Denník N

Máme sa už zomknúť? alebo ešte dúfať, že tentokrát to s mierumilovným islamom nemá nič spoločné?

Londýnske metro dnes zastavila explózia. Fotografie zo sociálnych sietí ukazujú, že pravdepodobne explodoval obsah bielej nádoby, na ktorú boli napojené drôty, odloženej pri jednom zo sedadiel posledného vozňa súpravy.

A aj keby to tentokrát s tzv. mierumilovným islamom nemalo nič spoločné, čo nám to pomôže? Nám úbohým kafírom!

Veď Korán, posvätná kniha viac než jednej miliardy obyvateľov tejto planéty, aj keby len úplnou náhodou (ale za to na viacerých miestach…), vyzýva na vraždenie tých, ktorí nespoznali, alebo nechcú uznať toho pravého „boha“ – Alaha. Viď. napr. koránsky verš 9:29, ktorý moslimov vyzýva k vojne s „ľudom Knihy“, teda so židmi a kresťanmi. Kafír, podľa Koránu, nie je len obyčajným neveriacim, resp. niekto, kto len nesúhlasí s islamom. Kafír je zlý, odporný, je tou najnižšou formou života, lebo kafíra je podľa Koránu možné podvádzať, klamať, nenávidieť, zotročiť, mučiť a zabiť. Obvyklé slovo „neveriaci“ neodráža politickú realitu islamu. „Neveriaci“ je logicky aj emocionálne neutrálny. Kafír je naproti tomu hanlivý, zaujatý a nenávistný výraz. Kto o tom pochybuje, môže si prečítať napr. tieto koránske verše: 9:29, 47:4, 86:15, 8:12, 3:28, či 33:60. Za mienku pri tomto stojí rafinovanosť islamu. Podľa neho sú síce kresťania a židia výnimoční, sú bratia vo viere Abrahámovej, ale podľa islamu ste kresťanom iba vtedy, ak veríte, že Ježiš bol Alahovým prorokom a vráti sa, aby „na Zemi“ nastolil islamské právo šária. A Židom ste, podľa islamu, len vtedy, ak uznáte, že Mohamed bol posledným v línii židovských prorokov.

Kto chce hlbšie preniknúť do príčin islamských teroristických útokov, prípadne naraziť až na tú prvotnú, najjednoduchším spôsobom k tomu je zoznámiť sa s Mohamedom (tak ako ho vyobrazuje samotný islam) prostredníctvom ním ustanovených tradícií zvaných „hadísy“. Tieto sú krátkymi príbehmi o tom, čo Mohamed urobil alebo povedal. Samotný Korán totiž na 91 miestach uvádza, že Mohamedove slová a činy sú pre ľudstvo (teda nie len pre moslimov) posvätným vzorom; samozrejme, aj so všetkými zvrátenosťami. A tých nie je málo.

P.S.: Kto chce naďalej islam, ako ideový zdroj likvidácie kafírov, obhajovať, a jeho nebezpečenstvo pre celý civilizovaný svet bagatelizovať, „že veď aj kresťanstvo…“, nech tak pokojne činí, ale s tým, že tento článok nebol venovaný jemu ani jemu podobným.

Teraz najčítanejšie

Marcel Burkert

Dekonšpirátor. Teda má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.