Denník N

Niečo pre odporcov Fica :)

Už som písal blogy o zlodejinách Roberta Ficajeho nových poskokoch a aj o zopár statočných ľuďoch ale už to chcelo niečo nové, ale samozrejme, „antificovská“ téma musela ostať :) A tak môj ďalší blog bude o hrách pre všetkých „fanúšikov“ Roberta Fica.

1. Ficko Bird

Hra Flappy Bird, ktorá patrila asi medzi najpopulárnejšie mobilné hry, má množstvo klonov. Niektoré sú vydarené a niektoré sa nepodarili. Hra Ficko Bird (ktorá funguje na podobnom princípe ) však patrí do tej prvej kategórie. Ak ste spomínaný Flappy Bird hrali, určite si pamätáte, že v hre bol vtáčik Flappy a museli ste prechádzať cez zelené rúry.  Tu však sú namiesto rúr sú v hre fľašky, ktoré sa podobajú Coca Cole a namiesto Flappyho v tejto hre máme hlavu Róberta F. Vašou úlohou je ukradnúť čo najviac melónov, takže hlava Róberta F. sa na to hodí asi najviac :) Za hrou stojí organizácia Občiansko-demokratická mládež.

S60316-201416

Odkaz na stiahnutie

2. FickoLand

Na začiatku hry vás uvíta trojhlavá červená obluda (náhodnosť s Ficom, Paškom a Širokým je ževraj čisto náhodná). Ďalej je hra v podstate klasická behačka v ktorej zbierate rozumy, peniaze a rôzne nástroje, pomocou ktorých môžete poraziť červenú obludu. „Kdesi medzi maďarskými klobásami a poľskými krowkami je FickoLand, krajina ktorú ovláda Červená obluda. Svoje lepkavé chápadlá má v celej krajine a mladých z FickoLandu vyháňa“, uvádza sa v popise aplikácie. Aj za touto hrou stoji Občiansko-demokratická mládež.

S60305-081000

Odkaz na stiahnutie

3. Zachráňme si Slovensko

Táto hra je asi zo všetkým hier spomenutých v mojom blogu najťažšia :) Po otvorení hry sa vám objaví „mapa Slovenska“ a vašou úlohou je chytať zlodejov na mape, ktorí sa snažia utiecť do zahraničia. Ako sa píše v popise hry : „Zo Slovenska sa vďaka rozkrádaniu strácajú obrovské peniaze. Putujú na účty do rôznych daňových rajov a plnia čierne kontá politikov a ich sponzorov. Tieto peniaze mohli pomôcť školstvu, zdravotníctvu… Zabráňte tomu ! Klepnite zlodejom po prstoch, aby peniaze zostali na Slovensku“. Táto hra vznikla aj vďaka hnutiu OĽaNO.

S60305-081042

Odkaz na stiahnutie

Bonus na záver :)

4. Robert Fico

V aplikácií nám premiér Fico „odpovedá“ na všetky otázky ohľadom korupcie alebo kauzy Váhostav. Ako sa v popise aplikácie píše : „Ak s odpoveďami nebudete spokojní, vypočujte si aspoň zvuky hymny v pozadí“  :)

Aplikácia pritom obsahuje „best of“ výroky nášho premiéra Fica.

S60316-202507

Odkaz na stiahnutie

Teraz najčítanejšie