Denník N

Legionár a jeho posolstvá

Narazil som na neho už dávno. Volá sa Dalibor Kohár a pochádza z Tvrdošína. Bývalý seržant Francúzskej cudzineckej légie. Žije striedavo na chate v Habovke na Slovensku a v meste Cassis pri Avignone vo Francúzsku. Po mojom blogu o žoldnieroch bojujúcich na Ukrajine zháňal o mne informácie. Kandidoval za marginálnu straničku. Vyzýva národ do zbrane. Vyhráža sa smrťou prezidentovi, premiérovi, poslancom, mimovládkam aj policajtom. Organizuje cvičenia paramilitantných skupín. Najnovšie sa vyhráža aj mne. Evidentne je psychicky labilný a potenciálne nebezpečný.

Dalibor Kohár má na Facebooku profil a stránku Kóta 313. Na stránke Kota 313 má aj zaujímavé videá (tutu)

titulka-nkota-313

Ešte nedávno mal aj profil Syvle Robilad Rahok, ktorého názov neskôr zmenil na Nos Nos a následne ho deaktivoval. Zrejme potom, ako Nadácia otvorenej spoločnosti, upozornila na jeho vyhrážky. Vtedy sa náš smelý legionár očividne zľakol a bolo po profile. Aj po hrdinovi.

syvle-titulka

Skôr, ako sa začneme venovať statusom a komentárom Dalibora Kohára, zoznámte sa s pánom seržantom a jeho vozovým parkom.

kohar-sp

Na terénnom vozidle označenom KOTA 313 je dobre viditeľný znak, ktorý príručka Ministerstva, vnútra vydaná pre vnútornú potrebu špecializovaných oddelení polície, definuje ako extrémistický. Na fotografiách okrem dvoch miestnych prežúvacov, pózuje aj Kohárova dcéra Simona Kohárová.

dzip-sp9-8-16-dcera

Dve Kohárove fotografie zo služby vo Francúzskej cudzineckej légii. Na prvej je 25-ročný. Na druhej má 27 rokov.

leg-spoj
A ešte fotografia ďalšieho  vozidla z Kohárovho vozového parku a spoločná fotografia s tzv. Pokojnými bojovníkmi, Kristínou UlmanovouFilipom Galambošom, ktorí cez Bielorusko a Rusko vozia humanitárnu pomoc do enkláv na Ukrajine obsadených proruskými separatistami, pričom nelegálne z Ruska prekračujú hranice Ukrajiny a udržiavajú styky so slovenskými občanmi, ktorí bojujú na strane separatistov. Na zábere z videa, Kristína Ulmanová s Kohárom.

matysova-spu-k-kota
Teraz sa pozrime na niektoré odporúčania legionára Kohára. Napríklad na názornú inštruktáž ako prerezávať imigrantom achilovku.

kohar-15-3-16
Veľmi názorne Kohár naznačil, aký osud podľa neho čaká prezidenta a vládu. „KISKOVI A VLADE POVRAZ!!!“14-3-15

Nebol to samozrejme ojedinelý Kohárov výkrik do tmy. Premiéra Fica sa chystá rozštvrtiť na námestí v Bratislave. „RZSVRTIME NA BRATISLAVKOM NAMESTI !!

28-9-16

Jeho obvyklým terčom je však najmä prezident Andrej Kiska. „POVRAZ BASTARDOM !“ „KISKA nesmi opustit slovensko v ziadnom pripade iba nohami do predu !“ „KISKA BUDES VYSIET !!!“„ZNICTE TUTO FASISTICKU SVINU !“ „JE TO NEBEZPECNY AGENT CIA KTORY MA BIT OKAMZITE ODSTRANENY“kohar-9-5-d

kohar-10-4-16z-2-d28-10-16c16-10-16a

Nezabudol ani na ministra zahraničných vecí. „PODREZAT TU SVINU!!!,“ „Lajčák pôjde ku šibenici!!!“ a „Lajcak Zid a buzerant ktory zastupuje slovakov v politickom zivote a dalsie smrady vedenia SMER budu potrestany a na uliciach vystavene ich tela ako prikladny osud pre dalsich zlocincov!“

4-10-16z-1-d6-10-16

A nezabudol ani na predsedu zahraničného výboru NR SR, Františka Šebeja, na ktorého sa strojí osobne a garantuje, že už „neprehovory!!!“ Inak si ale myslím, že ak by Kohár nestrieľal z bezpečnej vzdialenosti z automatickej pušky, jeho životnosť pri napadnutí Šebeja, vzhľadom na jeho ôsmy dan v karate a tretí v kobudo, by bola porovnateľná so životnosťou mačky v mikrovlnke. Teda pokiaľ by si Šebej vôbec chcel s ním špiniť ruky.

