Denník N

Prežite skvelý zimný deň vo Viedni s transfer Bratislava Vienna

Predstavte si, že by ste mohli stráviť jeden parádny zimný deň vo Viedni. Čo by ste robili? Kam by ste išli? Nechajte sa inšpirovať viedenským bedekrom. No na cestu do Viedne a späť sa spoľahnite na taxi transfer Bratislava Vienna.

Do zimnej Viedne s transfer taxi Bratislava Vienna

S taxi Bratislava Viedeň sa dostanete do európskej metropoly na Dunaji pohodlne a komfortne. Je jedno, či cez týždeň, alebo cez víkend vás prepadne myšlienka – idem do Viedne a vy ju vypočujete a idete. Predtým však zoberte telefón a online si objednajte spoľahlivú taxi službu z centra Bratislavy do centra Viedne. Aký program si narýchlo urobiť počas zimného dňa vo Viedni? Tentokrát sa vám o to tiež postará transfer Bratislava Vienna.

Neskoré raňajky vo Viedni

Hneď po príchode do Viedne začnite zľahka a doprajte si teplé raňajky. Čo môže byť lepšie, ako odštartovať chladný deň vynikajúcim jedlom napr. v reštaurácii, ako je magdas Lokal? Na jedálnom lístku vás možno prekvapí veľa bio, veľa sezónneho, veľa fair trade a málo mäsa. To sú hlavné črty jedla tejto reštaurácie so sociálnym konceptom.

Korčuľovanie pod viedenskou oblohou

Po výdatných raňajkách pridajte do kroku a v rytme tónov trénujúcich študentov sa prejdite vnútorným dvorom Univerzity hudby a múzických umení vo Viedni. Dopoludňajší cieľ je úplne jasný – Wiener Eislauf-Verein (voľný preklad Viedenský korčuliarsky klub) a plocha 6000 metrov štvorcových pre korčuliarov všetkých vekových skupín.

Kultúra po viedensky

Bavíme sa o dni vo Viedni, keď nebudete potrebovať verejnú dopravu. Vaša nasledujúca zastávka bude preto Dom hudby (Haus der Musik). Interaktívne a nekonvenčné múzeum hudby, kde sa vám otvorí svet hudobných velikánov a sami sa môžete na pár minút stať dirigentom Viedenskej filharmónie. Druhým múzejných tipom z úplne iného súdka je Jüdische Museum a das Museum Judenplatz, ktoré rozprávajú príbehy viedenských Židov.

Viedenská zimná kuchyňa

Viedenský rezeň, pečená teľacia pečeň či varené hovädzie sú pre chladný zimný deň vo Viedni ako stvorené. Nájdete ich v každej dobrej reštaurácii po ceste a nezabudnite sa zastaviť tam, kde majú aj tradičnú pochúťku – lahodný Kaiserschmarren.

Vysvietenými ulicami okolo Dómu sv. Štefana až na curling

Kým ste dojedli posledné sústo chutného viedenského koláča či dopili šálku viedenskej kávy, ulice Viedne zahalila tma. No len naoko, lebo všetky budovy centra mesta sa rozsvietili. Prejdite sa smerom k Dómu sv. Štefana a obdivujte jeho osvetlenú fasádu. Hneď potom sa vyberte večernou Viedňou cez promenádu Rotenturmstrasse až k Donaukanal. Pri partičke curlingu a s teplým punčom v ruke si užijete záverečné chvíľky vášho spontánneho zimného dňa v jedinečnej Viedni.

Kedykoľvek do Viedne s taxi Bratislava Wien

Keď budete mať iný cieľ pre cestu do Viedne – na Fašiangový sprievod, na odborný seminár, na spontánne obchodné stretnutie, aj v tom prípade stavte na profesionálnych vodičov taxi služby Bratislava Airport Taxi. Veď denne prevezú niekoľko desiatok turistov i obchodných cestujúcich, ktorí cestujú za oddychom, zážitkami či prácou.

Každá jedna cesta s taxi transfer Bratislava Vienna má spoločné 3 veci – bezpečne, komfortne a načas sa dostanete tam, kam chcete.

Teraz najčítanejšie