Denník N

Tajná skupina „Svedkov Vladimírových“

Vladimír Vladimírovič Putin vysoko ušlachtilá bytosť nastávajúcej epochy svetla a dobra,duchovný a morálný etalón dneška,priamy a čestný chlap ktorý sa pohybuje prevysoko nad politikou a politikmi a ktorého nikdy nedosiahnu zdegenerované politické pseudoosobnosti západného sveta.Ideálný nebesami požehnaný vodca ako z velkej Konfuciovej učebnice.
Vladimír Putin je v našich srdciach našim prezidentom !

 

Hlúposť galaktických rozmerov, ktorú má stránka v záhlaví som pochopiteľne ponechal bez úprav v pôvodnej podobe. Domnievam sa, že k tomu niet čo dodať.

Administrátori stránky „VLADIMÍR PUTIN NÁŠ PREZIDENT !“

Povedzme si na úvod pár slov o zakladateľovi a adminoch tajnej skupiny „Svedkov Vladimírových“. Zakladateľom nie je nikto iný ako Vasiľ, chrabrý junák zo Sniny, ktorý pred časom pocítil potrebu oboznámiť so svojou zbabelosťou a neochotou vziať do ruky zbraň na obranu našej vlasti, nielen patričné úrady, ale aj širšiu facebookovú verejnosť. Pán súkromný podnikateľ snáď uvíta ak s jeho textom, ktorý ma nemalý humoristicko-futuristický potenciál, oboznámime aj našich čitateľov.

Zástupkyňou nežného pohlavia je dvakrát rozvedená viacdetná „poetka snívajúca nad priepasťou vekov“, Soňa z Kátloviec, knihovníčka s mimoriadnou averziou k nášmu súčasnému zriadeniu a trhovej ekonomike. (Len ma udivuje, prečo potom využíva jej výhody a zriaďuje si pedikérsky salón.) Obdivovateľka báťuškov z Kremľa od Džugašviliho až po podplukovníka KGB, ktorého adoruje táto stránka, podporujúca slovenských žoldákov v proruských, separatistických oddieloch na Ukrajine a úprimne nenávidiaca druhú stranu konfliktu, s profilom aj na ruskej sociálnej sieti. Jej meno nájdeme medzi členmi Petičného výboru za okamžité vystúpenie Slovenskej republiky zo štruktúr NATO, či na trestnom oznámení týkajúcom sa výstavy „Majdan 2004 – 2014“ na radnici v Trnave, pre údajnú propagáciu skupín smerujúcich k potlačeniu základných ľudských práv a slobôd. Pri nahliadnutí do friendlistu našej poetky a hlavne zostavy „Svedkov Vladimírových“, kde sa to priam hemží boľševickou aj náckovskou cháskou, to vyznieva obzvlášť pikantne

Mladšiu generáciu zastupuje medzi adminmi študent tretieho ročníka Právnickej fakulty Trnavskej univerzity Tomáš, ktorý je adminom aj tejto stránky, na ktorej pridáva rôzne „žartovobrázky“, koláže či paródie. Bol spolupracovníkom konšpiračného plátku Zem & Vek, podľa vlastného vyjadrenia sa chce špecializovať na medzinárodné právo (sic!), no súdiac podľa jeho pôsobenia vo funkcii admina zmienených stránok, hibernuje skôr v trvalom stave právneho bezvedomia.

Ako posledný sa nedávno stal adminom aj istý Igor, bezvýznamná postavička žalujúca tutu, živiaca sa údajne ako gastarbeiter v GB.

