Denník N

Úsmev ako dar

usmievajuce sa dievcata

Náš život niekedy nie je ľahký, každý problém však má však svoje riešenie a nikdy netrvá večne. Je dôležité brať život menej o trochu vážne a dokázať sa zabaviť aj na vlastných skúsenostiach, a to aj takých, ktoré by sme označili ako chyby či ako negatívne skúsenosti.

Práve v týchto prežitkoch sa často ukrýva tá najväčšia múdrosť a vďaka nim s určitosťou vieme, čo už nechceme. Viac úsmevu v našom živote roztápa ľady a pomáha nám zbližovať sa medzi sebou, pretože všetci sme ľudia majúci rôzne životné cesty.

TIP:

O pekný úsmev sa tiež môžeme starať, a jedným z tipov sú aj bieliace zubné pasty (bělící zubní pasty), ktoré umožňujú bielenie zubov doma.

Bielenie zubov v domácich podmienkach má tiež svoje pravidlá

Bielenie zubov doma je už v súčasnosti ľahko dostupné, pred pristúpením k tomuto kroku je však dôležité, aby sme ho konzultovali s dentálnym hygienikom alebo zubným lekárom. Predsa len je to zásah do ľudského organizmu a lekári pacientom pritom neraz povedia, že v praxi existuje množstvo faktorov a situácií, kedy bielenie zubov v žiadnom prípade neodporúčajú. Pokiaľ ste tento krok už absolvovali a hľadáte tip na vhodný produkt, do pozornosti možno dať bieliace pásiky alebo zubné pasty Crest.

bieliace pasky na zuby crest

Upozornenie:

Bielenie zubov je určené pre osoby staršie ako 18 rokov.

Úsmev ako dar

Ako ľudia máme neustále možnosť voliť si, ako sa na náš život budeme pozerať a či ho budeme vidieť ako pekný a naplnený, alebo nám v ňom bude neustále niečo chýbať a vadiť. Úsmev je zdarma a tento nástroj môžeme bezplatne používať ako povzbudenie do života pred zrkadlom sami pre seba alebo ho len tak pre radosť darovať cudziemu okoloidúcemu bez dôvodu. Náš život bude veselší, ak sa budeme viac usmievať, naša tvár bude jasnejšia a pohľad vrúcnejší. Niektorí ľudia by ani nepotrebovali bielenie zubov, ak by sa v živote dokázali vzdať návykov, ktoré škodia zdraviu, ako je fajčenie či pitie niektorých alkoholických a nealko nápojov. Všeobecne pritom platí, že o zuby, fyzické telo aj psychickú podobu sa musíme pravidelne starať a zodpovední za jej výsledok sme tiež len my sami.

Více informací o bělících zubních pastách a cenách vhodných produktů naleznete na tomto odkazu.

Zdroje: elements.envato.com, uploading.sk

Teraz najčítanejšie

logo

bieliace-pasiky.com

Značka CREST, je inovátorom v oblasti zubnej hygieny už od roku 1955 a v tejto oblasti je vedúcou značkou v Spojených štátoch amerických už viac ako 45 rokov. Dnes je CREST absolútne najdôveryhodnejšou značkou v oblasti zubnej hygieny. Do sortimentu značky patria najmä veľmi obľúbené bieliace pásiky na zuby, ktoré vám vyčaria na tvári vytúžený biely úsmev.

Tento blog je platený.