Denník N

Pokrok, luxus a udržateľnosť na cestách aj vo vašej garáži

premiove vozidla

Nielen súčasná história je plná ľudí, ktorý sa snažili zastaviť pokrok a rozvoj ľudskej spoločnosti v mnohých životných oblastiach. My ľudia máme radi to, čo poznáme a každá zmena nás prenáša do nepoznaných vôd, ktoré môžu priniesť rôzne skúsenosti.

Život je však pohyb a naša expanzia sa preto nedá zastaviť. Je pre nás prirodzené rozvíjať a objavovať stále niečo nové. Ani pohyb na cestách nezastavíme a s novými revolučnými modelmi vás zoznámia aj svetoznáme automobilky Jaguar a Volvo, ktoré majú pre záujemcov pripravené špičkové kúsky založené na princípoch udržateľnosti.

Prémiové vozidlá s pocitom jazdy, ktorú musíte zažiť

Jaguar vyrába automobily od 30. rokov minulého storočia a skvostný dizajn v jeho prípade vždy dopĺňali aj špičkové technológie s pohonom, ktorý sa nedá skutočne zmerať. Pocit z jazdy v týchto štvorkolesových ikonách si proste musíte vyskúšať. Pri výbere vysnívaného modelu si môžete zostaviť vozidlo podľa vášho priania alebo si vybrať auto z dostupných skladových zásob. V showroome na Rožňavskej ulici v Bratislave si vybrané auto môžete vyskúšať a rovno si ho aj kúpiť. Najväčší autorizovaný predajca automobilov Jaguar na Slovensku T.O.P AUTO PREMIUM vám prináša nielen luxus a úžasný športový výkon, ale aj dlhodobú stratégiu udržateľnosti, v rámci ktorej budú všetky nové autá od roku 2030  jazdiť na čisto elektrický pohon.

predajna vozidiel bratislava

 Elektrické Volvo vás zelektrizuje

Mottom automobilky Volvo je, že si nemusíte vyberať medzi výkonom a zodpovednou jazdou. Prvý plne elektrický model tejto svetoznámej značky je ideálny do mesta aj mimo neho. Jazda v ňom je pohodlná aj vďaka ovládaniu rýchlosti jedným pedálom, pôsobivému výkonu dvojice elektromotorov a pohonu všetkých kolies, a to všetko je pre záujemcov k dispozícii pri nulových emisiách. Naša planéta si zaslúži šetrné zaobchádzanie a ak chceme zachovať ľudskú rasu, tak musíme chrániť priestor, ktorý nám na život poskytuje. Elektrické Volvo od spoločnosti T.O.P AUTO Bratislava ponúka majiteľom nielen úžasný zážitok z jazdy, ale aj celý rad výhod vrátane znižovania výfukových plynov počas jazdy a očakávania nižších prevádzkových nákladov.

Udržateľnosť už dávno nie je len výsadou skupiny vyvolených či vábivým sloganom, ale stáva sa skutočnou realitou mnohých z nás v našom bežnom živote vo všetkých jeho oblastiach. To je ozajstný luxus a pokrok, ktorý si ako ľudia darujeme navzájom a našej planéte.


Foto: elements.envato.com

Teraz najčítanejšie