Denník N

Do firemného dress code sa hodia aj montérky upravené na mieru

monterky pre mechanika

Mať košeľu s iniciálkami či inou individuálnou úpravou sa považuje za prestíž.

Podobné individuálne úpravy majú ale zmysel nielen vtedy, ak chcete zaujať na obchodných rokovaniach, vhodne umiestnené označenie firmy či mena na pracovné odevy má zmysel aj v prípadoch, keď si obliekate montérky, plášte alebo tričká. Kedy sa tieto úpravy využívajú najčastejšie?

Čo vám prinesie špeciálne označenie odevu?

Kvalitné pracovné odevy je možné doplniť o individuálne označenie, ktoré vás spoľahlivo odlíši od ostatných a v mnohých prípadoch podporí vašu kariérnu či osobnú identitu. Vaše profi montérky, tričko alebo pracovnú bundu môže zdobiť nielen výšivka s logom, ale aj vaše meno či prezývka. Lepšia rozoznateľnosť, vyššia dôvera zo strany zákazníkov a v neposlednom rade aj zvyšovanie povedomia o značke – toto všetko vám zabezpečí potlač alebo výšivka na pracovnom odeve.

pracovne monterky

Šéfkuchára spoznáte podľa…

Niet snáď typickejší príklad používania individualizovaného pracovného odevu ako oblečenie šéfkuchárov. Čierny, prípadne biely rondon s vyšitým menom šéfkuchára je niečím, na čo by mal byť, okrem majstrovsky pripravených hrdý jedál každý, kto to s prémiovou gastronómiou myslí vážne. Samozrejme, príkladov by sme mohli nájsť omnoho viac a napokon, nie vždy treba brať označenie pracovného oblečenia tak vážne. Vtipný nápis na profi monterky určite vyčaruje úsmev na tvárach vašich zákazníkov a spolupracovať sa vám bude hneď o čosi ľahšie.

Keď potrebujete jednoduchú identifikáciu

Stalo sa vám už niekedy, že vás už pri nakupovaní v obchode oslovil iný zákazník v domnienke, že tam pracujete? Nuž, ak by obchod dbal na označení zamestnancov, s najväčšou pravdepodobnosťou by sa vám to nestalo. Výšivky a potlač majú zmysel aj vtedy, keď potrebujete posilniť firemnú kultúru a vniesť poriadok do vzťahu firma – zákazník. Podobné úpravy navyše nie sú finančne náročné a týmto spôsobom sa preto určite oplatí odlíšiť.

klampiar monterky

Foto: elements.envato.com

 

Teraz najčítanejšie