27-3-16kohar-29-3-16

Nepáči sa mu ani poslanec Miroslav Beblavý. „BEBLAVY SY KO.OT !!! TY A VSETCI POJDETE KU POVRAZU !!“

10-10-16
Chýbať nemôže ani europoslankyňa, Monika Flašíková – Beňová. „SMRAD NA POVRAZ !

25-3-16

Visieť bude aj Mikuláš Dzurinda. „BUDES VYSIET CIGANSKY SKRIATOK !!!“

12-10-16b

Odstránený bude aj Ivan Mikloš. „Slovenska Suka ktoru odstranime !“

29-3-16m

V bezpečí pred ním nie je ani pápež František „TENTO LUCIFER SA NEBUDE ZODPOVEDAT BOHU ALE NAM ! TIAHNEME SNEHO KOZU !“

29-9-16a

Napodiv, nájde sa aj politik, ktorému pekne zablahoželá k narodeninám. Dokonca po francúzsky. „BONNE ANIVERSAIRE !!“ Len či mu bývalý podplukovník KGB, Vladimír Vladimírovič, rozumie? Hoci keby to pán legionár napísal správne Bon anniversaire!“ možno by to báťuškovi niekto preložil.

7-10-16
Spadené má na exekútorov. „Vsetky Exekutorske svyne na Slovensku budu podrezane a to vam garantujem !“Ste mrtvy – dnes na vas slovaci divanu ako na terče !“

29-3-1620-7-16

Mimoriadnu pozornosť venuje Kohár policajtom. Verím, že mu ju oplatia rovnakou mierou. „Slovenska policia … peklo urobyme aj mi im budu trpiet ich deti a zeny…“ „KED VYSTRIELAME POLICAJTOV…“ „policia bude mat na vyber len jeden krat druhy je implantat do hlavy ! Ich rodiny ci syroty si to len zasluzia policajna rodina ak je infikovana policajnym zlocincom nech trpy“ „CO SKORO PRIDE DEN KED DETI POLICAJTOV BUDU PLUT NA ICH NEOZNACENE HROBY !!!!“

k-26-3-16k-9-5-dkohar-26-9-161-10-16

Kohár nezabudol ani na médiá. „V mediach budu vyvrazdeny skocovia…“Z vazsho deniku si pridem zobrat zopar zlocincov…“

10-10-16cdennik-n

Pokoj mu nedajú ani občianske združenia, nádacie a občianske iniciatívy. Napred uverejnil „ZOZNAM SOROSOVYCH LUDI PRE SPUSTENIE ISLAMIZACIE SLOVENSKA“ Potom pridal výzvy: „Zidam Slovakou na ich okamzite odstranenie a odsudenie tychto vlastizradcov…“ „VYZIVAM CECHOV A SLOVAKOV AK NATRAFITE NA NADACIE SPOJENE ZO SOROSOM VZPALTE ICH JE TO SURNE !!!!“ (Na žiadosť tých, ktorí sú na fotografiách, som z dôvodov ich bezpečnosti pôvodný screenshot, na ktorom boli vidieť ich tváre, mená a kontakty, zamenil za rozostrenú variantu. Áno, dopracovali sme to do situácie, keď sa slušní ľudia boja reakcií agresívnej luzy.) 

otv-spol

16-10-16b28-10-16b
O verejnej výzve Zastavme fašizmus, napísal „… Su to kolaboranti Zidia a ty ktori pracuju pre SOROSA ! CELY ZOZNAM NEVHODNYCH PRE SLOVENSKO !“4-10-16a

Recept má aj pre gejov „Liecebna pre buzerantou a teplich!“

5-12-14

Rasizmus je podľa neho „dar prírody“

17-10-16a

Odkaz má pre Rómov.

