Denník N

Pánske tenisky: Na čo treba myslieť pri ich výbere?

Panske tenisky

Pre niekoho praktická obuv na každú príležitosť, pre iných životný štýl či dokonca zberateľský kúsok. Ich ponuka je dnes už natoľko široká, že výber toho správneho páru môže nerozhodné oko poriadne zmiasť. Potrebujete aj vy v tejto oblasti poradiť? Tu je zopár tipov, ktoré vám pomôžu rozhodnúť sa.

Farbu zlaďte so zvyškom šatníka

Hľadáte niečo nové, svieže a originálne? Skúste netradičné farby ako je napríklad žltá a bordová. Potrebujete niečo univerzálnejšie? Čierne, sivé a hnedé tenisky ľahko zladíte s akýmkoľvek outfitom. Pánske tenisky tmavšej farby vám navyše dobre poslúžia aj v daždivom počasí. Nebojíte sa náročnejšej údržby? V tom prípade vsaďte na klasiku v podobe bielych pánskych tenisiek.

Chcete pánske tenisky z kože, látky alebo semišu?

Každý materiál má svoje výhody aj nevýhody. Kožené tenisky pánske sú jednoduchšie na údržbu, oveľa odolnejšie a tak ľahko nepremoknú. V studených mesiacoch si ich určite nebudete vedieť vynachváliť, no počas horúcich dní vám v nich môže začať byť nepríjemne teplo. Tenisky z kvalitnej kože sú navyše drahšie, čo môže tiež niekoho odradiť.

Ďalšou voľbou sú pánske botasky zo semišu. Semišové botasky sú veľmi elegantné, no na to, aby si zachovali svoj pekný vzhľad, vyžadujú pravidelnú starostlivosť. Látkové tenisky sú zase náchylné na roztrhnutie, no vďaka svojej priedušnosti sú pohodlnou obuvou na leto.

 Aká je vaša veľkosť?

Výber správnej veľkosti za žiadnych okolností nepodceňte! Pamätajte si, že všetky značky nemajú veľkosti nastavené rovnako. Vždy si preto preštudujte aj príslušnú tabuľku veľkostí.

 Investujte do kvality

Nechcete nič riskovať? Investujte do overených značiek, ktoré sú vo svete športovej obuvi zárukou pohodlia a kvality. Botasky značky Mustang, Gant, RiekerBugattiSkechers či Tommy Hilfiger si vás navyše získajú aj svojím štýlovým dizajnom. Váš outfit doplnený takýmito teniskami tak bude cool a trendy aj v kombinácii s obyčajnými teplákmi a tričkom.

 Na čo vlastne potrebujete nové tenisky?

Tenisky sú síce dnes už univerzálnou obuvou, ktorá vám dobre poslúži v telocvični, pri behu, na prechádzke v parku ako aj v meste pri stretnutí s partiou, stále však platí, že ide predovšetkým o obuv funkčnú. Mnohé značky využívajú moderné technológie, ktoré dokážu vášmu chodidlu poskytnúť oporu pri rôznych aktivitách. Pri výbere tenisiek sa preto oplatí myslieť aj na to, pri akej aktivite ich chcete použiť.  Ak hrávate basketbal, vysoké členkové tenisky sú pre vás ako stvorené. Skejtujete? Zadovážte si ľahké plátenné tenisky. Potrebujete pánske botasky na beh? Skúste bežecké tenisky s tlmením nárazov.

Viac inšpirácie nájdete v internetovom obchode Robel.sk, kde nájdete bohatý výber pánskych tenisiek všetkých farieb, značiek a štýlov.

Teraz najčítanejšie

Robel

Robel

"Veríme, že zdravie začína v nohách. Správna topánka má pozitívny vplyv na naše zdravie a zároveň je súčasťou našej identity. Preto ponúkame topánky od renomovaných svetových výrobcov, ktorí sa vyznačujú produkciou kvalitnej, módnej a komfortnej obuvi. Do našej ponuky vyberáme pre Vás to najlepšie, aby ste mohli dopriať svojim nohám všetko: krásu, zdravie a štýl. " Robel.sk

Tento blog je platený.