Denník N

Sex, crime & teror

„Veľké množstvo cudzincov prináša veľké problémy“. Už tento výrok je podľa niektorých nekorektný a jeho autor je rýchlo za xenofóba, ak nie rasistu či neonacistu. Charlie Hebdo? Jednotlivci. Takmer 130 mŕtvych v parížskej diskotéke Bataclan? Zase jednotlivci. Silvester v Kolíne? Jednotlivci, presnejšie stovky jednotlivcov. Pozrime sa teda na celkové (agregované) čísla:

Sex

V roku 2015 prišlo do Nemecka 1,1 milióna migrantov, z nich 800 tisíc mladých mužov vo veku 15 až 30 rokov. Domácich v tejto vekovej skupine, teda nemeckých mužov vo veku 15 až 30 rokov je približne 5 miliónov. Predpokladajme, že tento rok sa situácia nezhorší (i keď to momentálne tak nevyzerá) a príde „len“ 800 tisíc mladých mužov vo veku 15 až 30 rokov a predpokladajme, že asi pätina z nich si tento aj minulý rok donesie so sebou aj ženu (podiel mužov je cca 72%, no ženy si donesú skôr tí starší). Výsledok je, že 6,25 milióna mužov bude konkurovať o 5 miliónov žien – každý piaty chlap bude bez ženy.

Nemci a obzvlášť nemecké dievčatá sa budú prizerať, ako sa peších zón nemeckých miest budú zmocňovať arabsky a africky vyzerajúci, pre nemecký pracovný trh nepoužiteľní (podľa nemeckej ministerky práce Andrei Náhles sa to týka 90 percent migrantov) mladí muži. Prenechám sociológom domyslieť, čo sa stane, ak o ženy súťaží výrazne väčší počet mužov a konkrétne aký to bude mať vplyv na sexuálne násilie.

Crime

Po Silvestri v Kolíne bola nemecká polícia nútená zverejniť štatistiku delenú podľa krajiny pôvodu. Ešte prednedávnom by ľudskoprávni aktivisti boli v amoku kvôli politickej nekorektnosti. Každopádne policajná štatistika za spolkovú krajinu Nordrhein-Westfalen (Severné Porýnsko-Vestfálsko) hovorí nasledovné: V roku 2014 prišlo 1.422 osôb z Maroka a 1.701 z Alžírska a v roku 2015 prišlo z Maroka 6.444 osôb z Maroka a 6.790 z Alžírska a počet trestných činov sa zdvojnásobil na, držte sa, 27.700.

Nemci si teda úplne dobrovoľne importovali takmer 15 či 30 tisíc trestných činov – len v Nordrhein-Westfalen a len od týchto dvoch skupín. Zo 100 Marokáncov sa počas jedného roka dopustí trestného činu 33,6 osôb a zo 100 Alžírčanov to je až 38,6 osôb. Toto je číslo je tak vysoké, že je úplne prirodzené odmietnuť všetkých z Maroka a Alžírska, čo spolková krajina Nordrhein Westfalen aj spravila. Už počujem argument, že predsa väčšina Marokáncov a Alžírčanov žiadne trestné činy nepácha a že je nespravodlivé týchto ľudí odmietnuť, veď preboha to je kolektívny trest. Len pre ujasnenie: odmietnuť kohokoľvek je dobré právo hosťovskej krajiny a nie kolektívny trest. Napríklad USA nemali najmenší problém odmietať s nami bezvízový styk, lebo viac ako 3 percentá žiadostí o víza boli zamietnuté.

Teror

Pred pár dňami varoval Europol, že až 5.000 džihádistov prišlo do Európy, ktorí v minulosti z Európy odišli, aby absolvovali teroristický výcvik v nejakom teroristickom kempe. Dúfam, že varovanie Europolom nikto nebude brať ako strašenie, ale ako varovanie pred reálnou hrozbou. Keď si predstavíme, že asi 20 osôb sa celkom podieľalo na teroristickom útoku v Paríži v novembri (128 mŕtvych), tak 5000 je celkom dosť na to, aby obyvateľstvo ako celok žilo v strachu. Vôbec nemusí k útokom dôjsť. Bohate stačí ochromená doprava kvôli tretiemu stupňu pohotovosti, ako naposledy v Belgicku, rôzne kontroly a prehliadky a množstvo iných obmedzení, nehovoriac o tom, že policajti a vojaci, ktorí majú Západoeurópanov pred terorom chrániť, riskujú svoje životy a stoja nemalé peniaze z daní všetkých. Je pritom očividné, že ak existuje v Bruseli štvrť Molenbek, v ktorej žije 95.000 Arabov, tak sa tam zopár teroristov ľahšie ukryje, ako keď takáto štvrť neexistuje.

