Denník N

Tradičné hodnoty a inovácie pod kapotou aj na slovenských cestách

predajňa automobil volvo

Charakterizuje ich sofistikovaný dizajn a luxus, ako aj schopnosť zdolávať akýkoľvek terén. Reč pritom nie je o ničom inom, ako o športových modeloch Range Rover, ktoré brázdia cesty po celom svete už od roku 1970.

Vízie britskej automobilky Land Rover sú rovnako ušľachtilé, ako materiály, z ktorých sa vyrábajú mnohé automobilové komponenty. Elektrifikácia vozidiel alebo používanie obnoviteľných prírodných zdrojov a recyklovaných plastov vo výrobe sú základné piliere ďalšieho rozvoja spoločnosti v nasledujúcich rokoch. Predajňa Range Rover Bratislava pozýva do svojich priestorov všetkých nadšencov týchto motoristických ikon, pričom k dispozícii je tu široká ponuka skladových vozidiel, ktoré si možno otestovať a rovno odniesť domov. 

Auto podľa vlastných predstáv? Splnený sen mnohých z nás

Dieťa v nás by sme mali stále rozmaznávať a venovať mu pravidelné starostlivosť a pozornosť jeho potrebám. Ako dospelí tak často len vymeníme menšie modely áut za väčšie a naša radosť z hry môže ďalej pokračovať. V showroome na Rožňavskej ulici v Bratislave si môžu záujemcovia zostaviť vozidlo Range Rover podľa vlastných preferencií alebo si vybrať niektorý šikovný model z aktuálnych skladových zásob spoločnosti. O zakúpené vozidlo sa následne starajú skúsení technici, ktorí pravidelne absolvujú odborné školenia.

Ponuku aktuálnych modelov možno vyhľadať aj na webovom sídle spoločnosti T.O.P. AUTO Premium. V prípade seriózneho záujmu čaká na rozhodnutých motoristov predajňa Range Rover Bratislava s ochotným personálom a širokou ponukou automobilov.

automobil predaj

Volvo Bratislava a široká ponuka skladových vozidiel

Nespornou ikonou vo svete motorizmu je aj švédska automobilka Volvo, ktorá zásobuje svet obľúbenými modelmi už od roku 1927. Volvo Bratislava predstavuje záujemcom širokú ponuku skladových vozidiel a špičkový osobný servis, v rámci ktorého je každá servisná prehliadka príjemnou návštevou. Spoločnosť T.O.P. AUTO Bratislava pôsobí na trhu už viac ako 25 rokov a vďaka trom základným pilierom – garancia spokojnosti, záruky a profesionálneho prístupu – si počas tejto doby získala množstvo spokojných zákazníkov.

T.O.P. AUTO Bratislava spája predajné miesto so servisným strediskom vozidiel značky Volvo na Slovensku. Svojho vysnívaného štvorkolesového tátoša si záujemcovia môžu pozrieť a vyskúšať v priestoroch dvoch bratislavských showroomov. Výber ponúkaných modelov nájdu aj na webovej stránky firmy.

Zdá sa, že doba elektromobilov sa závratným tempom priblížila a tieto autá sú už súčasťou našej reality, pričom vyhliadky do ďalších rokov tento trend len potvrdzujú. Ak chceme ako ľudstvo prežiť, musíme sa starať o prostredie, v ktorom žijeme. Mnohé dobré ciele v oblasti udržateľnosti sú už známe a svoje pevné miesto si našli aj v automobilovom priemysle. Na množstvo noviniek sa tak zrejme môžeme tešiť aj v oblasti motorizmu, ktorý sa vyvíja dynamickým tempom a kopíruje celosvetové trendy.


Foto: elements.envato.com

Teraz najčítanejšie

top auto

T.O.P AUTO Bratislava

Sme s vami už viac ako 25 rokov.

Garancia spokojnosti, záruka kvality a profesionálny prístup.

Tento blog je platený.