12-10-16
Aj pre moslimov žijúcich na Slovensku. „ISLAMISTA ZIJUCI NA SLOVENSKU KTORY SA DOTKNE SLOVIANSKEJ ZENY … BUDE KASTROVANY A JEHO ZBYTOK POSLANY DO SOROSOVYCH ORGANIZACII NA SLOVENSKU“

16-10-16

V dialógu s Máriom Reitmanom (Omas Otas a Samo Sato), žoldnierom bojujúcim v oddieloch proruských separatistov na Ukrajine, Kohár, ktorý žije prevažne na západe, vo Francúzskom Avignone, vyhlasuje „vsetko co nam zobral zapad je za ucelom otroctva a policajnej diktaturi a ja som pripraveny tieto svine zabijat bez akich kolvek zabran…uz mi hori za predlou. Sionisticky psi chcu moju kozu a ina moznost nebude len odyst na spravnu stranu,  co nevidiet budem aj na Dombase…“
u-mr-29-9-1619-10-16
No a nakoniec, pár odkazov a správ venoval Dalibor Kohár aj mne osobne. Prvé po zverejnení blogovžoldnieroch bojujúcich na Ukrajine. Ďalší po publikovaní blogu „Moji gratulanti.“ Napred sa zaujímal kto je autorom blogu, lebo „Komisia zlozena z ochrancou Slovakou ma on zaujem.“ Potom zháňal o mne informácie, lebo „Je to dvolezite pre napravu spratkov v nasom state“ A následne sa ma priamo v správe opýtal či som autorom blogu. Najnovšie mi prejavil priazeň textom v správe „Vau chlape ty nenajdes dieru do ktorej by si sa schoval…“ a píše, že o mne informoval Le Penovej Národný front. Tomu sa povie pocta. Už vidím ako Le Penová tuho premýšľa, ktože to je ten Benčík a čím je pre ňu a jej Front national, taký smrteľne nebezpečný.

koh-psyvle-18-12-p k-17-12kohar-27-11-16

Čo myslíte, aj toto je iba frustrovaný občan, primeraným spôsobom a demokraticky vyjadrujúci svoje názory? Alebo niekto, kto možno v živote videl a zažil počas legionárskej služby v Afrike príliš veľa zverstiev a nejakým spôsobom ho to zasiahlo a poznačilo. Neviem či je pravda to, čo Kohár dôverne rozpráva priateľom, že v Keni hrali futbal s ľudskými hlavami, ale je evidentné, že jeho duševný stav nie je dobrý a zdá sa, že sa čím ďalej, tým viac zhoršuje. Nebolo by rozumnejšie pomôcť mu nájsť znovu duševnú rovnováhu skôr ako bude neskoro?

kohar-22-3-16kohar-24-3-16

29.11.2016
Je také české príslovie „Nouze naučila Dalibora housti.“ Zdá sa, že niečo podobné postihlo aj Dalibora Kohára, lebo mi po uverejnení blogu poslal tieto dve správy a naozaj ma požiadal o priateľstvo.

kohar-28-11-16-s

A kontrapunktom je to, čo píše pod blogom. Nakoľko to admini stránky už vymazali, dám to sem. Najmä preto, že je to gól do vlastnej bránky. Kohár, ktorý nedokáže napísať jedinú vetu bez pravopisných chýb, po úvodných riadkoch pripája text, ktorý je gramaticky aj štylisticky takmer v poriadku. S faktografickou stránkou je to pravda už horšie. Naviac, hoci v tomto blogu nebolo o strane pána Kotlebu ani slovo, celý traktát je vlastne reakciou na moje blogy o funkcionároch, členoch a priaznivcoch ĽSNS. Mám to snáď chápať tak, že sa Dalibor Kohár hlási k ĽSNS, alebo tak, že strana Kotleba Ľudová strana Naše Slovensko, sa hlási ku Daliborovi Kohárovi?

29-11-16

23.12.2016
Reakcie na blog v nemenovanej skupine členov a priaznivcov ĽSNS. Róbert Leško, Štefan Slovensko Lipovský aj Matúš Sliviak s Kohárom a jeho návrhmi na vešanie, strieľanie, podrezávanie, sťahovanie z kože či napichovanie na kôl, súhlasia. Najpriamejšia je však Gabriela Zacharová „Bencika je potrebne odstranit z povrchu zemskeho a to AKUTNE !!!“
Poslednou Kohárovou aktivitou bolo to, že premenoval svoj profil na „Ján Benčík“ a ako profilovku si dal moju fotografiu stiahnutú z internetu. Po nahlásení, Facebook profil zrušil.

112-lesko1-12-lipovsky1-12-sliviak2-12-zacharovajb-profil

 

 

 

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.