Denník N

Nová krv a nádej Kotlebovej strany

Má fotografie so zástavou Slovenskej pospolitosti, fotografuje sa s Kotlebom a ďalšími bossmi jeho strany. Zúčastňuje sa straníckych akcií a roznáša do schránok stranícku tlač. Chodí s Mazurekom hliadkovať do vlakov a strážiť cestujúcich pred údajným nebezpečím hroziacim zo strany opilcov či neprispôsobivých občanov.

Na Facebooku má profil Stefan Pistagy Androvic, kde sa dá veľmi rýchlo zistiť aké sú jeho záľuby a čo napĺňa jeho voľný čas.

Začnime staršou fotografiou. Androvič na nej hrdo nesie zástavu Slovenskej pospolitosti a spolu s ostatnými sa chystá na pochod mestom k cintorínu, kde idú položiť vence na symbolický hrob prezidenta vojnovej republiky, Jozefa Tisa.



V roku 2015 si už užíva obdiv spolustraníkov po boku Mariána Kotlebu.V komentároch je reč o správnych chlapoch, novej krvi a nádeji strany.

Na ďalšej fotografii si podáva ruku s Mariánom Kotlebom.

A „novú krv a nádej strany“ môžeme vidieť na fotografiách aj s ďalšími bossmi a členmi ĽSNS. Napríklad s Andrejom Medveckým, Františkom Drozdom, Dušanom Rajtekom a ďalšími

Chýbať nemôže ani fotka s Tisovou bustou.

Roznášanie propagačných materiálov a straníckej tlače.


Aktívna účasť vo vlakových hliadkach.

V tomto prípade s účasťou krajského predsedu Žilinského kraja, Andreja Medveckého a krajského predsedu Prešovského kraja a predsedu Ľudovej mládeže, Milana Mazureka.

Nuž a na koniec nám zostali záľuby Štefana Androviča, novej krvi a nádeje Kotlebovej ĽSNS.

Určite sa budete vo vlaku odteraz cítiť podstatne bezpečnejšie, keď vás bude obetavo strážiť tento junák, ktorý určite bezo zbytku napĺňa bájnu definíciu Mazurekovho vzorného ľudového mládežníka. Alebo žeby práve naopak, dával tej definícii definitívne KO?

Všetky fotografie použité v blogu zverejnil na svojom profile bez akéhokoľvek nastavenia súkromia, sám Štefan Androvič.

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.