Denník N

Čo môže digitálna agentúra spraviť pre E-commerce?

digitalna gentura

Každý majiteľ podniku chce, aby jeho spoločnosť rástla, dosahovala vyššie tržby, a aby sa rozšírila do ďalších odvetví. Prioritou je získanie nových zákazníkov, udržanie si tých starých a zvýšenie tržieb.

Rast je spojený aj s určitými problémami. S väčším predajom a rozšíreným sortimentom pribúda viac objednávok, ktoré treba spracovať, a viac povinností v oblasti služieb zákazníkom. Objavujú sa nové možnosti reklamy, treba aktualizovať SEO a získať lepšiu prítomnosť na sociálnych sieťach. Optimalizácia e-commerce nie je taká jednoduchá. Ako vám s tým pomôže digital agentúra?

Reklama

Marketingové agentúry sú často vynikajúce pri tvorbe a obchodovaní s reklamou. Majú za sebou desiatky alebo dokonca stovky úspešných kampaní. V mnohých prípadoch má agentúra skúsenosti aj s meraním účinnosti reklamy. Vedia pracovať efektívnejšie a vám zostane čas na dôležitejšie úkony.

newsletter marketing

Obsahový marketing

Obsahový marketing je tvorba obsahu, ako sú články, grafika alebo videá, a jeho šírenie s cieľom zaujať a udržať si zákazníkov. To môže byť však môže náročné na realizáciu, najmä pre malé a rastúce spoločnosti. Agentúry vám pomôžu naplánovať obsah, vytvoria ho a dokonca aj uverejnia priamo na vašom blogu alebo sociálnych sieťach.

 

E-mailový marketing

Možno sa to tak nezdá, ale e-mailový marketing je veľmi účinný. No len veľmi malé množstvo malých a stredne veľkých podnikov ho využíva naozaj efektívne. Často sú všetci zákazníci alebo návštevníci zhrnutí do jedného zoznamu kontaktov. Marketingové e-maily sa posielajú celej skupine, namiesto toho, aby boli personalizované. Digitálna marketingová agentúra vie ako na to.

Toto sú len tri spôsoby, ako môžu agentúry pomôcť vašej e-commerce firme. Výhod je však oveľa viac. Neotáľajte a kontaktujte digitálnu agentúru a skúste, či je to niečo pre vás.

ponuka marketingovej agentury

Foto: elements.envato.com

Teraz najčítanejšie

top auto

T.O.P AUTO Bratislava

Sme s vami už viac ako 25 rokov.

Garancia spokojnosti, záruka kvality a profesionálny prístup.

Tento blog je platený.