Denník N

Kotlebovci z Topoľčian

Pánovi predsedovi okresnej organizácie strany Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko Topoľčany, Martinovi Andraškovi, bol venovaný samostatný blog. Pozrime sa spoločne na niekoľkých jeho spolustraníkov a krajanov

Prvým v poradí bude Pavol Bečka.

titulka

Začnime jeho titulnou fotografiou. Sama osebe je dostatočne veľavravná.

14-6-16

Veľavravný je aj názor „ozajstného kresťana, Pavla Bečku, na pápeža Františka. „…kardinalsky znak s pentagramom, neustále sa zbratava s najvacsimi nepriatelmi r.k.cirkvi-Zidmi!!! Naschval nereaguje na moslimsku hrozbu smrti!!!… zavrhnut satana!!! Na straz krestania!!!

3-8-16-a3-8-16-f

Pár dní potom zdieľal Bečka výzvu na podporu majiteľov penziónu, ktorí bezdôvodne odmietli ubytovať bežných turistov z Turecka.

7-8-16

Pri Bečkovom antikomunizme sú zarážajúce plamenné slová na podporu Slobodana Miloševiča, ktorý už ako 18-ročný vstúpil do Zväzu komunistov Juhoslávie, v Haagu bol obvinený zo zločinov proti ľudskosti, genocídy a porušovania Ženevských konvencií a Srbsko pod jeho vedením napadlo dve slovanské krajiny – Slovinsko a Chorvátsko. „Slobo, nikdy na Teba nezabudneme i my Slovaci! I pre nas si velky a neohrozeny bojovnik z krvi Slovanskej!!! Velika slava a vecna pamiatka na Teba!!! Odpocivaj v pokoji a pros u Boha vsemocneho za pokoj a pravdu pre cely Slaviansky lud!“

10-8-16
Potom prišiel ťažší kaliber, otvorené popieranie holokaustu. „Slovac, citajte zdielajte, dozviete sa pravdu! Pravdu! A este raz pravdu!!! Pravda vychadza na povrch, nic ju nezastavi!!! Zid je klamar, vrah a uzernik!!! Holokaust bol len jeden! Židovsky na narodoch Sovietskeho Ruska!!! Zidia tam zabili prostrednictvom hladomorov, gulagov, udavactva 60 000 000 krestanov!!!!! To bolo najvacsie zverstvo v dejinach sveta!!! Holokaust na Zidoch bol len zasterka!  Zdielajte, zdielajte, zdielajte PRAVDU!!!!!“ Bečka to má samozrejme popletené. Hladomor nepostihol Rusko, ale hlavne Ukrajinu a bol podobne ako gulagy a represálie dielom komunistického zločinca, Josifa Vissarionoviča Džugašviliho – Stalina, ktorý nebol Žid ale Gruzínec a bývalý študent pravoslávneho seminára v Tbilisi.

12-8-16

Výročie SNP oslávil Bečka takto: „29. august je rokmi komunistami ziveny podvod a hanba aka nema obdobu! My, skutocni nacionalisti, nikdy neuzname nic podobne. lebo by sme zradili samych seba a nasu krv!!! Hanba osnovatelom protislovenskeho pucu, a este vacsia ich sucasnym pokracovatelom!!! Narod pamata! Na straz!

29-8-16

Bečkovu neľúbost vzbudil aj slovenský film z obdobia vojnovej Slovenskej republiky: „Neda mi nereagovat, na vcerajsi film Nedodrzany slub, ktory pri prilezitosti zidobolsevicko-benesovskeho pucu odvysielalo Izraelu a EU poplatne semeniste neomarxizmu, zvane.“RTVe gulicky dve“… Sceny ktore nadradzuju Zidov… Slovaci, hlavne Gardisti su tu vykresleni, ako riadni primitivi a robia zidom zle kde sa da… No skratka tito komedianti, a dobre plateni degeneratori Slovenskeho umenia, si prisli na svoje a splnili tak objednavku svojich bledomodrych mecenasov. Ale Slovensky narod sa musi dozvediet pravdu za kazdu cenu! Boh nam pomahaj v nasom boji. Na straz kamarati!

30-8-16-a30-8-16-film

Sovietska pyramída… Len kde zostala červená hviezda, kladivo a kosák?

16-9-16

Ďalší rasistický a antisemitský status: „Toto treba vediet!!! A vsemozne sa chranit miesaniu ras, niceniu nasej hrdej bielej identity a znizovat ju na uroven roznych cmúdov a vyudencov a naboxovanych pneumatik.

29-9-16
Na púti pred kostolom Bečka zapózoval s poslancom Národnej rady a Trnavským krajským predsedom ĽSNS, Bc. Stanislavom Drobným a napísal: „Z narodnej pute k Sedembolestnej Pane Marii, patronke Slovenska, ktora ako z celeho krestanskeho srdca verim, ochranuje nasu jedinu a pravu Slovensku a narodnu stranu LSNS. V tazkom boji, nech je nam nasa patronka na ustavicnej pmoci. Utiekajme sa k nej a nas boj vitazne dobojujeme!!! VERNI SEBE-SVORNE NAPRED! Na straz bratia a sestry!