VPNP Gojdič 1.10.15

Členovia skupiny

Nájdeme tu naozaj pestrú všehochuť. Od insitných tetušiek a ujkov, infantilných večne nedospelých týpkov obidvoch pohlaví, komunistických zombíkov, bývalých kariérnych eštebákov či agentov až po kotlebovských či VZDORovitých náckov. A tak tu stretneme agenta W4C Serjožu Ch., jazdca na Hatatitlovi a šéfredaktora konšpiračného plátku Zem a Vek Tibora Rostása, komunistov Karola Fajnora, Karola Ondriaša či Jalala Sulejmana, eštebáka Petra Nišponského, obdivovateľa Adolfa Hitlera Mariána Magáta či cigánobijcu Rudolfa Steigaufa. Prezidenta Slovenskej lekárskej únie špecialistov MUDr. Andreja Janca, hovorcu paškvilu červenej piatej kolóny „Charta 2015„, skompromitovanú mečiarovskú vykopávku Pavla Kapustu z poriadne smradľavej fašírky, Sulíkovho poradcu Juraja Poláčka, čerstvého predsedu „rodinnej“ strany a „otca storočia“ Borisa Kollára, aj obdivovateľa národného socializmu Mariána Mišúna, či podpredsedu Slovenského hnutia obrody, Tisovho obdivovateľa Pavla Privalinca. Nádejného šéfkuchára pripravujúceho pre Slovensko poriadny kotol hnedej kaše Lukáša Kopáča, impresária nádejnej „Hufnagelovskej Huďovízie“ Norberta Lichtnera, „ambasádora Novorossie“ Mariána Farkaša, operetného „generálporučíka“ Jozefa Zaťka, obľúbenca našich náckov Palestínčana Nidala Saleha aj celú paletu pouličných revolucionárov z povolania. Nejakého toho trola zo Súmračnej a dokonca aj samotného korunného princa Roberta. Neviem čo je v tomto prípade horšie. Či to, že minister vnútra nevie kam niekto pridal jeho profil, alebo to, že o tom prípadne vie. Na každý pád je to priamo čerešnička na torte. VPNP Kaliňák

Čo si môžeme prečítať na stránke.

Určite nič mimoriadne. Všetko je iba slovné či obrazové haraburdie, aké, žiaľbohu, bežne zamoruje priestor na sociálnych sieťach hlúposťou, nenávisťou k jedným a blahoslavením iných. Konečne, posúďte sami.

Adorácia vojvodcu či cára Vladimíra

VPNP Dob

Blahoželanie k sviatku

Michalec VPNP

Bežný antisemitský „folklór“VPNP anisemitVPNP Saleh 2

Antivaxerské blúznenieVPNP Novota

Udávanie tých, ktorí prejavia občiansky postoj Adamom S., zakladateľomadminom istej stránky. VPNP Sičák ud

Zverejnenie zoznamu údajných českých gayov a lesiebVPNP gay

Ondrej K. ponúka monitorovanie“protislovanských štváčov“ prostredníctvom „Slovanskej tajnej služby“VPNP Kubík

a oboznamuje nás s tým kto je „humanitárny bombardér“VPNP Šebej 1

Premúdra Petra D. prevoláva k SlovačiDemková VPNP

A sýrsky ekonomický imigrant, podpredseda KSS, Jalal S., oslovuje samotného kremeľského hromovládcu

Jalal 24.11.15 VPNP

Čo dodať na záver? Snáď iba poďakovanie tým, ktorí sa do tej skupiny pridali kvôli zábave za ich ochotu podeliť sa aj s ostatnými.

Poznámka: Reakcia Tomáša Dugoviča na jeho stránke – tu,  tutu. Na domácej pôde mu maska slušňáka, ktorý by si rád prípadné rozdielne názory v pokoji osobne vydiskutoval, zdá sa spadla.

2.12.2015 Jeremiáda nad blogom na stránke „svedkov Liehovových“, pardon, „svedkov Voloďových“VPNP Rusnák 2.12.15

Admini sa menia, ale Puťko je večný.
VPNP 2.12.15

6.12.2015 Milkine lamentoso u svedkov. A Anka dodáva: „Sme pod kontrolou nielen SIS, ale aj FBI a CIA“.

VPNP 6.12.15 a

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.