Denník N

Šperk ako vianočný darček: nech to dáva zmysel

zlatý prsten amawell

Ak darujete svojej milovanej osobe šperk, ktorý presne zapadá do jeho alebo jej štýlu, rýchlo sa stane každodennou súčasťou ich outfitov. Možno sa dokonca stane práve tým šperkom, ktorý sa dedí z generácie na generáciu.

Vianočné darčeky majú byť zmysluplné. Neutrácajte peniaze na zbytočnosti, ktoré obdarovaní využijú iba párkrát a potom upadnú do zabudnutia. Kvalitné šperky sú naveky. Ak chcete, aby mala vaša milovaná osoba pri sebe vždy kúsok z vás, šperk je jednou z najlepších možností.

Nech rozkvitne láska

Šperky s motívom kvetu sú dokonalým darčekom pre nežné duše. Zistite aký je obľúbený kvet a farba vašej lásky a pohľadajte šperky s prírodným motívom v klenotníctvach ako napríklad Amawell. Živé kvety vädnú, no šperk zostane navždy.

Na mesiac a späť

Cítite, že pre svoju polovičku by ste zašli až na koniec sveta? A čo tak až na mesiac? Šperk s motívom mesiaca alebo hviezd vyjadrí vašu nekonečnú náklonnosť. Mesiac je symbolom ženskosti, intuície, kreativity a voľnosti. Zvoľte napríklad prsteň z bieleho zlata alebo náhrdelník s kosákom. Hodia sa jednoducho ku všetkému.

šperky prsteň zlato náhrdelník

Ochrana pred zlom

Ak sa vaša partnerka alebo partner zaujíma o spiritualitu, dobrou možnosťou je náhrdelník s okom. Sila „zlého oka“ sa nemusí používať len na uhranutie nepriateľa. V prvom rade slúži na ochranu nositeľa pred zlom, negatívnymi pocitmi a nešťastím. No pokiaľ si nie ste istí, že by takýto motív obdarovaní ocenil, radšej zvoľte iný šperk.

Astrológia pre pokročilých

Čoraz viac sa do módy dostávajú šperky s motívom astrológie. Každý je samozrejme výnimočný, ale postavenie hviezd vytvára akýsi pocit spolupatričnosti medzi ľuďmi s rovnakým znamením. Niektorí sa veľmi radi pýšia svojim znamením zverokruhu, a ak je vaša milovaná osoba jedným z nich, nemáte nad čím rozmýšľať.

Je pravda, že ak darujete zlatý prsteň bez kameňa, nič tým nepokazíte. No ak chcete, aby mal váš darček zmysel, otvorte svoju predstavivosť a uprednostnite výnimočnosť.


Foto: elements.envato.com

Teraz najčítanejšie