Denník N

Webová architektúra na mieru

web development

Každé podnikanie je jedinečné a na ceste za úspechom sa pritom striedajú diaľnice s poľnými cestami, menia sa druhy vozidiel, ktoré používame a neraz aj celá posádka. Podnikanie je jedinečná cesta, na ktorej sa neustále rozvíjame a získavame stále nové skúsenosti.

Webová stránka nie je v tomto ohľade žiadnou výnimkou a preto aj táto oblasť potrebuje priebežne inovovať, meniť a vylepšovať. Váš web je vašou podnikateľskou vizitkou, obchodným aj informačným miestom, kde sa stretávajú vaši zákazníci, ktorí sú vždy vašou prioritou. Ak chcete vedieť, či je  webová stránka v dobrom stave a spĺňa požadované štandardy, vyskúšajte e-commerce audit alebo woocommerce web vytvorený na mieru vašim požiadavkám.

Web development na mieru

Váš web je online priestor, ktorý je síce virtuálny, je to však skutočná realita, ktorá sa prelína s naším fyzickým fungovaním a kde reálne jednáte s vašou cieľovou skupinou zákazníkov. Táto realita je pritom rovnako reálna, ako realita, ktorá je vnímateľná našimi zmyslami. Návštevníci vašej web stránky vidia, či je ponúkaný obsah relevantný, cítia z neho vaše úmysly a motívy stojace za vašim podnikaním a na základe týchto a ďalších informácií sa rozhodujú, či u vás budú nakupovať a znovu sa k vám vracať.

programovanie a tvorba webu

Investícia do vášho webu je preto kľúčovým strategickým krokom smerom z zlepšeniu vyhľadateľnosti a viditeľnosti vašej stránky, jej návštevnosti, predaja, ako aj retencie vašich klientov. Agentúra Lighthouse Media Solutios sa špecializuje na open-source riešenia pre menšie projekty a pre projekty väčšieho rozsahu ponúka webové riešenie založené na najmodernejších technológiách. Profesionálne portfólio a ďalšie užitočné informácie nájdete  na tomto linku – woocommerce web objednať.

Ako ste na tom – čierne na bielom?

My ľudia sme skvelí majstri v odhadoch, prognózach a tvorbe scenárov, ktoré často vychádzajú z úplne nesprávnych premís. Naša predstavivosť je však mocným nástrojom našej tvorby a tak by sme sa mali naučiť zaobchádzať s ňou múdro a efektívne. Mnohí majitelia webových stránok sú presvedčení, že ich web funguje správne. Ak však nevidíte želanú odozvu vo vyhľadávaní, spätnej väzbe od zákazníkov, predajoch a v ďalších dôležitých faktoroch, tak je dobré pripustiť, že váš web nemusí byť v až akej dobrej kondícii, ako si myslíte. E-commerce audit je v tomto prípade účinným nástrojom, ktorý odhalí stav digitálnej stopy vašej webovej stránky. David Krumpar je externým konzultantom, ktorý pomáha stabilizovaným značkám znovu naštartovať ich rast prostredníctvom optimalizácie e-commerce procesov.

procesy na webe

Jednou zo zručností úspešného podnikateľa je schopnosť delegácie, kedy si uvedomujeme, že všetky potrebné zručnosti nie sme schopní zvládnuť sami na profesionálnej úrovni. V tomto bode preto často hľadáme spoluprácu s odborníkmi vo svojom odbore a spoločnými silami, rozličnými pohľadmi a unikátnymi skúsenosťami prinášame do života originálne a netradičné riešenia. Webová architektúra na mieru patrí medzi zručnosti, ktoré môžete hľadať u skúsených profesionálov v oblasti digitálneho marketingu a ktorá predstavuje relevantnú investíciu do rozvoja vášho podnikania.


Foto: elements.envato.com

Teraz najčítanejšie