Denník N

Obviňte ma s Ficom; lebo som tiež proti vzniku ucelených moslimských komunít

A spolu s ním možno aj státisíce, možno aj dva tri milióny ďalších občanov Slovenska, ktorí sú za to, aby sa neurobilo nič, čo by viedlo k vzniku ucelených moslimských komunít na Slovensku, k čomu by s veľkou pravdepodobnosťou výrazne mohlo dopomôcť v prvom rade prijatie imigračných kvót.

Tieto dokonca odmietli, až na jedného, ktorý sa zdržal, všetci poslanci NR SR, ktorí sa hlasovania o kvótach zúčastnili.

To nie je o nenávisti voči náboženskej komunite. To je o realite. A kto si myslí, že nie, nech otvorí oči a uši a nech vníma čo sa deje v západnej a severnej Európe v mnohých ucelených moslimských štvrtiach. Aj keď nie vo všetkých, alebo, možno nie vo všetkých, v mnohých určite. Spoliehať sa na to, že u nás by to bolo iné sa nemusí vyplatiť. Prípadne nech si vyskúša vec ktorú navrhujem pod článkom.

Je našim právom prijať imigračné kvóty a umožniť tým vzniku ucelenej moslimskej komunity, alebo komunít, a takisto je našim právom to neumožniť, teda v prvom rade odmietnuť kvóty.

Ale niekto nám chce stále (teda mnohým ľuďom) dookola výčitkami a krivými obvineniami z uplatňovania kolektívnej viny vsugerovať, že na to právo nemáme, alebo, že dokonca nemáme právo hovoriť nahlas čo si myslíme!, že prečo sa vzniku takýchto komunít prijatím kvót bojíme.

To nemá nič spoločné s nenávisťou voči moslimom ako celku. Len by sme (myslím si že väčšina občanov SR), nechceli žiť vo štvrti, alebo pri štvrti, kde sa uplatňuje, alebo pomaly sa postupne začína uplatňovať zvrhlé právo šaría, ktorého súčasťou je na vyššej, alebo pokročilejšej úrovni napr. kameňovanie žien.

Spomeňme si napr. na slová tureckého prezidenta Erdogana, tvrdiaceho, že umiernený islam neexistuje. Je iba islam a moslim je moslim.

Prečo by sme mali veriť opaku, keď nás o tom ubezpečuje samotný prezident pomerne umiernenej moslimskej krajiny?

Samozrejme, je otázne či Fico slová na adresu moslimských komunít povedal preto, lebo to tak cíti, alebo kvôli získavaniu politických bodov, alebo aj aj. Je však premiér, takže je logické, že sa vyjadruje, alebo odpovedá na otázky novinárov aj v tejto problematike. To nemá odpovedať len preto, aby ho nemohli obviniť, že riešením imigračnej politiky zakrýva neriešenie iných problémov??? To akože keby sa k imigračnej politike EÚ nevyjadroval negatívne a nepoukazoval na riziká s ňou spojené, tak opozícia a novinári by ho tým pádom prestali kritizovať za iné veci??? Veď to je holý nezmysel. Je to ich práca nastavovať premiérovi a vláde zrkadlo.  Pozn.: Smer určite vo voľbách voliť nebudem.

Až sa moslimovia, aspoň významná časť z nich, vrátane slovenských, začne verejne dištancovať od tých článkov Koránu, ktoré navádzajú na likvidovanie inovercov, až začnú moslimovia v nie zanedbateľnom počte v EÚ demonštrovať nie za islamské právo, ale za  rovnoprávnosť žien a odstránenie zvrhlostí z islamského práva, vtedy začnú postupne inoverci odhadzovať strach z islamu a z jeho uplatňovania. Skôr sotva. V tom je aj odkaz pre tzv. humanistov; čo treba najmä robiť, ak im skutočne ide o dobré spolužitie s moslimskou menšinou.

Súvisiace články:

Neznášam nenávistnú ideológiu, nie moslimov:  http://marcelburkert.blog.pravda.sk/2015/11/26/nenavidim-nenavistnu-ideologiu-nie-moslimov/

Vážne trváte na tom, že islam je mierumilovné náboženstvo? Potom je tu jeden návrh: http://marcelburkert.blog.idnes.cz/c/485004/vazne-trvate-na-tom-ze-islam-je-mierumilovne-nabozenstvo-potom-je-tu-jeden-navrh.html

Teraz najčítanejšie

Marcel Burkert

Dekonšpirátor. Teda má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.