjmov a výdavkov, online skladové hospodárstvo, ERP alebo obyčajný plánovač úloh. Viac informácií o našich riešeniach nájdete na www.flowii.com alebo na našom FLOWii blogu.

Tento blog je platený.