Denník N

Bez volieb by tu možno bola aj občianska vojna

Priatelia slobody, demokracie, a hlavne vy nevoliči poďte voliť. Ďakujme tomu, že  tu v marci budeme mať demokratické voľby.  Demokratické voľby sú tu predsa na to, aby sa bez krviprelievania, bez výstrelu a fyzického násilia kultúrne, legálne a civilizovane hlasovaním vo voľbách rozdelila moc v štáte.

Predstavte si, že by tu tie voľby neboli, a to napätie v spoločnosti, ktoré tu vzniká z tých neustálych špinavých politických káuz by sa tu ventilovalo inak, a to nekultúrne, necivilizovane a fyzickým násilím. Predstavte si, že by si vládna strana a jej voliči vybavovali svoje účty s opozíciou a jej voličmi na ulici v krvavých bitkách. Náš svet pozná aj takú realitu. Niekde je to naozaj realitou, a často to napätie v štáte potom vedie aj k tomu najhoršiemu, k občianskej vojne, v ktorej prichádzajú o životy aj tí nevinní.

Preto buďme radi, že máme demokratické voľby. Buďme radi, že svoju zlosť na špinavých politikoch si môžeme takto kultúrne, civilizovane a svojim hlasom vo voľbách vyventilovať.

Viem, a chápem vás, vy nevoliči ste otrávení, znechutení a nahnevaní na špinavých politikov. Celé 4 roky  sa tu premlelo veľa špinavých káuz, ktoré nás všetkých otrávili a okradli. Neveríte politikom ani politike. Mnohí doterajší politici vás sklamali. Súhlasím s vami, máte pravdu. Aj mňa táto ich politika hnevá a otravuje.

Aj ja som sa mohol na to všetko vykašľať. Mal by som pokoj, a nie ako teraz vyhrážky za svoje nekompromisné a kritické blogy, ktorým cieľom určite nie je ísť proti Ficovi, Smeru, či SNS, ale ktorým cieľom je ponúkať občanom i Slovensku nové vízie.

Kašlime priatelia na špinavú politiku, a  voľme EKONOMIKU

Vy nevoliči, i vy s protestným hlasom. Kašlite na špinavú politiku plnú špinavých politických káuz a preto namiesto dnešnej jalovej politiky voľte niečo celkom iné, voľte ekonomiku. Žijeme predsa z ekonomiky, nie jalovej politiky.

Keď kritizujem Fica, Smer, či SNS, keď kritizujem špinavé politické kauzy, keď kritizujem bandu zlodejov, keď kritizujem ministerstvá, že majú byť obrazne povedané: „Malým autom s veľkým výkonom a malou spotrebou, a nie veľkým autom, s malým výkonom a veľkou spotrebou.“ Tak to nerobím preto, aby som ich kritikou urazil, ale preto, aby som im pomohol, aby sa tie kritizované chyby začali naprávať v prospech celého Slovenska, a v prospech všetkých občanov. Slovensko a jeho občania si zaslúžia demokraciu, a nie „gorilokraciu“. Občania potrebujú viac práce, viac dobre platenej práce, a pocit, že ich vlastný štát v ich pravde a spravodlivosti kvôli gorilám neokradne a nezradí.

Viem, že nestačí len kritizovať

Preto politikov nielen kritizujem, ale politikom i všetkým občanom Slovenska, a teda aj vám nevoličom, ponúkam  v týchto voľbách aj ja svoju nie však politickú, ale ekonomickú víziu, lebo žijeme z ekonomiky a nie politiky,  víziu Slovensko Krajina Kúpeľov.

Vízia Slovensko Krajina Kúpeľov nie je o tej dnešnej špinavej politike a špinavých politikoch, o politických frázach, o korupčných a populistických balíčkoch. Viem, tieto kauzy sú na blogoch najčítanejšie, ale TOP témou  v predvolebnej kampani by sa už mohla stať aj ekonomika, a nie jalová politika. Táto vízia je priatelia o tom, aby sa zo Slovenska, ako Krajiny Zlodejov, stalo Slovensko Krajina Kúpeľov.

