Denník N

Znížte náklady pomocou CRM softvéru

crm software

Softvér na riadenie vzťahov so zákazníkmi (CRM) je systém, ktorý pomáha podnikom spravovať údaje o zákazníkoch. Predstavte si, že CRM je váš dokonalý zamestnanec. Má informácie o každom jednom zákazníkovi, o jeho zakúpených položkách, preferovanom spôsobe platby a o kontaktných údajoch.

Prečo mať softvér CRM?

Ak každý mesiac dosahujete čoraz menšie tržby alebo si jednoducho uvedomujete, že vaša firma nerastie takým tempom, ako by ste chceli, je zrejme niečo zle vo vašom súčasnom procese. Pomocou softvéru CRM zistíte, ktoré časti predajného procesu spôsobujú straty. Ušetríte peniaze, pretože svoje zdroje nasmerujete na metódy, ktoré preukázateľne fungujú.

Systém CRM vám pomôže rozumnejšie prerozdeliť náklady a investovať čas a peniaze do činností, ktoré prispejú k vášmu rastu. Tu sa dozviete, ako môže CRM software pomôcť podnikom ušetriť peniaze:

softwre crm
  • Zamerajte sa na správnych ľudí: Prestaňte naháňať nesprávnu cieľovú skupinu zákazníkov. Vďaka výkonnému softvéru, ktorý vám poskytne správne odpovede, môžete stráviť viac času starostlivosťou o svojich skutočných potenciálnych zákazníkov.
  • Eliminujte premrhaný čas: Manuálne zhromažďovanie, analyzovanie a skúmanie údajov môže byť pre malé podniky veľkou časovou stratou. Vďaka CRM systému budete mať všetky údaje na jednom mieste. Vy ich len musíte využiť vo svoj prospech. Čas, ktorý by ste strávili zbieraním údajov môžete využiť na dôležitejšie činnosti, ktoré vám skutočne prinesú zisk.
  • Vylepšite svoj predaný tím: Nemusíte sa spoliehať na jedného človeka, ktorý bude mať pod palcom všetky údaje. Do databázy údajov CRM bude mať prístup každý poverený zamestnanec. Zlepší sa tak produktivita každého z vašich tímov a  komunikácia medzi nimi bude jednoduchšia.

Automatizácia podnikových procesov (CRM, online faktúry software či ERP systém) je cestou k úspechu. Ak sa vaša firma rozrastá, neváhajte a investujte do moderného softvéru, ktorý vám zjednoduší život a ušetrí drahocenný čas.


Foto: elements.envato.com

Teraz najčítanejšie

flowii logo

Flowii

Čo je FLOWii?

Podnikáte, manažujete alebo máte vlastnú firmu? FLOWii je bezpečná cloudová aplikácia, ktorá pomáha stovkám firiem na Slovensku, v Maďarsku i v Českej republike riadiť firmu efektívnejšie. Ak patríte medzi firmy, ktoré chcú rásť a neustále sa zlepšovať, vyskúšajte niektoré z našich riešení pre úspešný biznis. CRM a ERP systém už nie sú iba výsadou veľkých firiem. Digitalizácia je priam nevyhnutnosťou a v malých stredných firmách.

Riaďte svoju firmu odkiaľkoľvek a bezpečne

Aké potreby má vaša firma? FLOWii ponúka viacero na seba nadväzujúcich a bezpečných riešení. Môžete ich využívať osobitne alebo v kombinácii. Popritom sa každodenne staráme o to, aby boli vaše dáta v bezpečí. Využite jednoduchý dochádzkový systém, CRM, online projektový manažment, online fakturáciu, riadenie zákaziek a projektov, evidenciu príjmov a výdavkov, online skladové hospodárstvo, ERP alebo obyčajný plánovač úloh. Viac informácií o našich riešeniach nájdete na www.flowii.com alebo na našom FLOWii blogu.

Tento blog je platený.