Denník N

Hillary vs. Donald a ich veľký deň.

Pohľad na ich vzťah a ich veľký deň trochu inak…

HILLARY verzus  DONALD, vzťah so záťažou z minulosti.

Tento s prívlastkami „rozhodujúci, osudový“ súboj o Biely dom, sídlo najmocnejšieho človeka Ameriky a určite jedného z najmocnejších a najvplyvnejších na tejto planéte, zapĺňa stránky novín a obrazovky televízorov. Priniesol emócie, zákulisné, mocenské ťahy a všetko iné, čo k takémuto divadlu patrí. Pozrime sa objektívne, bez subjektívneho ovplyvňovania cez znamenia v číslach na jednotlivých aktérov tohto predstavenia, ktorí svojimi činmi môžu ovplyvniť smerovanie sveta a teda aj nás, nakoľko sme jeho súčasťou.

HILLARY DIANE RODHAM / CLINTON (najdôležitejšie je meno zapísané v rodnom liste, ďalšie napr. prijaté po manželovi už iba doplňuje ten základ, ktorý sme dostali od rodičov pri našom narodení). Samotné rodné meno v sebe obsahuje vnútorný konflikt vo svojom vnútri, s matkou, rodinou, výstrahy pred nebezpečenstvom a nabáda k pokore a vernosti, je to však pod ochranou a bude to akosi dlhšie trvať. Výsledkom je číslo 19/1, čo je veľmi zaujímavé číslo, hovorí o svojom nositeľovi, že po urobení si poriadku v hlave, stanovení si svojich životných priorít, môže sa vydať na cestu za akýmkoľvek cieľom a na tú cestu mu bude svietiť slnko, vystríha pred potrebou kontroly všetkého a všetkých, nabáda k uprednostneniu spolupráce pred diktátom. Doplnok CLINTON hovorí o obetnom baránkovi muža a peňazí a celé meno HILLARY DIANE CLINTON má hodnotu 15/6, čo nositeľa pokúša materiálnou priazňou, zmyselnosťou, magickou príťažlivosťou, komunikačnými schopnosťami, voľnými vzťahmi, uznaním. Obidve vibrácie ju budú sprevádzať a je len na nej, ktorú zosilní a ktorú svojim správaním utlmí.

„Osamelá“ škorpiónka, perfektná organizátorka, aby všetko bežalo hladko, vysoké ego, ambície, túžba po postavení, sexualita dôležitá súčasť života. Dátum narodenia 26.10.1947, narodila sa s dobrým sebavedomím a schopnosťou komunikovať o svojich pocitoch, disponuje citlivosťou, diplomaciou a intuíciou, nedokáže sa poučiť so životných situácií a preto sa jej v živote tie isté opakovali, šetrná, peniaze od nej neutekajú, vždy si ju nájdu, ona ich riešiť nemusí, schopnosť sústrediť sa, dôležitou úlohou matky vo svojom živote, ktorej úlohou bolo podporiť je jedinečnosť, originalitu, nezávislosť, počúvať druhých a zohľadniť ich názor jej nie je prirodzené, ale keď sa sústredí dokáže to, otec nehral v jej živote mimoriadnu úlohu mal nastoliť rovnováhu medzi mužským a ženským elementom, čo sa asi nestalo, skôr bol zdrojom napätí v rodine, toto posolstvo si preniesla do svojich partnerstiev, ktoré tiež „prejavovali známky napätí“, neskôr sa s mužským elementom naučila žiť, lepšie, jej cesta života je manuálna práca, je nesmierne šikovná, má šikovné ruky aj nohy, nič z materiálnych životných prejavov jej nie je cudzie, veci doťahuje do konca, toto je jej prirodzené smerovanie. Život jej však priniesol nárast kreativity, komunikačných schopností, spolu s varovaním nezneužiť myšlienky a slová, predstavuje to aj spisovateľský talent, zapisovať svoje myšlienky a skúsenosti pre druhých, priniesol aj strachy, závislosti „na niekom alebo na niečom“, škorpióni vždy majú tendenciu ťahať sa ku akýmkoľvek jedom, nárast schopností pracovať s ľuďmi, nárast osobnej energie, ale aj možnosť dostať sa do izolácie fyzickej alebo duševnej. Bude ju poznať veľa ľudí, vždy ich bude polarizovať, budú ju milovať alebo nenávidieť, zažije veľa utrpenia zo vzťahov alebo spojenectiev, všetko rozhodujúce by mala robiť sama, spoľahnúť sa vždy len svoju intuíciu a ignorovať aj dobre mienené rady druhých, nedokáže stáť bokom a nečinne sa prizerať, vždy ju to bude hnať na vrchol, obľubuje samotu, byť so svojimi myšlienkami pred dôležitými rozhodovaniami sama, kariérne alebo životné naplnenie príde neskôr, miluje spoločnosť a túži po spoločenskom uznaní. Počas svojho života sa bude stretávať a prekonávať so strachom pred chudobou, zo samoty a z poníženia.

