Denník N

MDŽ bez Blahu? To kde sme?

Ako poviem to „na plnú hubu“. MDŽ bez Ľuba Bláhu je ako diskusné fórum bez Zahoránskeho. Ako červená vlajka bez kosáka a kladiva. Ako modrá košeľa bez pionierskej šatky.

S veľkým záujmom si pozrel video zo včerajšieho  galaprogramu v Trnave – MDŽ , v hlavnej úlohe – Fico, Kažimír, Kaliňák, Pellegrini. ( https://dennikn.sk/693903/kalinak-opat-obieha-s-ficom-kulturaky-a-hovori-zenam-ze-je-hanblivy-video/)

Všetci štyria – srdiečko na dlani, chlapčenský úsmev na perách.

Sršali vtipom, za čo ich ich striebrom popretkávané hľadisko ocenilo srdečným smiechom, zväčša už niekde v polovici vtipu.

Napriek všetkému.

Napriek tomu, že nesú ťarchu slovenského národa na svojich pleciach.

Napriek posmeškom zo strany žlčovitej opozície.

Napriek neprajným komentom opozičného stáda typu – „ak by som tam videl svoju mať, hnal by som ju odtiaľ, bordový v tvári od hanby a hnevu, jej vlastným dáždnikom“.

Skrátka.

Fantastická atmosféra, skvelí účinkujúci, profesionálny moderátor Kočiš, ktorý zatienil aj také umelecké pojmy ako Nikodým, Desmod, či nositeľa intelektuálneho humoru Petra Marcina.

Ale aj tak.

Niekto mi tam chýbal.

Áno, Ľuboško Bláha.

Kovaný komunista, ktorý ako lev bráni svojho precedu na každom kroku. Ktorý neznáša prepych, okázalosť a kapitalizmus.

Človek, o ktorom málokto z Vás vie, a to s plnou vážnosťou, že je reinkarnovaný Che guevara.

Budúcnosť Smeru. Mladý muž plný ideálov, až po uši „narvaný“ pokorou a láskavosťou.

Myslím si, že to bola jediná chyba tohoto inak skvelého večera.

Ale.

Ak by sa náhodou tento skvelý múdry muž nedostal medzi účinkujúcich v ďalšom pokračovaní ságy MDŽ + Smer, navrhujem mu vydať sa vlastnou cestou.

Ospravedlňujem sa za trúfalosť, ale dovolil by som si pre súdruha Bláhu zopár rád ako na to:

  1. Začať vlastnú talk show s názvom – KDE JE SKUTOČNÁ PRAVDA?? – pretože ľudia už majú dosť Havranov, Hríbov a iných tvorov. Sú zmätení, dezorientovaní. Potrebuju ukázať správny Smer!  Zo začiatku by možno publikum odmietalo ideály , ktoré vo svojej malosti nevedia pochopiť. A áno. Niektorí by sa sprvu  smiali, posmievali. Ale dennodennou mravčou prácou by sme ich naklonili na svoju stranu. (pozorný čítajúci si možno všimne, že sa nenápadne infiltrujem do tímu p.Bláhu. Ale nie je to tak. Pán Bláha si sám vyberá ľudí a ja  odmietnutie vezmem s pokorou, jeho vlastnou!)
  2. Rozširovať tím – Nebáť sa pozvať odborníkov. A  možno aj tých kontroverzných!  Napr. zapáleného a bodrého diskutéra p. Záhoranského  – človeka, ktorý by za Fica a Smer  aj 100 opozičných poslancov obetoval! Taký verný, oddaný a poslušný člen je v tíme nevyhnutnosť! Ako príklad uvediem vitálne chlapisko ministra Richtera, ktorý príkladne na votrelcov breše a svojho pána vyhadzuje do vzduchu s nadšením, ktoré by mu závidelo nejedno 3 ročné dieťa, ktoré si práve uvedomilo čaro vianoc…
  3. Medializácia – keďže internet pokročil a frčia live prenosy, verím, že Denník N poskytne svoj priestor na tento, na úspech odsúdený projekt. Navrhujem pondelky v čase od 21:30 – 22:45. A ak by to náhodou Denník N odmietol, priestor v ZEM a VEK nám, (vidíte, už zase stojím pevne po jeho boku),  určite poskytnú!!!

 

Česť práci!

 

 

 

 

 

Teraz najčítanejšie