17-9-16-st

Pochválil aj známeho geroja spred Hlavnej stanice v Bratislave, Milana Mazureka: „Len tak ďalej chlapi od vychodu… A knihy to je poklad… Na straz!!!“ Nebudem tajiť, tá zmienka o knihách ma dostala.

21-9-16

Statusom pri príležitosti výročia slávneho výstrelu z Aurory nepotešil väčšinu svojich parteigenosse, vrátane vodcu, ktorí vzhliadajú k bývalému podplukovníkovi KGB a jeho ríši so zbožnou úctou: „...polozida Putina, bolsevika ako repa! v Rusku uz 99 rokov vladnu Chazari!!“ Následne to o 10 dní zdupľoval v komentári.

7-11-16k-17-11-16

Rozhorčilo ho aj to, že si okresná organizácia ĽSNS v Topoľčanoch uctila v Uhrovci pamiatku Alexandra Dubčeka: „To je absolutne faux pas a totalna ignoracia nasho jedineho Slovenskeho prezidenta Dr. Jozefa Tisa, ktory v noc pred popravou vystriha Slovensky narod pred bolsevizmom a vyzyva pred jeho smrtelnym nebezpecim sa vsemozne chranit. Je to velka hanba!!!“ V rovnakom duchu boli aj komentáre pod statusom. Či aj po tomto zostal členom ĽSNS, neviem. Od jeho názorov, ktoré prezentoval predtým, sa však ĽSNS ťažko môže dištancovať, evidentne v partaji dovtedy nevadili nikomu.

15-12-16k-16-12-16

Na Štefana si Pavol Bečka spomenul aj na mňa, hoci o jeho existencii som v tej dobe ani nechyroval a na stránke Marťan z Kuchajdy napísal: „Bencik je momentalne jeden z najspinavsich prozidovskych kktov… Je to zruda satanska a patri mu vazne obuch do prasiny!!!

26-12-u-martana

Pavol Bečka s nitrianskym krajským predsedom ĽSNS, Bc. Jánom Kecskésom. Na druhej fotografii s ďalším členom ĽSNS z Topoľčian, Stanislavom Balážom.

pb-spoj

 

Druhým bude Ján Michal, ktorý si Facebookový profil uzavrel a upravil na meno Jan Mi (J.M). Jeho titulná aj profilová fotografia sú značne heroické, realita je však podstatne prozaickejšia.

titulka
V informáciách uvádza: „som VLASTENEC, PATRIOT ! NA STRAŽ !

info

Už v roku 2012 ho Kotlebova akcia v Krásnej Hôrke vyburcovala k hejterskému zvolaniu „A.C.A.B

29-9-12

Neskôr si podal prihlášku do ĽSNS.

prihlaska

V marci 2016 si ako titulnú fotografiu dal znak Hlinkovej gardy z obdobia vojnovej Slovenskej republiky.

31-3-16

Na fotografiách pózuje na mítingu ĽSNS v Topoľčanoch či s obrazom Dr. Jozefa Tisa.

michal-spoj

 

Na rade je Marek Andraško.

titulka

Už v roku 2012 Mareka oslovil americký film „Kult hákového kríža“ natoľko, že mu venoval album na svojom profile.

3-3-12

A k fotografii, ktorá ho nejakým spôsobom upútala, sa vrátil aj o pár mesiacov.

5-6-12

V roku 2016 pocítil hrdosť na to, že je biely.

23-9-13

V roku 2017 zdieľa prejavy oddanosti Kotlebovi a ĽSNS, skladby ikony neonacistov Iana Stuarta Donaldsona, frontmana a zakladateľa skupiny Skrewdriver a hnutia Blood and Honour, a slovenských neonacistických kapiel AncestorKrátky proces.

4-1-1726-1-1730-1-1730-1-17-a6-2-16
Na záver ukážka humoru, aký oslovuje Mareka Andraška.

31-1-176-2-17-a
Ešte niekoľko Marekových fotografií. Na straníckej akcii, s Mariánom MišúnomMilanom Mazurekom.

andrasko-spoj

 

Posledný je Tomáš Slezárik.

slezarik-titulka

Jozef Tiso, „Tak už sú aj v TO. Tie špiny rapavé. Buzerantské prisťahované.“ Skladba Národný odpor skupiny Stahlgewitter z albumu Germania, Prezident Andrej Kiska „Jediný tu budeš hniť ty. Ty vlastizradca.“ Odznaky ĽSNS a dvojkríže, plagát „Nemecká mládež sa dobrovoľne hlási k SS,“ vlastná fotografia s textom „Se zdviženou pravicí a bejsbolovou palicí.“ A na záver ešte jeden Tiso a „Na stráž!

18-4-1621-4-1624-4-1627-4-1628-4-1630-4-1630-4-16a30-4-16b

Keď na výlet do prírody či na hrad, tak jedine v straníckom tričku a s fangľou, tak ako Kotlebovci z Topoľčian.

topolcany-25-9-16

Blog o predsedovi okresnej organizácie ĽSNS Martinovi Andraškovi „Kotlebov okresný predseda z Topoľčian.

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.