Denník N

Viete, čo dokáže urobiť make-up?

Viete, co dokáže urobiť make-up?

Správny výber make-upu je dôležitou súčasťou života každej ženy. Či už ide o fotenie, alebo líčenie v bežnom živote, predsa sme ženy, chceme sa páčiť, cítiť sa prirodzene dobre a príťažlivo.

Viete, že make-up dokáže divy? Správne nakombinované farby sú úspechom zdravo vyzerajúcej, rozjasnenej a zjednotenej pleti každej sebavedomej ženy.

Nahé alebo večerné líčenie?

Nahé líčenie sa čoraz viac teší obľube u mnoho žien. Ide o líčenie s naturálnym nádychom. Nahý make-up vytvára dojem čistej a prirodzenej pleti s veľmi decentne zvýraznenými perami a očami.

Pri tomto type make-upu je tiež potrebné vhodne sa starať o pokožku tak, aby naturálny vzhľad výsledného líčenia pôsobil sviežo a zdravo. Nezabúdajte piť veľa tekutín a doprajte si dostatok spánku.

Večerné líčenie odporúčam, ak chcete naozaj zaujať. Musí pôsobiť omnoho výraznejšie ako klasické denné líčenie. Takýto výrazný make-up vyniká tiež inak na fotografii ako na dennom svetle. Preto, ak hovoríme o fotografickom make-upe, ten musí pôsobiť veľmi výrazne. Je potrebné, aby vás vizážistka namaľovala ešte oveľa výraznejšie, ako by ste sa v skutočnosti namaľovali vy na večernú spoločenskú udalosť.

Nedávno som nafotila ukážky rôznych štýlov líčení. Na pomoc som si privzala profi vizážistku Natáliu, ktorá nalíčila modelku Sashu.

Pri vytváraní umeleckých portrétov je dôležité mať dobrú vizážistku, ktorá vie zvoliť taký typ líčenia, ktorý sa k danej žene dokonale hodí. Má vhodné kozmetické prípravky, pozná rôzne metódy líčenia. Má tiež za sebou skúsenosti a absolvované profesionálne kurzy v oblasti vizáže.

Pri fotení je výber vizáže veľmi dôležitý. Nebojte sa preto využiť služby vizážistky. Neoľutujete!

Na fotografiách môžete vidieť modelku vždy s iným typom líčenia. Je to neuveriteľné ako vždy modelka Sasha pôsobí inak.

Make-up naozaj dokáže divy. Či už ide o fotenie, alebo líčenie v bežnom živote, predsa sme ženy, chceme sa páčiť, cítiť sa prirodzene dobre a príťažlivo.

Aký typ líčenia, denné či výrazné, vám viac vyhovuje? Chceli by ste si vyskúšať, aké je to byť v úlohe krásnej divy či zvodnej femme fatale?
Prizvite si na fotenie vizážistku!

 

Lucy Grossmann

Viac info o fotografii nájdete na FB/glaf.photography alebo sledujte môj BLOG fotografa na stránke glafphotography.com

 

Teraz najčítanejšie

Lucy Grossmann

Lucia Grossmannová

Som mladá fotografka pochádzajúca zo západného Slovenska. Fotografiu som na škole nikdy neštudovala, ale malými krôčikmi som si k nej budovala cestu. Zameriavam sa na portrétne fotografie, ktoré robím zaujímavo, aby z nich vyžarovala jednoduchosť a zároveň jedinečnosť. Mojou vášňou je stretávať zaujímavých ľudí, zachytávať ich pocity, myšlienky, výrazy tvárí, iskru v ich očiach...