Denník N

Vákuum v hlave Romany Tabak, vákuum v hlave voliča

Romana Tabak perlí vždy, keď prehovorí a bolo by to aj vtipné, keby sme sa jej na to neskladali my všetci.

Čo sa ukrýva v hlave Romany Tabak je záhadou. Určite je tam však sebavedomie a na ňom zakladá vždy, keď otvorí ústa. Nie je to jej chyba. Sebavedomie jej dodal Igor Matovič, keď ju nemal problém postaviť na kandidátku, rovnako ako ďalších 148 ľudí, o ktorých nevedel nič.

Romana Tabak nedostala do vienka múdrosť. Nevie rozlíšiť, čo je dobré a čo zlé, nevie vlastne rozlíšiť ani to, že popiera to, čo sama deň predtým povedala. Nemá problém pózovať pri pomníku holokaustu a zároveň kritizovať prezidenta Ukrajiny za jeho fotografie s manželkou. Nie je klamárka, nemusí byť zlá osoba, je to proste naša poslankyňa Tabak.

Pobavíme sa, lebo je to občas aj sranda. Ak sa však dlhšie zamyslíme, tak zistíme, že pani poslankyňu platíme z našich daní a vlastne by sme sa mali smiať sami zo seba, že sme toto dopustili. Parlament je veľký cirkus, plný nekompetentných ľudí, ktorých sme však zvolili my sami.

Slovenskí občania sa majú tak dobre, že si môžu robiť srandu z Romany Tabak. Nevadí im, že v nemocnici nedostanú toaletný papier a z Košíc do Bratislavy sa nedostanú stále po diaľnici. Romana Tabak je vlastne obraz slovenského voliča. Ten si ju zvolil a ten ňou je. Slovenský volič totiž zabudol, čo volil včera a poprie aj to, za čo bojoval. Slovenský volič je Romana Tabak. Ten dobrák, čo nebude nikdy premýšľať nad svojimi činmi.

PS: za fotku ďakujem pani poslankyni, ktorá sa síce za ňu ospravedlnila, avšak na Instagrame ju ponechala.

Teraz najčítanejšie