Denník N

Tipy taxi Bratislava Vienna – ako si užiť letisko Schwechat od prvého okamihu

Ako príjemne strávite čas na letisku Schwechat pred odletom vášho lietadla? Taxi transfer Bratislava Vienna sa postará o vašu bezpečnú jazdu na letisko a pridá zaujímavé tipy.

Čo budete robiť na letisku Vienna Schwechat pred vaším odletom? Bezpečnú a spoľahlivú cestu na letisko vám zariadi transfer Bratislava Vienna. Nechajte sa rozmaznávať letiskom Viedeň od prvého okamihu. Bratislava Airport Taxi pre vás pripravilo prehliadku výnimočných služieb, vďaka ktorým sa na letisku Schwechat neunudíte.

Obchody na letisku Schwechat

Najprv vás určite zlákajú obchody, kde si na svoje prídu vášniví i občasní shopperi. Objavte skvostné suveníry, jedinečné rakúske produkty a štýlové kolekcie medzinárodných návrhárov. Nechajte sa opantávať pocitom, že ste sa ocitli v nákupnom centre, nie na letisku. Či si vyberiete obchody s potravinami, oblečením, elektronikou, novinami, šperkmi, hodinkami, parfumami alebo pralinkami, vždy je čo prezerať a obdivovať. Vyberte si exkluzívny kúsok luxusnej značky alebo malý rakúsky suvenír. Voľba je len na vás. Nechajte čas lietať a len sa prechádzajte od dvier k dverám.

Letiskový Duty free shopping

Nakupujete radi „preiswert“ (výhodne)? Prezrite si aktuálnu ponuku značky Heinemann Special Offers. V pestrom sortimente značkových výrobkov – parfumov, liehovín a cukroviniek vám isto padne niečo do oka a máte možnosť ušetriť až 30 % z bežnej ceny. Ak nechcete takýto výhodný „kauf“ zmeškať, môžete si dopredu (max. 12 hodín pred odletom) vybraný tovar objednať online a potom už len vyzdvihnúť priamo na letisku pred vaším letom. Dokonca si nemusíte ani navyšovať vašu príručnú batožinu a vyzdvihnúť si váš duty free nákup až po návrate na letisko.

Kaviarne a reštaurácie letiska

Ste gurmán a ľahko podľahnete čaru kulinária? Zamierte do reštaurácií a kaviarní, ktoré žijú pravých letiskovým ruchom, hlasnými rozhovormi a štrngotom príborov. Ponuka je lákavá pre rozmanité chute – regionálna či medzinárodná kuchyňa, rýchle občerstvenia a rakúske praclíky, luxusné reštaurácie i menu pre vegánov. Hodí sa vám sladký darček plný švajčiarskej čokolády? Potom nahliadnite do Confiserie Sprüngli a potešte seba alebo blízkych úžasnými, ručne vyrábanými pralinkami.

Family Fun Gate – svet detských zážitkov na letisku

Keď cestujete s deťmi, bude pre vás na nezaplatenie detský kútik. Family Fun Gate nájdete v Termináli 3, bezprostredne za obchodnou zónou na začiatku východových brán F-Gates. Na ploche (70 m²) určenej pre najmenších cestovateľov (od 4 do 10 rokov) prečkajú vaše deti čas pred odletom hrami a zábavou. Samozrejmosťou je veľa miest na sedenie pre rodičov, otvorené nonstop a vstup zdarma. Pri východových bránach F-Gates a G-Gates, v tranzitnej zóne sa deti môžu zahrať aj v takzvaných „FamilyCorner“. Odovzdali ste pri check-ine detský kočík? V Baggage Service Center v Termináli 3 vám bezplatne požičajú iný pre čas pobytu na letisku.

Užívajte si pohodlie salónikov

Chcete vyťažiť čas pred odletom na maximum a vo vyššej spoločnosti? Vstúpte do špeciálnych salónikov a užívajte si ich pohodlie a výhody – pestrý bufet, káva a čaj so sebou, alkoholické a nealkoholické nápoje, zadarmo WLAN, medzinárodné noviny a časopisy, relaxačné kreslá, sprchy či fajčiarske kabíny. Keď máte letenku do prvej a biznis triedy rozličných leteckých spoločností či špeciálne platobné a členské karty, máte vstup do salónikov zdarma alebo so zľavou. A keby nie, tak si pobyt v nich môžete jednoducho zaplatiť.

Iné služby letiska, ktoré oceníte

O zábavu pasažierov sa na letisku postará niekoľko atrakcií. Špeciálny simulátor – let BIRDLY vám umožní prežiť viaceré zážitky z pohľadu vtákov. Z terasy pre návštevníkov v Termináli 3 budete mať 180-stupňový výhľad na letiskovú plochu. Tieto služby sú platené. Využite pobyt na letisku pre prácu. Buď v pohodlí salónikov, alebo si nájdite tiché miestečko na samote vo voľnom, zastrčenom Gate. Veď vynikajúce internetové spojenie je na letisku zadarmo a pre všetkých pasažierov. Pasažieri majú ďalej k dispozícii zdravotné stredisko Medical Center, lekáreň, modlitebne pre všetky náboženstvá, pobočky bánk, zmenárne a bankomaty. Za určitých podmienok môžete požiadať o vrátenie DPH predtým, ako opustíte letisko. Viac informácií o tejto službe nájdete na internetovej stránke letiska Schwechat. Pre vybavenie VIP hostí a výnimočný spôsob cestovania je určený špeciálny terminál VIP a General Aviation.

Obchodné stretnutia a semináre priamo na letisku

Konferenčné centrum letiska vám zabezpečí príjemnú atmosféru a špičkové technické vybavenie priestorov pre vaše nerušené medzinárodné obchodné stretnutie alebo semináre.

Transfer z Bratislavy na Schwechat

Pohodovú a bezpečnú cestu na letisko Schwechat, či na dovolenku, alebo na služobnú cestu zverte do rúk profesionálneho vodiča transfer Vienna Bratislava.

Odvezie vám tam z centra Bratislavy alebo z letiska Bratislava. Rovnako pri vašom návrate na letisko vo Viedni vás bude čakať v príletovej hale s vaším menom na tabuľke, aby ste sa dostali domov spoľahlivo a komfortne.

Teraz najčítanejšie