Denník N

Kotlebov mlčanlivý pištoľník a jeho názory

Hliadkam ochrankárov vo vlakoch má veliť poslanec parlamentu Peter Krupa. Foto - ĽSNS
Hliadkam ochrankárov vo vlakoch má veliť poslanec parlamentu Peter Krupa. Foto – ĽSNS

Správa z dnešnej tlače“ „Poslanec ĽSNS Peter Krupa prišiel do parlamentu s pištoľou. Nešlo o plynovú zbraň ani atrapu, ale o pištoľ na ostré náboje.“ Miro Kern, Denník N

Obnovíme slovenskú korunu a klaňačka pri Tisovom hrobe

O novozvolenom pánovi poslancovi, ktorý v roku 2014 kandidoval aj na post primátora a poslanca v Novej Dubnici sme sa dozvedeli, že je elektrotechnik a na svojich predvolebných plagátoch sľuboval obnovenie slovenskej koruny. Ešte pred zložením poslaneckého sľubu sa 14. marca zviditeľnil spolu s Natáliou Grausovou a Martinom Beluským, keď si na Martinskom cintoríne v Bratislave pri symbolickom hrobe Jozefa Tisa, verejne pripomenuli výročie vzniku vojnovej Slovenskej republiky. Na otázky novinárov týkajúce sa ich účasti odpovedala MUDr. Grausová, že sa nebudú vyjadrovať a vydajú k tomu neskôr vyhlásenie.

Krupa

S pištoľou do parlamentu

Netrvalo dlho a Peter Krupa upozornil na seba druhýkrát, keď do budovy Národnej rady prišiel ozbrojený pištoľou. Svojská bola aj jeho reakcia, keď na opätovné otázky novinára vôbec nereagoval. Nakoniec za neho odpovedal jeho stranícky šéf, ktorý to komentoval slovami „je držiteľom zbrojného preukazu v zmysle zákona, takže nevidím v tom žiadny problém.“ Pokiaľ je pán poslanec držiteľom zbrojného preukazu je formálne zrejme všetko v poriadku. Či je však v poriadku chodiť do budovy najvyššieho zákonodarného zboru Slovenskej republiky ozbrojený pištoľou a absolútne ignorovať slušne položené otázky novinárov, na to nech si odpovie každý sám.

Krupa Kotleba
Nakoľko je pán poslanec extrémne mlčanlivý, dajme slovo jemu samému prostredníctvom jeho verejných statusov na Facebooku. Hoci sú staršieho dáta, určite majú svoju výpovednú hodnotu.

Peter Krupa sa predstavuje

Tak napríklad v januári 2012, trápila Petra Krupu „existencia našej rasy a budúcnosť bielych detí.“ Nie je vo svojej komunite konečne sám. Niečo také vážne znepokojuje bratsvo ku ktorému zrejme patrí aj inde. Ide totiž o známy neonacististický symbol, vyjadrovaný aj číslom 14, čo je počet slov v anglickej vete. Niekto by ale mohol nášmu pánovi poslancovi vysvetliť, že správne je „children“ a nie childern, keď už má takú starosť o biele deti.

19.1.12

8. marca si nepripomenul MDŽ, zaujalo ho niečo iné, „smaradľaví židáci„…

8.3 p

O dva dni neskôr nám prezradil koho ide voliť a prečo, pričom nezabudol ani na Pána Boha

10.3 p

14. marca si pripomenul vznik Slovenského štátu

14.3.12

Deň na to pridal úvahu o aktuálnych pomeroch a jasnozrivo pomenoval vinníkov

15.4 p

18. apríla prišiel na rad opäť Tiso

18.4.12

20. apríla sa venoval slobodomurárom a sionizmu

20.4 p

5. mája prišli na rad „židoboľševici a židoglobalisti

5.5 p

9. mája si takto „zažartoval“

9.5.12

A 15. augusta asi veľmi nepotešil svojim slovníkom Mariána Kotlebu, ktorý je ako vieme, čo sa týka vulgárneho vyjadrovania natoľko precitlivelý, že kvôli vulgarizmom už dokonca nechal prerušiť aj divadelné predstavenie

15.8.12 p

Cenná posila zákonodarného zboru

Ako vidieť, náš najvyšší zákonodarný zbor získal v Petrovi Krupovi cennú posilu a nám po oboznámení sa s jeho hlbokými myšlienkami, ktoré dokáže tak pekne vyjadriť, nezostáva už nič iné, iba popriať pánovi poslancovi veľa síl pri jeho obetavej práci pre našu domovinu.

krupa-vdaka

Kalmusova bodka

Snáď najlepšou bodkou za blogom bude status Petra Kalmusa, ktorý dnes opäť stál pred súdom vo Svidníku kvôli tomu, že spolu s Ľubošom Lorenzom poliali  farbou pamätník vlastizradcu, spoluautora a signatára „Pozývacieho listu,“ Vasiľa Biľaka: „Poslanec Národnej rady SR Peter Krupa sa svojím militantným mlčaním snaží zmeniť Nový zákon. Presviedča nás, že na počiatku nebolo slovo, ale pištoľ.“

 

Fotografie, zdroj tu, tutu

 

 

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.