Denník N

Tipy na najlepšie vianočné darčeky pre každého

Zvianočnieva sa nám. V obývačkách stojí vianočný stromček, v kuchyni rozvoniavajú medovníky a ulice žiaria vianočnou výzdobou. Vianoce si spájame s rodinou a priateľmi, teplom domova a samozrejme darčekmi! Každý si predsa zaslúži nájsť si pod stromčekom nejakú maličkosť. Ak sa nachádzate uprostred nakupovania vianočných darčekov, ale neviete, aký darček vybrať pre ženu či muža, nezúfajte. Pripravila som si pre vás niekoľko tipov na vianočné darčeky, s ktorými vyčaríte úsmev naozaj každému!

Vianočné darčeky pre ženu

Ak chcete na Vianoce potešiť toto nežné pohlavie, môže to byť pomerne ťažká úloha. Existuje totiž obrovská škála vecí, ktoré dokážu ženu pod vianočným stromčekom potešiť. Povedzme si to však na rovinu. My, ženy, milujeme krásne oblečenie a v našom šatníku sa vždy nájde miesto na trendy šaty, sukňu či štýlovú blúzku. Ak vo vianočnom papieri nájdeme zabalenú nejakú novinku zo sveta módy, naše oči sa rozžiaria radosťou.

Ďalšími skvelým tipom je spodná bielizeň, mäkučké pyžamo alebo župan. Dokonalý večerný relax sa predsa nezaobíde bez mäkučkého županu, ktorý je maximálne pohodlný a evokuje bezpečie a teplo domova.

A čo takto šperk? Nepoznám ženu, ktorú by nepotešil príležitostný šperk. Doplnok, ktorý vytiahne pri špeciálnych udalostiach. Snažte sa vybrať kúsok, ktorý podčiarkne vkus a štýl obdarovanej. Siahnite napríklad po luxusných náušniciach, jemnom náhrdelníku či štýlovom náramku.

Vianočné darčeky pre muža

Muži nikdy nič nepotrebujú, vždy majú všetko a na otázku, čo by chceli pod vianočný stromček odpovedajú „nič.“ Vybrať darček pre muža je niekedy poriadny oriešok, ale nie je to nemožné! Športové typy by ste určite pod vianočným stromčekom potešili kvalitným športovým oblečením, naopak mužom, ktorí majú radi domácu pohodu dajte ako vianočný darček pohodlné pyžamo či župan. Trenírky či boxerky, tiež nemusia byť na škodu, pokiaľ vyberiete ich obľúbenú značku alebo vzor. Ak by ste nič nezohnali, ponožky sú voľba na istotu, ktoré to vždy zachránia.

Týmito darčekmi potešíte každého!

Čo poteší viac ako vianočný darček v podobe zážitku? Skúste namiesto hmotnej veci darovať netradičný darček. Zážitok dokáže potešiť každého bez ohľadu na záujmy a vek. Môžu to byť lístky do divadla alebo do kina, escape room, alebo dokonca letenky na dovolenku. Niekto nedá dopustiť na adrenalínové športy, iný si radšej užije pokoj vo wellness s masážou. Možnosti sú nekonečné a výber je už len na vás!

Kniha…stará dobrá klasika. Verte, že darčekom v podobe knihy nikdy nič nepokazíte. Skôr naopak. Ak niekoho dobre poznáte, nebudete mať problém vybrať takú, ktorá čitateľa zaujme a vtiahne do deja. Pre milovníkov kníh je to jasná voľba, ale ani pre tých, ktorí čítajú menej, to nebude krok vedľa. Veríme, že s výberom knihy problém mať nebudete, pretože dnešná ponuka je bohatá na množstvo skvelých kníh.

No, a ak ste si nákupy vianočných darčekov naozaj nechali na poslednú chvíľu alebo ste úplne bezradný a neviete čím by ste danú osobu potešili, darčekové poukazy sú ideálnym, veľmi praktickým a bezproblémovým darčekom. Nemusíte sa totiž obávať zlého výberu farby, veľkosti alebo ostatných parametrov.

Na záver mám pre vás ešte jeden malý tip. Ak by ste chceli byť tento rok viac ekologický, darujte svojim blízkym udržateľný vianočný darček. Ekologické darčeky majú oveľa vyššiu hodnotu ako tie klasické. Pretože aj zdanlivo malá zmena v našej domácnosti môže priniesť veľkú zmenu pre stav našej planéty.

Teraz najčítanejšie

Silvia Machotková

Odjakživa sa snažím starať o svoje zdravie - cvičím, varím samé zdravé dobroty a študujem, čo je pre moje telo prospešné a čo nie je. Verím, že pre náš život je pohyb a vyvážená strava veľmi dôležitá. Okrem toho sa zaujímam o módu a módne trendy, rada cestujem a snažím sa z každého dňa vyťažiť maximum!