DONALD JOHN TRUMP, nositeľ tohto mena má v ňom tiež všetko, čo ho charakterizuje výstrahu pred promiskuitou na druhú a materiálno duchovný konflikt, celkove je to 21/3, čo znamená cez intuíciu, komunikáciu, priateľstvo, prekoná beznádej a keď si uvedomí, že ľudia sa nedelia na mužov a ženy, iba ich vzájomným spojením vzniká nová kvalita – univerzálnosť, dosiahne svoj vrchol.

Dátum narodenia 14.6.1946, „uletený blíženec“, s dobrým logickým uvažovaní, so schopnosťou spojiť „nespojiteľné“. Narodil sa s dobrým sebavedomím, definovaním a odkomunikovaním svojich pocitov, navonok s maskou „bezciťáka“, veľmi manuálne šikovného a tiež sexuálne aktívneho, problémom je nedoťahovanie vecí do konca, veľmi dôležitej úlohe matky v jeho živote, tá mu mala dať svoju bezpodmienečnú lásku a uznanie, všetky partnerky bude porovnávať s ňou, ani jedna nedosiahne jej úrovne (odtiaľ asi ten „neúctivejší“ vzťah ku ženám), schopnosť pritiahnuť si do života, čo chce, peniaze ani otca nerieši – ten mal byť jeho praktickým životným učiteľom, oni prišli, našli si ho, zdedil ich, životné šťastie (otcove milióny na rozbeh svojej kariéry), vždy vie, kde sa postaviť, čo urobiť, koho využiť, kde potiahnuť za ten správny koniec, vynikajúcim mimo zmyslovým naciťovaním, ak ho od detstva rozvinul (mohol sa toho zľaknúť, niečo videl, dozvedel sa, cítil, počul…) a nezavrhol, tak sa mohol vyhnúť viacerým nepríjemnostiam, ktoré spôsobilo jeho nevhodné správanie. Život mu prinesie partnerské problémy, možnosť poučiť sa zo svojich omylov, potrebnú citlivosť, s privretými očami aj empatiu k druhým, ale aj nárast agresivity, sexuality a pozemskosti, mužský element a moc mu spôsobuje problémy, nie je na túto energiu zvyknutí, nárast osobnej odvahy, výdrže a húževnatosti, je šetrný a peniaze od neho neutekajú. Dátum narodenia ešte prezrádza slobodymilovnosť, dobrú komunikačnú schopnosť, vyzýva vyvarovať sa prílišného riskovania, prepínaniu svojich síl a nabáda k zodpovednosti, vzťahy budú vždy predstavovať alfu a omegu jeho bytia, iba na ňom závisí, či radostnú alebo smutnú a stresujúcu, život ho bude smerovať do izolácie, nakoľko jeho myslenie je iné a ono tú izoláciu spôsobuje, úľavu bude nachádzať v prírode. Počas života bude prekonávať strachy z neslobody, straty slobody, z krivdy a zmeny (na fyzickej úrovni), z nepochopenia zmyslu života.

