Denník N

Bielenie zubov doma zďaleka nie je novým trendom

bielenie zubov doma

Po žiarivo bielom úsmeve túžia milióny ľudia po celom svete, pričom aj tu platí, že prirodzene sa snažíme hľadať efektívnejšie spôsoby, ako tento cieľ dosiahnuť. Bielenie zubov doma je prianím mnohých ľudí a niektorí budú možno prekvapení, keď zistia, že takáto možnosť existuje na trhu už viac ako 16 rokov.   

Bielenie zubov v doma je rovnako účinné, ako v ambulancii

Bielenie zubov doma možno realizovať pomocou bieliacich pásikov Crest, ktoré obsahujú rovnaké ingrediencie, ako používajú zubári pri bielení zubov v ambulancii. Tieto pásiky sú pritom navrhnuté tak, aby udržali bieliace látky v kontakte so zubami počas celej aplikácie. Bielenie zubov doma s použitím bieliacich pásikov Crest je pre normálny zdravý chrup všeobecne bezpečné.

Ak si však nie ste istí skutočným zdravotným stavom vašich zubov a/alebo máte pochybnosti o tom, či máte dobrý zdravotný celkový stav umožňujúci domáce bielenie zubov, overte si tieto skutočnosti najprv s vašimi lekármi. 

TIP: 

Bieliace pásiky Crest sú klinicky testované a Americká zubná asociácia potvrdila, že nemajú ani žiadny negatívny dopad na zubnú sklovinu.

Už 16 rokov na trhu

Mnohí užívatelia až teraz objavujú možnosti domáceho bielenia zubov pomocou bieliacich pásikov Crest, tento produkt však nie je na trhu žiadnou novinkou. Bieliace pásiky používajú milióny ľudia v Spojených štátoch amerických a po celom svete už viac ako 16 rokov.

Žiarivo biely úsmev môžete popri bieliacich pásikoch Crest podporiť aj bieliacimi zubnými pastami Crest , ktoré patria medzi najlepšie bělícií zubní pasty na svete. Skvelo odstraňujú vonkajšie zafarbenie zubov a bránia tak ich zažltnutiu. Pravidelným používaním bieliacich zubných pást Crest tak možno docieliť, že zuby budú dlhodobo krásne biele a nebudú sa zafarbovať do nepríjemných žltých odtieňov. 

bieliaca zubna pasta crest
Bieliaca zubná pasta Crest 3D White BRILLIANCE Luminous PURPLE

Ideálna kombinácia pre dlhodobo žiarivý úsmev

Bieliace pásiky Crest a bieliace zubné pasty Crest spoločne tvoria ideálnu kombináciu pre dlhodobo žiarivo biele zuby, ktoré možno docieliť aj v pohodlí domova. V ponuke majú záujemcovia viacero druhov bieliacich pásikov aj zubných pást a tak ich možno z času na čas vymeniť alebo inak skombinovať podľa aktuálneho stavu chrupu.

TIP: 

V ponuke sú aj výhodné balenie bieliacich pásikov Crest a bieliacich zubných pást, s ktorými možno ešte viac ušetriť. 

zdravy usmev

Foto: elements.envato.com

Teraz najčítanejšie

logo

bieliace-pasiky.com

Značka CREST, je inovátorom v oblasti zubnej hygieny už od roku 1955 a v tejto oblasti je vedúcou značkou v Spojených štátoch amerických už viac ako 45 rokov. Dnes je CREST absolútne najdôveryhodnejšou značkou v oblasti zubnej hygieny. Do sortimentu značky patria najmä veľmi obľúbené bieliace pásiky na zuby, ktoré vám vyčaria na tvári vytúžený biely úsmev.

Tento blog je platený.