Denník N

Finančná sloboda

Viete, čo je finančná sloboda? Po finančnej slobode túžime aj my, členovia Tradičného družstva. Čo si pod ňou predstavujeme? Ako ju chceme dosiahnuť a prečo?

Nad finančnou slobodou sa v nasledujúcom videu zamýšľa náš zakladajúci člen Tradičného družstva Artur Bojsza, ktorý je zároveň aj riaditeľom Organizačnej zložky TD v Poľsku. Vyštudoval filológiu, ale už mnoho rokov sa zaoberá podnikaním. Jeho firma radí iným firmám ako viesť vlastné podnikanie v súlade s hodnotami, a tiež ako zotrvať vo svojich hodnotách v meniacom sa svete. Vo videu odpovedá aj na otázky, kedy sme v skutočnosti finančne slobodní, a ako je aj vďaka Tradičnému družstvu v dnešných časoch finančná sloboda dostupnejšia obyčajným, bežným ľuďom a nielen boháčom.

Pozrite si aj ďalšie inšpirujúce video od Artura Bojszu s témou o Etických financiách.

Rozhovor s Arturom Bojszom o tom, ako sa dostal k myšlienke družstevného podnikania,  si môžete prečítať aj v našich Družstevných novinách.

Ak sa Vám myšlienky vzájomnej spolupráce, svojpomoci a solidarity páčia, spoznajte viac naše družstvo v tomto videu, ktoré pripravili naši členovia z Poľska. Ak sa Vám naše družstvo zapáči, pridajte sa k nám. Môžete si prečítať aj ďalšie naše blogy, v ktorých sa venujeme družstevníctvu a družstvám.

Členovia Tradičného družstva

Teraz najčítanejšie