Denník N

CRM a ERP systém vo firme zefektívňuje procesy a šetrí čas aj peniaze

crm a erp

Peniaze nie sú všetko a v praxi sú často spájané s tým, že kazia charakter. Skôr by sa však dalo povedať, že peniaze odhaľujú skutočný charakter a nakoľko je to výmenný prostriedok za ostatné tovary a služby, ktoré potrebujeme k životu, tak sú nevyhnutné pre každého z nás. Aj vo firmách preto hľadáme spôsoby, ako efektívnejšie nastaviť procesy, vďaka čomu ostáva viac času na prioritné úlohy, starostlivosť o zákazníka a ďalšiu expanziu.

Optimálne organizované procesy následne šetria náklady vo všetkých dotknutých segmentoch. Skvelým nástrojom v tomto ohľade je CRM a ERP systém pro firmy.

CRM systém pre firmy a efektívny manažment

Bez ohľadu na veľkosť daného podnikania, všetci podnikatelia sú v praxi zaťažení veľkým množstvom administratívy, ktorá ich stojí čas a peniaze. CRM systém FLOWii pomáha s efektívnym nastavením procesov, čím sprehľadňuje administratívne úkony vo firme a pomáha aj lepšie rozdeľovať jednotlivé úlohy v rôznych oddeleniach. Prehľadná databáza zákazníkov poskytuje aktuálne informácie o subjektoch, ktoré sú pre firmu kľúčové a na základoch týchto údajov možno pripraviť obchodnú stratégiu aj princípy starostlivosti o zákazníka. CRM systém pre firmy zároveň poskytuje detailný prehľad o uzavretých aj prebiehajúcich obchodných aktivitách spoločnosti, ktorý je dostupný online a kdekoľvek tieto informácie potrebujete.

crm system
Poriadok v zákazníkoch pomocou CRM

ERP systém ako riešenie „All In One“

Dobrý prehľad o vývoji podnikania, rozhodovanie na základe presných údajov, profesionálna databáza zákazníkov a mnohé ďalšie nástroje, sú len niektoré významné atribúty ERP systému FLOWii, ktorý možno jednoducho prepojiť s CRM systémom. ERP systém FLOWii je určený pre firmy, ktoré hľadajú prehľadnú aplikáciu spájajúcu viacero riešení do jedného funkčného celku. Treba však povedať, že tieto systémy už dávno nie sú len výsadou veľkých spoločností. Vzhľadom na stúpajúce administratívne zaťaženie podnikateľov ich v súčasnosti vyhľadáva stále viac živnostníkov, malých a stredných podnikateľov.

S CRM a ERP systémami FLOWii majú podnikatelia pod palcom svoje obchody, transakcie, objednávky, vývoj predaja, prehľad o zamestnancoch a aktivite obchodníkov, ako aj množstvo kľúčových údajov o spoločnosti, pričom na ich zobrazenie im stačí len pár klikov na akomkoľvek mieste s internetovým pripojením.  

erp a crm
Online prehľad nad dianím v obchode

Foto: flowii.com, elements.envato.com

Teraz najčítanejšie

flowii logo

Flowii

Čo je FLOWii?

Podnikáte, manažujete alebo máte vlastnú firmu? FLOWii je bezpečná cloudová aplikácia, ktorá pomáha stovkám firiem na Slovensku, v Maďarsku i v Českej republike riadiť firmu efektívnejšie. Ak patríte medzi firmy, ktoré chcú rásť a neustále sa zlepšovať, vyskúšajte niektoré z našich riešení pre úspešný biznis. CRM a ERP systém už nie sú iba výsadou veľkých firiem. Digitalizácia je priam nevyhnutnosťou a v malých stredných firmách.

Riaďte svoju firmu odkiaľkoľvek a bezpečne

Aké potreby má vaša firma? FLOWii ponúka viacero na seba nadväzujúcich a bezpečných riešení. Môžete ich využívať osobitne alebo v kombinácii. Popritom sa každodenne staráme o to, aby boli vaše dáta v bezpečí. Využite jednoduchý dochádzkový systém, CRM, online projektový manažment, online fakturáciu, riadenie zákaziek a projektov, evidenciu príjmov a výdavkov, online skladové hospodárstvo, ERP alebo obyčajný plánovač úloh. Viac informácií o našich riešeniach nájdete na www.flowii.com alebo na našom FLOWii blogu.

Tento blog je platený.