Denník N

Neviete koho voliť? Tu je návod.

Voľby sú priatelia veľká vec, nekonajú sa ani každý mesiac, ani každý rok. Sú obyčajne len raz za 4 roky. Preto raz za 4 roky by sme im mohli venovať aspoň 15 minút a ísť voliť. Veď tých 15 minút denne zbytočne strácame bežne na zastávkach čakaním na náš spoj.

Nielen električky, ale aj politické strany majú svoje čísla

Na číslo električky si každý deň dávame všetci pozor, lebo vieme, že každá električka má iné číslo a preto aj jej trasa i jej cieľ je iný. Preto keď nasadneme na zlé číslo električky, tak nás tá električka odvezie celkom inde, ako sme chceli a potom budeme sklamaní, že sme tak zbytočne stratili svoj čas i svoje peniaze. Iné čísla, majú aj iné ciele, a platí to tak o električkách ako aj o politických stranách.

Pri čísle strany však platí ten istý princíp. Len voľba čísla strany je ešte dôležitejšia, ako pri električke lebo pri zlom čísle strany strácame oveľa viac peňazí, a čo sa týka času, tak strácame celé  4 roky. Takže kto podporí vo voľbách zlodejov, tak nech sa potom nečuduje, že bude ďalšie 4 roky okrádaný. Zlodeji  totiž nič iné robiť ani nevedia, a preto len kradnú.

Kandidátov je cez 2800, len si dobre pozrite čo nám ponúkajú

Kandidátov, ktorí sa spolu so mnou uchádzajú o váš hlas priatelia je viac ako 2 800 a preto máte si z čoho vybrať. Keď idete kupovať auto, tak si pred kúpou auta porovnávate rôzne značky. Preto porovnajte si aj túto ekonomickú víziu, Slovensko Krajina Kúpeľov link www.bindas.eu s víziou iných strán i kandidátov, ktorých ste chceli voliť. Takže najprv porovnávajte, až potom sa rozhodujte a voľte.

Keď majú iné strany a ich kandidáti lepšiu víziu pre Slovensko, ako je táto, tak samozrejme podporte a zakrúžkujte ich. Len, nech sa stanú marcové voľby, už konečne súbojom nových  vízií, a nie opäť len súbojom nič neriešiacich politických fráz, ktoré tu počúvame  už 23 rokov.

To je vlastne aj tých špinavých politikov taktika – otráviť politiku. Tí špinaví politici vedia tak dokonale otráviť tu našu slovenskú politiku, že potom odradia od vstupu do politiky aj tých slušných, čestných, morálnych a  múdrych. A to je priatelia naša veľká chyba. Prečo? Veď len čistí ľudia môžu tu špinavú politiku očistiť. Múdri však nesmú ustupovať hlupákom. Morálny však nesmú ustupovať nemorálnym. Stále totiž platí „3M“-MocMúdrymMorálnym. V štáte, kde nevládne „3M“, vládne potom „3K“ KorupciaKlientelizmusKriminalita, a väčšina sa potom topí zákonite v biede.

P.S. O hodnote človeka nerozhoduje to, čo vie, ale to čo robí. Fichte

Podporte preto priatelia víziu Slovensko Krajina Kúpeľov, a nie víziu Slovensko Krajina Zlodejov – viac na www.bindas.eu

 

 

Teraz najčítanejšie

Bindas Tibor

www.Bindas.eu "3M" Moc Morálnym Múdrym a Slovensko bude silné a spravodlivé pre všetkých. Moje blogy sú moje podozrenia, hodnotové súdy, fikcie i satira na veci verejne. Sú písané vo verejnom záujme.