Denník N

Bilbordom v Dúbravke vyhlásili vojnu dokonca aj takí poslanci, ktorí ich sami využívajú

alebo ich v rôznych predvolebných kampaniach využívali. A zatiaľ nič nenasvedčuje tomu žeby to malo byť v budúcnosti inak.  

Na dnešnom zasadnutí miestneho zastupiteľstva Bratislava – Dúbravka sa dvadsaťdva poslancov rozhodlo „bojovať“proti bilbordom, resp. ich v rámci svojich možností čo najviac eliminovať. Napr. nepredlžovaním prenájmov obecných pozemkov bilbordovým firmám. Dvaja poslanci sa hlasovania zdržali, jeden chýbal, ale na FB avizoval, že je jednoznačne proti bilbordom.

Mysleli to úprimne?

Nemám ľuďom za zlé, že v predvolebnej kampani, alebo v kampaniach využívali bilbordy. Len poukazujem na to, že ak to s „vojnou“ proti bilbordom skutočne mysleli a myslia úprimne, svoju úprimnosť môžu dokázať už v najbližších komunálnych alebo župných voľbách. Samozrejme, ako inak než tým, že bilbordy v kampani už viac krát nevyužijú. Veď tieto existujú aj vďaka im. Keďže kde nie je dopyt, tam nie je ani ponuka.

A tiež by tú úprimnosť mohli preukázať tým, že vo svojich politických stranách, ku ktorým patria, budú tlačiť na systémové riešenie bilbordov, teda zákonom. Doteraz všetkým politickým vládnúcim zoskupeniam vyhovovalo a vyhovuje, že Slovensko je krajinou bilbordov, lebo takto môžu v predvolebných kampaniach bilbordy hojne využívať na ovplyvňovanie alebo oblbovanie tých, ktorí nevedia koho voliť a ktorí sa rozhodujú podľa ksichtov, hesiel, alebo otrepaných bilborodových fráz.

Súvisiace články:

http://marcelburkert.blog.idnes.cz/c/253391/Diskriminace-v-politice-a-jeji-nasledky.html

http://stopalibizmu.blog.sme.sk/t/30343/10-ciest-z-bludneho-kruhu

Teraz najčítanejšie

Marcel Burkert

Dekonšpirátor. Teda má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.