Denník N

Chudáčik Miňo Mazurek

Milan Mazurek pokrikuje smerom k arabskej rodine po skončení pochodu proti utečencom v júni 2015. Zdroj –RafaVideoart
Milan Mazurek pokrikuje smerom k arabskej rodine po skončení pochodu proti utečencom v júni 2015. Zdroj –RafaVideoart

Otázka: Mazurek sa napríklad okrem iného preslávil aj svojimi prehláseniami na Facebooku o Hitlerovi či spochybňovaní holokaustu. Takže tvrdíte, že to nebol Mazurekov profil?
Ing. Milan Uhrík, PhD., riaditeľ Úradu BBSK, poslanec NR SR: To neviem, ale on tvrdí, že to jeho profil nebol. Ja to potvrdiť a ani vyvrátiť naozaj neviem. (Parlamentné listy 16.4.2016)

Ako zákerná koťuha založila na Facebooku falošný profil

Nuž, nebudem tajiť, že sa mi už pred časom donieslo, že sa vraj Milan Mazurek nehlási k svojmu facebookovému profilu. Začudoval som sa, aj mnou poriadne heglo, veď mi to nijakovsky nepasovalo k tomu smelému junákovi, ktorý sa pred bratislavskou železničnou stanicou očividne nezľakol ani obrovskej presily štyroch saudských žien, bábätka v kočíku a dvoch mimoriadne nebezpečne vyzerajúcich malých detí a smelo a nebojácne im do očí vykričal čo si myslí o nich aj o ich Bohu. A keby len vykričal, ale aj otčinu pred nimi vlastnou hruďou smelo zaštítil! Že by sa takýto hrdina zrazu vyľakal takej pletky, akou je pár komentárov na Facebooku? Hneď mi začalo vŕtať v hlave, že za tým musí byť niečo iné. A keď to teraz v rozhovore pre Parlamentné listy v podstate potvrdil aj človek vo významnom postavení, s titulmi pred aj za menom, tak to už nemôže byť inak, iba tak, že to nejaká koťuha vytvorila na Facebooku falošný profil s menom Miňo Mazurek, aby mu, neborákovi, takto zákerne škodila.

O zahraničnej ceste pána predsedu

V septembri 2015 sa na stránke Ľudová strana naše Slovensko – Prešovský kraj, objavil oznam o zahraničnej ceste pána krajského predsedu, ktorá mala začať 19. septembra a mala trvať tri týždne.

ĽSNS Pr L p

Dvojník mukluje pri oberačke

A kým pán krajský predseda, kandidát na poslanca Národnej rady a vážený manažér e-shopu, počas zahraničnej cesty akiste plnil vážne úlohy galaktického významu, koťuha zohnala dvojníka a nemilosrdne ho nahnala na oberačku. Prečo? No predsa preto, aby mohla dávať na falošný facebookový profil fotografie a komentáre znižujúce vážnosť nádejného mladého politika. Dokonca nehanebne naznačovať, že je zlodej, ktorý podvádza a klame svojich zamestnávateľov. Že sa koťuha nehanbí. Veď predsa každý dobre vie, že takéto veci robia výhradne počerní „cigánski extrémisti“ a nie mladí bieli vlastenci. A ešte aj hrubicu naschvál urobila. Vraj „prikrivam.“ Že ti, koťuha jedna, nie je hanba. Vari si naozaj myslíš, že ti naletíme na podobné priehľadné triky? Takúto chybu by predsa manažér renomovaného e-shopu a krajský predseda tej najslovenskejšej strany, predsa nikdy neurobil. Veď čo je pravému vlastencovi drahšie, ako rodný jazyk. A to aj v písomnej podobe.

