Denník N

Poradenstvo v oblasti digitálu ušité na mieru

digitalny marketing

Každé podnikanie je jedinečné a odráža vízie, sny a ciele svojho zakladateľa. Oblasť online podnikania je vďaka mnohým faktorom neustále na vzostupe a podnikatelia tak stále vyhľadávajú aj poradenské služby v oblasti digitálu. Takéto poradenstvo je pritom najefektívnejšie, keď je ušité na mieru danému podnikaniu.

Oblasť digitálu sa mení raketovou rýchlosťou a trendy, ktoré platili niekoľko mesiacov dozadu, môžu byť dnes úplne iné. Preto je dobré mať pri sebe niekoho, kto má prehľad v tomto segmente, bohaté praktické skúsenosti a pragmatický pohľad na vec, čo môže byť skúsený profesionál alebo digitálna agentúra.

Komplexná marketingová stratégia

Marketing patrí k obchodu, je však individuálnym rozhodnutím každého podnikateľa, či sa tejto oblasti otvorí. V oblasti digitálu sa mnohé deje rýchlejšie, ako sme na to zvyknutí z bežného podnikania a preto je dobré nastaviť svoje očakávania realisticky a s ohľadom na všetky dostupné informácie. Každé podnikanie je v neustálom vývoji a preto je dôležité, aby bola stratégia jeho rozvoja prispôsobená na mieru individuálnym požiadavkám jeho zakladateľa a špecifikám s ním spojeným. Aj poradenstvo v oblasti digitálu sa prispôsobuje týmto faktorom.

David Krumpar poskytuje služby v oblasti e-commerce akcelerácie a optimalizácie novým aj expandujúcim podnikateľom v oblasti digitálu, ako aj každému, kto má záujem zlepšiť svoje pôsobenie v tomto segmente.

komplexna marketingova strategia

Digitálna agentúra a nový pohľad na použiteľnosť

Keď milujeme to, čo robíme, už to je to polovica úspechu. Vďaka práci, ktorá má srdce aj dušu, dokážeme vždy poskytnúť viac a naše produkty a služby sú vtedy kvalitné. Digitálna agentúra Lighthouse Media Solutions žije svojou prácou a už viac ako 7 rokov prináša klientom na mieru ušité open-source riešenia. Skúsený tím webdeveloperov vie, čo váš projekt potrebuje a vďaka vlastnému UX štúdiu prinášajú profesionáli z tejto spoločnosti nový pohľad na použiteľnosť. Tracking majú vytetovaný na koži aj v duši a ak ste náhodou počas svojho podnikania nemali dobré skúsenosti s webdevelopermi, tak títo machri to určite rýchlo napravia.


Foto: elements.envato.com

Teraz najčítanejšie