Denník N

Keďže nie všetci imigranti sú radikálni, treba mať otvorené dvere pre všetkých! Pre istotu…

Podľa nemeckého štatistického úradu údajne až 72% imigrantov tvoria muži. Podľa niektorých odhadov môže 20% z nich patriť k rizikovým skupinám s kontaktmi na extrémistické islamské skupiny.

Ak by to malo byť hoci „len“ 5%, len do samotného Nemecka za minulý rok mohlo takto prísť viac než 35.000 takýchto ľudí. Čo dokážu, nám ukázali aj nedávne silvestrovské oslavy v niektorých veľkých nemeckých mestách. A nechcem si ani predstaviť, čoho by títo nadržaní „kultúrni“ muži boli schopní ak by tam nebola polícia.

Minule sa ku mne dostalo video (samozrejme, nedá sa vylúčiť že išlo o podvrh, ale tiež sa nedá vylúčiť že je reálne; veď aj v EÚ už boli preukázané prípady nenávistných kázni v mešitách), kde imám káže svojim zverencom, že si majú vziať európske ženy, keďže európski muži ich nechávajú len tak chodiť samotné a nezahalené a s nimi ani neplodia deti. Tak to „musia“ moslimovia urobiť za nich.

Mimochodom, tým sa možno dá vysvetliť aj to, prečo môže mať moslim podľa islamského práva až do dnešnej doby viac žien. Ak teda toľko mladých moslimských mužov „muselo“ odísť do EÚ, kto sa doma postará o ich ženy???

Nie je to tak dávno, tesne pred imigračnou vlnou, kedy v Európe na letiskách, teda svojim spôsobom hraniciach, vládli prísne bezpečnostné opatrenia – kvôli ebole. Boli toho plné médiá!

Nechcem túto chorobu zľahčovať, ale ten z vás kto od prepuknutia imigračnej vlny zaregistroval nejaké mediálne odporúčania, či upozornenia, ak už nie výstrahy, v súvislosti s tým, že do EÚ denne bez kontroly prúdia tisícky ľudí bez zdravotnej kontroly zo zdravotne rizikových oblastí, nech sa prosím ozve.

Ja osobne som nič také nezaznamenal. Prečo zrazu zodpovedné orgány mlčia???

Nedávno som bol darovať krv, a kto chodí darovať ten vie, že najprv musí vyplniť dotazník, kde podpisom potvrdí, ak teda chce darovať krv, že v období od svojho posledného darovania nebol v zdravotne rizikových krajinách. A zrazu takáto benevolencia; v celej Európe!

To čo sme nedávno mali možnosť vidieť, „takmer“ v priamom prenose z Kolína, to bola možno len ukážka, nácvik koordinovanej rebélie týchto „záchrancov“ nemeckej ekonomiky. Našťastie (možno len zatiaľ, dúfajme že zatiaľ) bez zbraní a výbušnín. A nie je vylúčené, že to bolo aj niečo viac – možno test, čo nemecké bezpečnostné zložky zvládnu a čo nie; prípadne čo na to povie matka Merkel, popud na to, aby zdokonalila svoju obhajobu politiky otvorených dverí.

Preto chcem veriť tomu, že „zodpovedným“, opravujem „kompetentným“, opravujem príslušným politikom EÚ na základe toho čo sa stalo a deje, snáď konečne prepne v hlavách a dajú svetu na známosť, že nie len EÚ ale dokonca aj Nemecko má svoje limity pre príjem imigrantov, ktoré ak sa prekročia, EÚ sa zosype ako domček z karát, a spolu s ňou, alebo už pred tým, sa zosypú ekonomiky a sociálne systémy krajín únie.

Potom nám zostane už iba dúfať, že tieto limity sa nestanovia na takú úroveň, že aj keby sa nestanovili, bolo by to aj tak jedno.  Ale nemusíme zúfať, život nám v takom prípade budú ešte viac spestrovať veci, ktorých ukážky sme mohli vidieť na nedávnych silvestrovských oslavách napr. v Kolíne na Rýnom.  Len s tým rozdielom, že „hercov“ na takýchto predstaveniach bude v takom prípade zrejme niekoľkonásobne viac a s inými „hereckými pomôckami“.

Napriek tomu verím, alebo nepochybujem, že sa nájdu rozumní ľudia…, ktorí budú hájiť nutnosť tolerancie pred nepopulárnymi, ale z hľadiska všeobecného záujmu, nevyhnutnými bezpečnostnými krokmi EÚ.

Teraz najčítanejšie

Marcel Burkert

Dekonšpirátor. Teda má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.