Uviedol som tri rôzne hrozby, ktoré predstavuje veľké množstvo cudzincov z Afriky a arabského sveta. Robím tak na základe agregovaných čísel (teda pohľad na celkovú situáciu) a Moslimov som nespomenul ani raz. Viem, že na Slovensku veľa cudzincov nemáme a spravím všetko preto, aby to tak aj ostalo. Myslím si, že problémov máme dosť aj vlastných, že tak ako sme nedokázali integrovať Rómov, nedokážeme integrovať ani migrantov a najmä, my nie sme povinní nikoho prijať. To len politickou korektnosťou a humanizmom dopletení západní politici sa nám snažia natlačiť do hláv, že si musíme migrantov k nám nasťahovať. Nemusíme. Avšak tým, ktorí utekajú pred vojnou pomôžme. Som úprimne za to, aby sme pomohli ľuďom, ktorí utekajú pred vojnou. Ale spravme to tam a nie tu.

Na záver uvádzam niekoľko riešení, ktoré by Nemecko malo začať realizovať a začať sa tak systematicky zbavovať problematických osôb:

  1. Nikto nesmie získať vstup do krajiny bez registrácie. Minulý rok prišlo do Nemecka bez akejkoľvek evidencie odhadom 300 tisíc migrantov a vyše 10 tisíc detí sa jednoducho „stratilo“.
  2. Žiaden vstup bez platných dokladov. To nemusí byť len cestovný pas, ktorý môže byť problém získať, to môže byť aj občiansky preukaz, vodičský preukaz a pod.
  3. Žiaden vstup pre tých, ktorí predložia sfalšovaný pas. Kto predkladá falošné doklady, nech nežiada o azyl. Minulý rok zadržala nemecká polícia vyše šesť tisíc cestovných pasov.
  4. Žiaden vstup, resp. okamžité vyhostenie tých, ktorí uvedú nepravdivé údaje (o krajine pôvodu a pod.). Kto klame, nech nežiada o azyl.
  5. Okamžité vyhostenie tých, ktorí sa dopustia trestného činu alebo priestupku. Kto sa nedrží na pravidlá v hosťovskej krajine, nemá nárok na azyl.
  6. Vyhostenie všetkých „Gefährder“, ktorí nemajú nemecké občianstvo. „Gefährder“, to sú rôzni radikálni islamisti, salafisti, džihádisti, kazatelia nenávisti, ktorých nemecké bezpečnostné orgány evidujú, celkom 7.900 osôb. Je zarážajúce, že ich trpia a potom sa len čudujú, kde sa berie toľko agresie voči hostiteľom.
  7. Zbavenie občianstva tých Nemcov, ktorí sa pridali k Islamskemu štátu a zdržiavali sa v ich výcvikových táborov. Týchto osôb je niekoľko sto a tiež sú nemeckým orgánom známi.
  8. Osoby, ktoré sa v Nemecku nachádzajú, avšak nepodali žiadosť o azyl (a teda sú v Nemecku ilegálne), buď previesť do krajiny, v ktorej chcú podať žiadosť o azyl alebo (napríklad ak to daná krajina odmieta) previesť do hotspotu na vonkajšej hranici EÚ. Týchto hotspotov existuje už niekoľko.
  9. Okamžite zastaviť akúkoľvek rozvojovú a inú pomoc krajinám, ktoré odmietajú svojich občanov vziať späť, resp. tento proces blokujú.
  10. Žiaden vstup a možnosť podať žiadosť o azyl pre osoby pochádzajúce z bezpečných krajín pôvodu (Kosovo, Albánsko a pod.; o tomto sa v Nemecku dlho hovorí a už sa to začína realizovať)
  11. Oznámenie o výsledku azylového konania len osobne a tých, ktorým bol azyl zamietnutý, okamžite vyhostiť (dodávam, že toto sa už konečne po x mesiacoch začína diať).

Teraz najčítanejšie

Richard Sulík

Rozhliadnite sa. Vidíte snáď na Slovensku niekoho iného, kto nemá žiadny korupčný škandál, kto drží slovo, kto má program zostavený naozajstnými expertmi, kto má viac ako 10 rokov skúseností, ako tieto konkrétne riešenia pre ľudí presadiť, kto sa neriadi ideológiou, ale zdravým rozumom a kto má úprimnú chuť postaviť tú najlepšiu možnú budúcnosť pre Slovensko?
Všetci, ktorí nám veria, menia hru s nami. Nenechajú sa podplatiť rozhadzovaním, ktoré budú splácať naše deti. Už majú dosť chaotických amatérov. Zaujímajú ich konkrétne zmeny, pre ktoré sa mladým oplatí zostať na Slovensku. Chcú už konečne reálne výsledky.
A chcú sebavedomé Slovensko, ktoré najlepšie vie, čo potrebuje.
Sme SASKA a meníme hru.