Denník N

10 dobrých dôvodov, prečo brojiť proti homo manželstvám (irónia)

Rainbow stole and cross on a priest at Brighton and Hove Gay Pride Parade 2009

1. Byť gayom nie je prirodzené. Praví Slováci si svoju kultúru zachovali až do dnešných dní hlavne vďaka tomu, že odmietali všetko neprirodzené. Napríklad okuliare, polyester a klimatizáciu. Fuj!

2. Teplé manželstvá budú ľudí navádzať k tomu, aby boli teplí. Rovnako, ako keď podrastiete pri stretávaní sa s dlhými ľuďmi, či stmavnete, keď skočíte na kávu s černochom.

3. Legalizovanie homosexuálnych manželstiev je iba vstupná brána pre ostatné druhy šialených zväzkov. Ľudia si začnú brať napríklad psov a malé deti. Čo na tom, že psy a malé deti nie sú svojprávne osoby a tak do žiadneho právneho zväzku vstupovať nemôžu. Tí šibali teplí to už nejak vymyslia!

4. Heterosexuálne (teda normálne, všakže) manželstvá poznáme od nepamäti a môžeme ich tak zaradiť k ostatným užitočným zvyklostiam, vďaka ktorým vznikla moderná spoločnosť. Spomeňme napríklad zákaz svadby medzi bielym a čiernym, pravidlo, že žena je vlastníctvom muža, nútené otroctvo alebo aj zákaz rozvodov.

5. Heterosexuálne manželstvá stratia zrovnoprávnením s tými homosexuálnymi na váhe. Veď kto by už len spochybňoval vážnosť tradičného manželstva Britney Spears, ktoré trvalo neuveriteľných 55 hodín.

6. Jediné skutočné manželstvo je to, ktoré dokáže „produkovať“ deti. Tepľoši, neplodní a starci by mali mať zakázané sa brať. Detské domovy totižto zívajú prázdnotou a detí sa na tomto svete rodí nedostatok!

7. Teplí rodičia logicky vychovajú teplé deti. Tak, ako hetero rodičia vychovajú výlučne hetero deti.

8. Homosexuálne zväzky jasne zakazuje aj kresťanská viera (Levicitus 20:13). Rovnako ako jedenie homárov (Levicitus 11:10), bravčového (11:7) a cheeseburgerov (Exodus 23:19) , strihanie vlasov (Levicitus 19:27), ľaváctvo (Matúš 25:31-34, 41), rozprávanie v kostole, ak ste žena (1. list Korinťanom 14:34-35) a mnohé ďalšie zvrátenosti.

9. Deti sa nikdy nestanú plnohodnotnými členmi spoločnosti, ak nebudú mať pri výchove otca aj matku. Preto by sme mali slobodným mamičkám, na ktoré sa partner vykašľal, zakázať vychovávať deti!

10. Teplé manželstvá sú novátorstvo, ktoré od základov zmení našu spoločnosť a nikdy si naň nezvykneme. Tak ako sme si nikdy nezvykli na autá, lepšiu zdravotnú starostlivosť a internet.

Teraz najčítanejšie

Milan Ftorek

Mám rád spravodlivosť a dobrý humor. A som vraj slniečkar.