Denník N

5 kníh o Putinovi úplne zadarmo

Chcete sa začítať do Putina? Máte na neho pevný názor? Prípadne Vás zaujíma, ako ho vnímajú iní ľudia? Tu je 5 voľne dostupných kníh na túto tematiku. Vydané sú v Greenie knižnici v roku 2022.

Ako myslí diktátor je kniha o diktátoroch a o tom, čo chcú, ako svoje ako svoje ciele dosahujú a čomu všetkému dávajú prednosť pred ľudskými právami. Zameriava sa na historických i súčasných diktátorov a tiež na to, čo by o nich mali vedieť budúce generácie.

Ako myslí diktátor

Na východ od východu je moja prvá zbierka básní na túto tému. Vydaná je na jar a okrem iného hľadá akési východisko, akýsi východ… z východu.

Na východ od východu

Pohrebná služba vlasti je krátka, ale mimoriadne drsná knižka básní. Je navrhnutá na ocenenie najlepšej knihy poézie z roku 2022. Pozerá sa na témy ako arogancia či bezcitnosť.

Pohrebná služba vlasti

Putin je úvaha o človeku, ktorý Rusko miluje a zároveň nenávidí. Tak, ako nenávidí Slovensko či inú krajinu, ktorú považuje za priameho nepriateľa. Kniha pojednáva o klasických vojnách, hybridných vojnách i o tom, kto tento zvláštny človek naozaj je a aký je jeho cieľ.

Putin

Ráno v diktatúre je moja druhá kniha poézie o Rusku a celkovo o totalitných zriadeniach – ako i to tom, čo to znamená „žiť v blahobyte klamstiev“ a ďaleko tak od pravdy, ako i od rozumnej budúcnosti.

Ráno v diktatúre

Teraz najčítanejšie

Stanislav Hoferek

Som človek, ktorý si rád vyberá a dáva prednosť tolerancii pred nenávisťou. Mám rád otvorenú spoločnosť, úprimnosť a zdravú zvedavosť. Vlastním Greenie knižnicu a podporujem vzdelanosť a práce amatérskych autorov.