Denník N

Vystavujte s FLOWii faktúry online, bezpečne a na pár klikov

Mnohí živnostníci a podnikatelia koncom roka zvažujú, aký online fakturačný program si vybrať na vystavovanie a evidenciu faktúr. Výhodou online fakturácie je, že si faktúru vytvoríte jednoducho a rýchlo na pár klikov. Faktúry evidujete v jednom systéme a zároveň slúžia ako podklad do účtovníctva.

Administratíva nepatrí medzi činnosti, ktoré by firme prinášali peniaze. Aj preto sa podnikateľom oplatí vystavovať faktúry online na pár klikov a evidovať ich v jednom systéme. Papierovačky nie sú ani ekologické a navyše poriadok v dokumentoch ocení každý účtovník.

S FLOWii môžete vystavovať objednávky, faktúry alebo vytvárať cenové ponuky online a navyše zdarma.

Vystavujte neobmedzený počet faktúr

Ako to funguje? Jednoducho. Nahráte dôležité údaje do fakturačného softvéru alebo ich vygenerujete z databázy a za niekoľko minút vytvoríte doklad na úhradu pre zákazníka.

Ak hľadáte vhodný systém na faktúry online, zamerajte sa na to, či softvér umožňuje:

  • ukladanie obchodných partnerov
  • vystavenie faktúry online s QR kódom
  • vystavenie faktúr aj v iných jazykoch
  • odoslanie faktúry online priamo zo systému
  • sledovať, či sú faktúry po splatnosti
  • vystavenie cenovej ponuky alebo objednávky
  • výber zo šablón
  • prístup k faktúram z mobilnej aplikácie

Pri výbere sa zamyslite, na čo všetko potrebujete využiť fakturačný program. Potrebujete vystavovať cenové ponuky, objednávky a faktúry online? Mal by byť prepojený s ďalšími systémami?

Niekomu stačí jednoduché vystavovanie faktúr online. Prípadne možnosť ich evidovať v systéme alebo možnosť odosielať priamo zo systému zákazníkom. Iné firmy majú svoje účtovné oddelenia, ktoré potrebujú prepojenie online fakturačného programu so softvérom, ktorý používajú. Uistite sa preto, či systém, ktorý ste si vybrali, má všetky potrebné funkcionality.

Online fakturácia s FLOWii má výhodu v tom, že množstvo funkcií, ktoré majú iné softvéry spoplatnené, ponúka online faktúry zdarma.

Čo ponúka fakturačný program od FLOWii?

  • môžete vytvárať neobmedzené množstvo faktúr na neobmedzené množstvo kontaktov
  • tvoríte databázu neobmedzeného množstva zákazníkov a partnerov
  • vystavujete faktúry online s QR kódom
  • môžete vystavovať faktúry aj v iných jazykoch
  • odosielate faktúry e-mailom priamo zo systému
  • získate e-mailové šablóny k dokladom
  • vystavujete profesionálne objednávky, cenové ponuky a iné dokumenty na neobmedzené množstvo kontaktov
  • máte evidenciu faktúr, objednávok i cenových ponúk
  • môžete evidovať 50 zákaziek, pracovných úloh alebo udalostí

Fakturačný program pracuje za vás

Ak teda chcete pôsobiť profesionálne, vystavovať faktúry jednoducho a rýchlo, moderná online aplikácia FLOWii vám v mnohom zjednoduší a urýchli administráciu spojenú s vystavovaním a správou potrebných dokladov. Navyše vaše firemné dokumenty pôsobia konzistentne. Veď napokon sú tiež vizitkou vašej firmy. FLOWii fakturácia pracuje za vás, pričom každá vystavená objednávka alebo faktúra sa vám zapíše do histórie vašich partnerov. Jej splatnosť tak máte vždy pod kontrolou.

Vo FLOWii robíme sa s maximálnym úsilím staráme aj o bezpečnosť vašich dát. Pokiaľ sa teda pýtate na otázku bezpečnosti, je to na mieste.

Viac článkov nájdete aj na našom FLOWii blogu.

Teraz najčítanejšie

flowii logo

Flowii

Čo je FLOWii?

Podnikáte, manažujete alebo máte vlastnú firmu? FLOWii je bezpečná cloudová aplikácia, ktorá pomáha stovkám firiem na Slovensku, v Maďarsku i v Českej republike riadiť firmu efektívnejšie. Ak patríte medzi firmy, ktoré chcú rásť a neustále sa zlepšovať, vyskúšajte niektoré z našich riešení pre úspešný biznis. CRM a ERP systém už nie sú iba výsadou veľkých firiem. Digitalizácia je priam nevyhnutnosťou a v malých stredných firmách.

Riaďte svoju firmu odkiaľkoľvek a bezpečne

Aké potreby má vaša firma? FLOWii ponúka viacero na seba nadväzujúcich a bezpečných riešení. Môžete ich využívať osobitne alebo v kombinácii. Popritom sa každodenne staráme o to, aby boli vaše dáta v bezpečí. Využite jednoduchý dochádzkový systém, CRM, online projektový manažment, online fakturáciu, riadenie zákaziek a projektov, evidenciu príjmov a výdavkov, online skladové hospodárstvo, ERP alebo obyčajný plánovač úloh. Viac informácií o našich riešeniach nájdete na www.flowii.com alebo na našom FLOWii blogu.

Tento blog je platený.