Denník N

Preprava do Anglicka / z Anglicka jednoducho a bez starostí

Preprava do Anglicka / z Anglicka jednoducho a bez starostí

Či už ide o začínajúci alebo aj dobre rozbehnutý biznis, preprava do Anglicka, resp. z Anglicka, spôsobuje obavy aj tým najskúsenejším. Čo všetko k tomu potrebujem? Čo musím vybaviť? A ďalších milión otázok… Toto prežíva okrem majiteľov biznisov aj ďalšia skupina ľudí, a to tá, ktorá práve rieši sťahovanie. V prípade sťahovania ide hlavne o pocit, že danému prepravcovi zveríte do rúk väčšinu, možno až celý svoj život a súkromie. V oboch prípadoch teda potrebujete mať dôveru v prepravnú spoločnosť, ich ústretovosť a oporu k vám ako klientovi. Ako to teda chodí a čo je bežné od firmy požadovať?

Preprava do Anglicka / z Anglicka s pokojom na duši

V prvom rade by ste si mali uvedomiť, že najvhodnejším riešením je hľadať prepravnú spoločnosť, ktorej špecializáciou je práve preprava do Anglicka / z Anglicka. Vtedy máte istotu, že vaša zásielka prejde overeným a profesionálnym procesom prepravovania, žiadne experimentovanie s vaším balíkom. Takisto aj tu si skontrolujte skúsenosti predošlých zákazníkov u tohto prepravcu a overte, že všetko bolo viac než v poriadku už viackrát pred vami. Ak ide o sťahovanie na poslednú chvíľu alebo o váš biznis, pri ktorom potrebujete rýchle dodanie, nezabúdajte vyberať firmu, ktorá ponúka aj službu express preprava do Anglicka / z Anglicka.

Paletová preprava z Anglicka na Slovensko a opačne

Paletová preprava z Anglicka na Slovensko (a opačne) funguje tak, že na nakládku príde kamión s prázdnymi paletami, ktoré vymení za vaše plné palety s tovarom. Tie potom odvezie na miesto určeniatam ich opäť vymení za prázdne palety. V prípade, že príjemca tovaru nemá dostatok prázdnych paliet, vodič urobí tzv. paletový dlh, teda príjemca sa zaviaže, že chýbajúce palety dodá neskôr.

A čo colná deklarácia?

Našim klientom ponúkame to najdôležitejšie – môžu sa na nás spoľahnúť, že všetky formality vybavíme za nich my. Colná deklarácia či iné byrokratické procesy, ničoho sa nemusíte obávať, všetko vybavíme za vás.

Teraz najčítanejšie