Táto vízia je o novej slovenskej ekonomike, ktorej cieľom je vytvoriť po celom Slovensku viac služieb, viac práce, vyššie platy, a pre dôchodcov vyššie dôchodky. Myslím si, že občania Slovenska majú robiť hlavne pre seba, na seba, a nie na cudzích. Spýtajte sa pána Fica, aké zisky si zo Slovenska odnesie automobilka, s ktorou sa tak v predvolebnom čase chváli, a aké zisky z toho bude mať Slovensko. To už budú priatelia celkom iné čísla.

Som  však pragmatik a realista,  a preto viem, že od vzniku Slovenska sa tu nerobila taká múdra štátna ekonomická politika, ako sa mala robiť, a preto aj ja chápem, že dnes je ekonomika i politika Slovenska v takom stave, že dnes naozaj musíme byť vďační aj za tie cudzie automobilky. Kým sú však tie cudzie automobilky ešte tu, tak využime ich prínos aj na postavenie našej vlastnej slovenskej ekonomiky.

Preto som presvedčený o tom, že Slovensko, a jeho ekonomika musí stáť hlavne na vlastných, a nielen na cudzích nohách. M.R.Štefánik napísal: „Pravde veriť, pravdu žiť a pravdu brániť.“ Ja to parafrázujem na: „Slovensku veriť, Slovensku žiť a Slovensko brániť.“

Prečo je najväčšou chybou nevoliť?

Priatelia nevoliči, možno si to vôbec neuvedomujete, ale tým červeným straníkom tým, že nepôjdete voliť výdatne pomáhate. Robíte im veľkú radosť, keď nepôjdete voliť.

Prečo je to tak? Keď nepôjdete voliť vy – nevoliči, a teda nestraníci, tak určite prídu voliť oni červení straníci, a vtedy sa ich sila volebného hlasu ešte viac znásobuje, a tak skôr vďaka tejto vašej pasivite dokážu  získať červení straníci aj ústavnú, a teda absolútnu moc v tomto našom štáte, a to bude pre Slovensko zle. Každá totalita doteraz Slovensko vo vývoji zastavila, a tak urobme priatelia všetko preto, aby roky 2016 až 2020 neboli rokmi novej totality.

Vás nevoličov sú asi 2 milióny, a tak 1 milión červených nemá proti vám žiadnu  šancu. Musíte však v marcových voľbách darovať Slovensku vašich 15 minút a prísť voliť.

Priatelia, ešte nikdy od svojho vzniku Slovensko nebolo v takej nebezpečnej situácií

Priatelia, v týchto marcových voľbách si musíte vybrať. Chcete ďalšie 4 roky počúvať o nových gorilách a špinavých politických kauzách, ktoré ničia naše Slovensko, ktoré ničia našu životnú úroveň, a pre ktoré niet na zvýšenie platov zdravotným sestrám , učiteľom, ale aj iným, ktorí pracujú v iných sektoroch? Alebo chcete, aby bola politika konečne o ekonomike, a prosperite Slovenska a nás všetkých, a nielen niektorých?

Priatelia nevoliči, vy si uvedomujete, že keď nepôjdete voliť, tak kto ich  potom pri tej ich ústavnej väčšine potom skontroluje? Kto ich zastaví? Kto koho obviní? Kto koho za okrádanie nás všetkých vo veľkom potom zavrie? Ústavná väčšina je predsa absolútna moc v štáte. A aj vy nevoliči predsa dobre viete, že politická moc korumpuje, a absolútna politická moc korumpuje absolútne.

Svojim hlasom v marcových  voľbách protestujte a vzbúrte sa proti dnešnej jalovej politike, a namiesto nej podporte radšej seba, teda novú slovenskú ekonomiku, ktorá určite pomôže aj tej vašej prosperite.

Za mnou nie sú ani gorily, ani sponzori, a preto túto moju ponuku neuvidíte ani v televízii, ani v rozhlase, ani na billbordoch, preto zdieľajte tento blog na Facebooku, Twitteri proste všade, kde sa len dá, a tak pomôžte aj iným aby volili ekonomiku, a nie opäť jalovú politiku viď. www.bindas.eu Patrí vám za to moje veľké ĎAKUJEM.

P.S. Aj vďaka vám priatelia, sa môže po marcových voľbách Slovensko Krajina Zlodejov, zmeniť na Slovensko Krajina Kúpeľov. Využijete to?

www.bindas.eu

 

 

 

Teraz najčítanejšie