Denník N

Zlaté prívesky dodajú šmrnc a možno ich meniť podľa nálady aj ročného obdobia

zlate privesky

Zlaté prívesky sú obľúbené vo všetkých vekových kategóriách a možno ich meniť podľa nálady, udalosti či ročného obdobia.

Zlaté prívesky rôznych tvarov nájdete aj v eshope klenotníctva Amawelll, kde si môžete vyberať z bohatej ponuky príveskov, ktoré vás oživia a dodajú šmrnc vášmu oblečeniu. K prívesku možno skvele nakombinovať aj obľúbenú retiazku či náramok, na ktorý tiež možno pripevniť prívesok.

Obľúbené motívy

Vysokú popularitu si stále držia prívesky s motívom kríža, kvetu, kľúčik, srdiečko, zvierat, postáv alebo štvorlístok pre šťastie. Niekedy nás však energeticky pritiahne aj niektorý kameň alebo drahokam, ktorý sa rovnako krásne vyníma na prsteni, náramku, náušniciach alebo prívesku. Prívesky patria medzi obľúbené druhy darčekov, ktoré sa hodia na všetky príležitosti a podobne ako ostatné šperky, môžu byť aj peknou spomienkou na darcu či významnú životnú udalosť.

zlate doplnky

Personifikované zlaté prívesky

Darček, ktorý je citlivo vyberaný možno ešte obohatiť osobným gravírovaním s určitým mottom, menom alebo dátumom či samotnou udalosťou. Takto možno vytvoriť prívesok, ktorý nesie skutočne osobný odkaz a energiu a je originálom určeným pre svojho nositeľa. Spolu s darčekovým balením tak vytvoríte unikát, ktorý určite poteší každého obdarovaného.

klenotníctvach Amawel nájdete širokú ponuku krásnych šperkov rôznych tvarov, o ktorých údržbu sa vám v prípade záujmu postará profesionálny personál. 


Foto: elements.envato.com

Teraz najčítanejšie