Ob zv p

O docentovi Cuperovi na kandidátke ĽSNS

Aby dodala falošnému profilu hodnovernosť, preukázala koťuha schopnosti, ktoré by jej závidel aj veľký kombinátor Ostap Bender či James Bond. Napísať nejaký ten problematický status, aby som niekomu, koho identitu predstieram poriadne zapražil, je to najľahšie. Naštudovať si však aj internú problematiku strany na úrovni funkcie krajského predsedu, je už iné kafe. Vysvetľovať priaznivcovi a voličovi strany, ktorého nahnevala prítomnosť doc. Cupera na kandidátke, prečo to tak je a mať prehľad o tom kto je, alebo bol v minulosti členom strany, vyžaduje prinajmenšom prístup k interným straníckym informáciám. A vidíte, koťuha, ktorá sa hrala na Mazureka ich očividne mala.

11.12.15

Hviezdne vojny – Sila sa prebúdza

V druhej polovici decembra koťuha nachystala ďalší úder. Vyfotografovala Mazurekovho dvojníka pred kinom ako objíma stormtroopera, zákerne tak naznačujúc, že verný slovenský junák prepadol falošnému čaru úpadkovej hollywoodskej zlátaniny. Veď len povážte, mohol by zbožný podporovateľ Aliancie za rodinu zatúžiť po pohľade na odporných emzákov a rôzne diabolské kreatúry, o ktorých v Biblii nie je ani zmienka? Či ochranca našej svojstojnej národnej kultúry dychtivo vyvaľovať oči na plytkú nablýskanú space operetku, kde je jedným z hlavných hrdinov dokonca černoch a možno tam pri odpornej americkej multi-kulti, hrá nebodaj aj nejaký mohamedán? To určite nie! Ale aspoň jasne vidíme, čoho je koťuha schopná.

Mazurek kino u

Ako tyranosaurus?

Aby toho nebolo dosť, dala si koťuha námahu a urobila fotografiu dvojníka aj pred akýmsi pravekým monštrom a vložila Miňovi do úst slová: „To je pecka keď už sa viem zatváriť horšie ako tyranosaurus.“ Zmysel tejto dehonestácie mi síce uniká, ale určite za tým bude niečo nekalé. Takí ako koťuha, nikdy nič nerobia bez príčiny. Určite sa ešte vykľuje šidlo z vreca. Ale nech už bude ako chce, náš novopečený pán poslanec a člen ľudskoprávneho výboru si s tým určite, so šikovnosťou jemu vlastnou, hravo poradí. Držíme mu palce a koťuhe odkazujeme: „Tiahni v čerty koťuha zapredaná k svojmu chlebodarcovi Sorosovi! Cítiť z teba na sto honov odporný pach dolára a Mŕtveho mora.“

Maz 9.2

Ako nás s Marianom koťuha pourážala

Na nemenovanej stránke sa pred časom koťuha pustila aj do mňa a kamaráta. Veru som sa na Miňa aj napajedil, že čo to o nás popísal, veď som vtedy ani len netušil o koho ide a o nejakom Mazurekovi som predtým ani nechyroval. Teraz už viem, že to bola pochabosť a nebol za tým Miňo, ale zákerná koťuha. Takže milý Miňo, do smrti dobrí a len sa ty poriadne s koťuhou, čo pod tvojim menom falošné profily zakladá, sprostosti o Hitlerovi, holokauste a o parazitoch zo „špinavej osady plnej incestných a zaostalých poloopíc,“ vypisuje a neznámych ľudí uráža, porátaj ako sa patrí! Nech si príučku nadosmrti zapamätá!

PAH a
A ešte aj toto…

Povedľa tyranosaura pohodila koťuha na falošný profil ešte pár, akiste ukradnutých fotografií, jednu s tajomným komentárom komplica „kapo“ a ešte na stránke Evy Babitzovej narafičila aj komentár „Miňa Mazureka“ o utečencoch zo Sýrie. Ale my sme jej zákernú hru prehliadli. Nás ty koťuha z cesty nezvedieš a neprekabátiš, aj keby si sa na kolomaž rozliala!

maz2.8.152.9.15 p

 

 

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.