Z pohľadu duchovnej úrovne je to “Blázon – Šašo“, aj ten má dve tváre, jedna je múdra, na základe svojej inteligencie a intuície nám ukazuje naše vlastné chyby a my sa cez smiech učíme, druhá je, že on sám je so svojimi vlastnosťami na smiech všetkým, je len na nás a našej inteligencii, či sa dokážeme aj na tomto poučiť.

Vzájomný vzťah Hillary a Donalda, hneď na začiatku si musíme povedať, že si nikdy neporozumejú, blíženec (vzduch) sa nikdy nebude cítiť dobre vo vode, ktorá je živlom škorpióna, ich terajšia duchovná úroveň (Tarot) je veľmi rozdielna, ona má hodnotu 1983 a on 1966, oproti nej je to človek z „minulej „ doby. Keď sa pozrieme na nich spoločne, ich určité osudové číselné kombinácie budú robiť vždy „zlú krv“ medzi nimi a nakoniec ich vzťah nesie negatívu záťaž z minulosti, je to vzťah typu 25/7, v minulosti boli liečitelia alebo duchovní a mali spoločnú vieru, nedošlo k naplneniu spoločného života (vina je na tom, kto má nižšie číslo Tarotu), teraz túto svoju spoločnú vieru nenájdu a budú sa snažiť – márne presvedčiť toho druhého o správnosti tej svojej. Pochopiť a uvoľniť túto negatívnu energiu vzťahu môže len nositeľ vyššieho Tarotu, uvidíme!

Rozoberme si však to, čo nás najviac zaujíma, ako dopadne deň 8.11.2016 pre nich a sprostredkovane aj pre nás. Hneď na začiatok musím povedať, že je to veľmi ťažké pre dualnosť čísel. Aj „ten“ americký profesor, ktorý vynašiel kľúč na základe 13 predpokladov a správne predpovedal posledných asi osem víťazov prezidentských volieb, hovorí, že táto voľba je mimoriadna, jemu vyšiel ako víťaz predstaviteľ opozičnej strany, prvýkrát pripustil, že to nemusí byť pravda, priateľke veštici tiež vyšiel víťaz muž. Popíšme si, čo znamená tento deň pre nich samotných.

 

Hillary, osobná ročná vibrácia (od narodenín 26.10.2016) (ORV) 9 – ukončenie nejakého obdobia, možná zmena práce, pôsobiska, zvýšenie zodpovednosti za seba aj druhých, osobný mesiac (OM) 11 – možné dramatické situácie, za použitia intuície a citlivosti priaznivé obdobie na duchovný rast, osobný deň (OD) 1 – nový začiatok, nárast jedinečnosti, samostatnosti, možná osamelosť.

Donald, ORV 2 – riešenie intenzívne medziľudských vzťahov, prednosť majú problémy druhých, pred našimi, pri netolerancii, necitlivom prístupe nárast dramatických situácií, stresu a smútku; OM 4 – prekonávanie prekážok a nástrah, potrebná zmena myslenia; OD 3 – pocity obete, prekonanie cez komunikáciu a priateľstvo, využiť na iný pohľad a poučenie sa, nájdenie príčiny pocitu.

 

Takto dopadne tento deň pre týchto dvoch ľudí, neposudzovali sme tu ich vhodnosť resp. nevhodnosť, popísali sme ich vlastnosti a vzájomný vzťah. Obaja majú na svedomí polarizáciu americkej spoločnosti. Preto oficiálne motto USA: „In God We Trust“ – veríme v Boha je na mieste a ešte jedno, aby sa „E pluribus unum“ – z množstva jeden, nezmenilo, na „pre dvoch roztrieštení“ alebo „unum de multis“.

 

 

Teraz najčítanejšie

Klaudius Kuzma

Prešiel som si kadečím, ale potrebu niečo napísať som dostal až teraz, venujem sa problematike čísel a z tohto pohľadu budem podávať vysvetlenia rôznych situácií, charakteristiky osôb a predpovede - dúfam, že aj takýto štýl bude dovolený a nájde si okruh záujemcov.