Denník N

Mazurekov kumpán z kotlebovských vlakových hliadok

Rýchle aj terénne autá, alkohol, cigarety, drogy, zbrane, nacistické symboly, to všetko nájdete na facebookovom profile jedného z členov vlakových hliadok strany Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko.

Pep Ko (Anjel smrti), alias P.S. z okresu Kežmarok, ktorý je okrem iného súčasťou vlakových hliadok pod vedením Milana Mazureka, je priam stelesnením ideálu a definície hrdého člena Ľudovej mládeže, ktorej predsedom je práve Milan Mazurek, aj keď Pep Ko zrejme nie je členom tejto organizácie.

Mazurekova Ľudová mládež pri sebadefinovaní používa mimoriadne vzletné slová. Chcú vraj „zachrániť slovenský národ z pazúrov dekadencie, úpadku morálnych hodnôt a západného liberalizmu.“ Milan Mazurek vo svojej výzve „Ľudová mládež ako hrádza proti vlne úpadku“ okrem iného píše „hudobné klipy, filmy alebo populárne časopisy, všetky sú plné zvráteností, propagácie tých najhorších ľudských vlastností, dekadencie, alkoholizmu, drog a promiskuity.

Pozrime sa teda na nášho „Anjela smrti“ a spoločne posúďme ako tento kumpán Milana Mazureka, predsedu Ľudovej mládeže, výtržníka spred bratislavskej Hlavnej stanice a ospevovateľa kresťanských hodnôt, ktorý vystúpil z cirkvi, napĺňa jeho predstavy. Najmä v súvislosti s alkoholizmom či drogami. Takto sa nám predstavuje „Pep Ko“ sám: „Som z ulice iba vyjebany gadzo gambler grazel stokar fetak flakac Mulanokari

Za aké hodnoty a akým spôsobom je ochotný bojovať, napovie aj táto fotografia.

Krásy slovenskej prírody si uctí po svojom. Jej devastáciou terénnymi autami. Prípadne jazdou v zákaze v národnom parku až na samý okraj Tomášovského výhľadu.

Niečo o jeho hodnotách hovoria aj tieto „verše.“ Inšpiráciu autor očividne čerpal u našich národných bardov. A Pep Ka to oslovilo.

K zdieľaniu „poézie“ patrí aj inšpirácia. Napríklad alkohol a cigarety.

A niekedy aj niečo iné. Napríklad taká marihuana. Alebo aj niečo tvrdšie…

Alkohol, cigarety, drogy. Čo je na rade? Predsa zbrane.

Ešte nejaké tie nacistické symboly.

K profilu nášho hrdinu patrí aj láska k rýchlosti, riskantná jazda a porušovanie dopravných predpisov. A možno aj niečo viac…

Zostali nám ešte slávne kotlebovské hliadky. Určite sa nabudúce pri ceste vlakom budete cítiť v absolútnom bezpečí. Najmä ak vás bude strážiť Mazurek s týmto svojim kumpánom. A možno sa budete cítiť priam výnimočne, tak ako PS, alias Pep Ko.

Aj on má predsa k zákonu a poriadku kladný vzťah.

Aktualizované 12.7.2017

Odvážny Anjel smrti sa dnes kamsi stratil. Ostal iba Pep Ko s prázdnym profilom.

A možno aj niečo naviac…

Aktualizované 13.7.2017

Peter Slodičák, alias Pep Ko si síce profil zmazal, ale inak sa má čulo k svetu. Vyhráža sa. Nie síce mne, ale o to viac iným. Tu je ukážka. Odkaz a pripojené video z jazdy po diaľnici, akože ide za dotyčným.

Aktualizované 14.8.2017

Za ĽSNS reagoval na blog podpredseda strany, Milan Uhrík. Pre Denník N sa vyjadril takto:

Ibaže pán Uhrík nepovedal celú pravdu. Peter Slodičák sa nezúčastnil iba na jednej vlakovej hliadke. V straníckom tričku sprevádzal Milana Mazureka na viacerých akciách ĽSNS už aj pred voľbami. Napríklad v roku 2015 počas pochodu v Polomke a Závadke nad Hronom. Zľava Michal Hlavenka, Peter Slodičák. Stanislav Susa, Milan Mazurek.

Na ďalších fotografiách Slodičák počas príhovoru Mariána Kotlebu.

 

 

 

 

 

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.